![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
nu ja darbins ir.. Ēm kļūdas kapēc tik giganta galva?
![]() ![]() ![]() Ne nu bet acs ![]() |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
nu ja darbins ir.. Ēm kļūdas kapēc tik giganta galva? ![]() ![]() ![]() Mati dara savu ![]() This post has been edited by Rainie: Jun 2 2009, 21:54 -------------------- ![]() |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
![]() Pē Es - nemācēju uzzīmēt viņa īpašu muti ![]() -------------------- ![]() |
Saimons |
![]()
|
Kaut kā deguns ne īpaši tāds milzīgs, varēja būt tāds mazāks
![]() Bet tā jau labs ā un matemātikas skolotāja ir izlabojusi eksāmenus jau vakar! ![]() |
Rainie |
![]()
|
Kaut kā deguns ne īpaši tāds milzīgs, varēja būt tāds mazāks ![]() Bet tā jau labs ā un matemātikas skolotāja ir izlabojusi eksāmenus jau vakar! ![]() Deguns tāds domāts, neesmu vainīga, ka viņam viņš liels ![]() Par eksāmeniem zinu....Man ir 3 -------------------- ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Man ļoti patika posts Nr. 33, 3. lapā. Tāds smuki izdevies.
![]() Bet pašlaik neko īsti nevaru pateikt, kaut gan pēdējie ar it nemaz nav slikti. Galvenais ir zīmēt visur un visu laiku, ja gribi sasniegt labus rezultātus. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Rainie |
![]()
|
Man ļoti patika posts Nr. 33, 3. lapā. Tāds smuki izdevies. ![]() Bet pašlaik neko īsti nevaru pateikt, kaut gan pēdējie ar it nemaz nav slikti. Galvenais ir zīmēt visur un visu laiku, ja gribi sasniegt labus rezultātus. ![]() tieši tā , par to zīmēšanu piekrītu. Man tagad tiešī brīvāks laiks un zīmēšanai esmu pievērsusies daudz nopietnāk nekā iepriekš ![]() -------------------- ![]() |
Rainie |
![]()
|
Sen neesmu neko ne likusi, ne zīmējusi ^^
šodien ķēros klāt...Nekā īpaša, bet tomēr. ![]() -------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
tu jau sac ka es :s tikai galvu xD
a kur kermenis? ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
lapā neietilpa
![]() man labāk patīk zīmēt portretus ^^ -------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
lapā neietilpa ![]() man labāk patīk zīmēt portretus ^^ nipiz~ ![]() tur vel daudz vietas ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
es zinu...bet visam ķermenim tur vietas nepietiktu
![]() -------------------- ![]() |
Saimons |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |