![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE man tai lapai lat val kārtīgi nestrādā That's what im talking about. Izskatās, ka tas tagad jau ir izlabots. Jāpiezīmē, ka vēl arī pareizi norādīts links uz quick taimu.P.s ko juus no piedaavaataa iesakiet man noskatiities??? Es iesaku noskatīties vampire-hunter D un ninja scroll. Pārējos visus neesmu redzējis(ja neskaita spirited away), bet plānoju noteikti iet uz wonderful days un vēl... hm, kārtīgi jāizčeko liste. |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Oops, nē, šur tur vēl nav izlabots...
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
To Zenofex - par latv medijiem
Labi butu sagatavot jedzigu preses relizi un aizmest to uz BNS, LETA, BBI. Starp citu par Mangam ir raxtijis ari Dienas Bizness (pielikuma stils) - ari vinjiem var nosutit. aizmetiet uz visiem zinju portaliem uc. sikak vari griezties pie manis ![]() (regulari to daru) |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
kad beidzot buus zinaama ziimeeshanas konkursa teema?
-------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
mani interese bilesu cenas, jo es kautgan daudz anime neesmu redzejis, bet gribetu uz visu iet un skatities, tomer ne katru dienu tadas lietas notiek
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Veelaties lai jums ar karotiiti baro? Luudzu - shajaa threadaa ir viss:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=579 Un ja veel nepietiek tad http://www.animefest.lv -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Zeno, tak cilvēkam pamaurot vienmēr ir vienkāršāk, nekā pakustināt pers. pēcpusi un pastīties citos topicos...
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Skatiijos tos seansus utt., bet kapeec nav ieklauta visulaiku populaaraakaa anime DBZ ???
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kaads te nav no Liepaajas kurš brauc uz animefest? Baigi negribaas 4Ls autobusam kjeernaat.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
DBZ filmu animācija nav visai laba. Drošvien tāpēc arī nerādīs.
Seriāla animācija vispār ir briesmīga. Anime festivālā varētu parādīt INUYASHA filmas, kurās ir ļoti laba animācija. DBZ jau ir novecots. Tagad Inuyasha ir vislabākā anime - visas sērijas ir interesantas un ļoti labi uzzīmētas. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 10:50) ![]() kā jau tu pati teici gaumes lieta -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ok! Par gaumi nestrīdās.
Es jau nesaku, ka animācija ir vislabākā, bet tā ir laba. Vampire Hunter D-Bloodlust ir tikai viena filma. Tā protams ir ļoti labi uzzīmēta, jo visu uzmanību pievērš vienam darbam. Bet Inuyasha japaspēj uzzīmēt veselu seriālu un četras filmas, kur ir laba animācija. |
Yume |
![]()
|
Nu, labi... nestrīdēšos. Man arī lielu pretenziju pret inuyash'u nav, bet tomēr uzskatu ka k/t viņa nav rādīšanas vērta, kā arī ļoti daudzas citas.. bet tas tā.
Starp citu, ir daudz seriālu kuriem ir animācija un stils labāks par augstak minēto, bet tas ir tikai pēc kopotiem reitingiem, tāpēc neko nevar teikt ar noteiktību, viss ir relatīvi. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |