![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Festivālu rīkoja viena cilvēku grupa.
Viņi dabūja to ko VAR dabūt mūsu tirgum un to arī rādīs. Es ticu, ka katram no mums ir kāda anime ko parādīt citiem, bet diemžēl, jārēķinās ar to, ko var parādīt legāli. Ne visu pie mums var dabūt un rādīt. Ja rāda mājās draugiem, tad var rādīt ko grib un kā grib. Rādot kinoteātrī jārēķinās ar autortiesībām. Diemžēl. Piedāvātais repertuārs ir tiešām neslikts. Es personīgi pat necerēju ka viņi tik daudz dabūs. Ja gribat nākošajā festivālā redzēt kādu sev mīļu animi - iesakiet to festivāla organizatoriem! Ja izdosies - varbūt redzēsit to nākošreiz. -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Inuyasha tur, Inuyasha te. Tas ne tuvu nav izcils seriāls, es vispār diezgan šķībi skatos uz seriāliem, kas pārlec pāri 50 sērijām, jo ar tiem parasti ir līdzīgi kā arcilvēkiem. Jo lielāks sēriju/gadu skaits jo lielaks marasms un izplūdusi doma. Protams, par DBZ Inuyasha ir krietni vien labāka, taču neko par ko īpaši vajadzētu jūsmot es neredzu, varbūt tas ir tāpēc, ka paralēli Inuyashai eksistē kaudze tiešām labu anime.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vēl gribētu piebilst, ka parādīt anime festivālā 50+ sēriju seriālu ir praktiski nereāli.
Maksimums ir īsas OVA ne vairāk kā 12-13 epizodes. Tāpēc vairumā gadījumu arī rāda pilnmetrāžas filmas vai īsus OVA seriālus. -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Hikaru128 @ Oct 25 2004, 12:44) DBZ filmu animācija nav visai laba. Drošvien tāpēc arī nerādīs. Seriāla animācija vispār ir briesmīga. Anime festivālā varētu parādīt INUYASHA filmas, kurās ir ļoti laba animācija. DBZ jau ir novecots. Tagad Inuyasha ir vislabākā anime - visas sērijas ir interesantas un ļoti labi uzzīmētas. ...kaa Yume teica, par gaumi nestriidaas... o_O |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
a vai kāds teica ka seriāls jārāda ir tak arī laikam 3 filmas
-------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
"Par gaumi nestrīdās" - To teicu es, vēlāk.
![]() Yume teica, ka katram ir sava gaume. ![]() Ir 3 Inuyasha filmas un 4. filma Japānā būs decembrī. |
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
IMHO:
1ais. Festivaals domaats netikai prieksh otaku, bet arii cilveekiem kuri nezin par anime. Lai iepaziit vinjus ar sho kultuuru utt. 2ais. Piekriitu Taka, es arii nevareeju sapnjot ka vinji dabuus tik daudz un nesliktaakus anime filmas un OVAs. 3ais. Shaubos ka tas buus racionaali radiit Inuyasha filmas, ja vinjus apmeklees cilveeki kuri neko nezin par Inuyasha, vinjiem peec noksatiishanas buus daudz jautaajumu, saakot ar "kas tas par pusdemonu kursh cinjas par kaadiem kristualu gabalinjiem etc" un liidz "ja tas ir anime, kaads veerts vinju skatiities?" ![]() ![]() |
Siriuss[FN] |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Ir kāda norūnāta vieta/placis kur saskrienas cilv no foruma, bla bla bla un tad kopīgi iet uz to pasākumu?
-------------------- uh huh
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
vietas laikam nav man intresē vai ir biļetes vispār palikušas uz festivālu es laikam tikai rīt spēšu biļetes nopirkt
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Oct 27 2004, 12:40) vietas laikam nav man intresē vai ir biļetes vispār palikušas uz festivālu es laikam tikai rīt spēšu biļetes nopirkt Jautājums vietā. šodien gāju pirkt biļeti uz rītdienas atkl. seansu un biju spējīgs vairs dabūt tikai kaut kādu sūd...u vietu kreisajā "flangā" cik nopratu no kasieres, visu "vidiņu" (atskaitot pirmās rindas) sev ir aizsituši vēstniecību dabinieki un visvisādas prominences. Tā ka ar šo seansu varētu būt grūtības, taču nedomāju, ka pārējie seansi būs tik izpārdoti (ar dažiem izņēmumiem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Doh, es svēti ceru, ka rīt dabošu savu biļetu uz brīnišķajām dienām / tb atklāšanu.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Nez, cilveki, jūs zinat ka Wonderful days būs krievu valodā ar dublāžu latv.val. caur austiņā? Nez, man labāk patiktu ja būtu oriģināl, tas ir korejiešu valodā. ![]() Un par tikšanos, man arī būtu ļoti interesanti. paskatīties uz otaku.lv publiku dzīvajā. Man ir piedāvājums.. tur būs lielais plazmas televīzors, īsti vēl vietu nezinu, bet būs, kā būtu pēc kāda seansa ( kādu norunātu dienu) sarināt tur? -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es buushu riit, ko dariishu - nezinu, biski skaitos organizeetaajs
![]() BTW, reku links uz radio programmu, kuraa bija mans verveleejums par anime utml: mms://ier-w.latvijasradio.lv/pppx/wmsx/20041027_1410_r1.wsx Tas ir striims, teoreetiski ar Windows Media Playeri jaaveras valjaa. Es esmu kaut kur programmas otrajaa daljaa ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ui, viņu nevar patīt..škrobe, viss jaklausās.. a vērvelēsana par mūziķiem mani ne ļoti saista..
*paiet kāds laiks* heh.... manpatīk tās "reportieres" jautājumi. Itsevišķi par animāciju tikai bērniem, un tā tālāk.. reku paradās mūsdienu latvieša aizspriedumi par vārdu -anime. ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Gribat, izstāstīšu joku?
![]() Dzirdēju baumu, kā viens piegāja pie kases nopirkt biļeti uz Ah! My Goddess un pajautāja kādā būs valodā. Kasiere pateica, ka būs oriģinālā valodā, angļu. ![]() Laikam kasiere vispār nezin, ko rādīs Kino Rīga. Nezin, ka Ah! My Goddess ir japāņu anime. Starp citu, nopērkot biļetes, es pamanīju uz tām kļūdu (laikam). Ir uzrakstīts vārds "Festval", kur ir izlaists burts "i". ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:57 |