![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok, im in
![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Kā ar izmaksām? Tur kas jāmaksā vai kā? Un cik?
-------------------- Newerthless meanings...
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu loogjiski ka satiksimies, kaa tad savaadaak?
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Izklausaas incanti... Droshi vien k'ko iz taa visa tieshaam noskatiishos uz lielaa ekraana. Bet cosplay... nee, tas naf iisti for me, lai arii maybe atrastu kaadu charu, kam esu liidziigs
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Xe buss forsi tur
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Lūdzu lūdzu - esiet aktīvi un piedalieties festivāla organizēšanā!!!
-------------------- Press any key to continue
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Ņā.. to cosplay būtu jāredz, uz ko tad tad ir spējīgi ļautiņi.
Es vienīgais varētu par Batou ja būtu vēlēšanās. Bet par cik man nav. Incanti zināt kādu versiju viņi rādīs "Mezzo forte" un kādu "Kite" tie abi ir ar hentai scēnām... ja viņi tās nerādīs tad es lieku boikotu šim festiņam ![]() Un vispār mani interesē kas par "source" viņiem būs ko izbāzt uz ekrāna. Ja tas būs cenzētais Amerikāņu šits ar sinhrono dublējumu tad varēs iet ar līkumu kino "Rīga". Ceru ka būs japāņu mēlē ar lieliskiem angļu subiem. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Cik es nopratu par vienu seansu viena biljete, uz izstaadi bez maksas. Mo6 pat jaaaiziet, tikai jaaizveelas uz ko iet.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu teiksim taa, Boy Who saw the Wind ir smuka lieta, man gauzhaam patika.
Tad veel Wonderful days nav gluzhi zemee metams Move, paareejie taa, visudmeera.. bet domaaju ka ir gan skatiishanaas veerti. Njaa.. es te padomaaju par to ziimeejumu "izstaadi" , un izdomaaju ka saveejo arii kautko vareetu piemest klaat.. [ un peecaak nodedzinaat ugunskuraa..bet tas nepieder pie lietas] Aaa.. un gribeeju veel prasiit, mees tur vareetu visi satikties, kas buus, un varbuut vismaz paskatiities uz foruma biedriem dziivee. [*seezh un domaa, kam ko gribeeja izteikt aciis*] -------------------- ![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 1 2004, 19:38) Aaa.. un gribeeju veel prasiit, mees tur vareetu visi satikties, kas buus, un varbuut vismaz paskatiities uz foruma biedriem dziivee. [*seezh un domaa, kam ko gribeeja izteikt aciis*] Ideja laba... Nu ja tieshaam shito realizee, tad es vareetu arii iz savas puses saorganizeet veel paaris kexu (kas citaadi nez vai ierastos) ierashanos no shii foruma uz to tikshanos ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jajaja, dari to.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Laikam jau pietiekami ilgi būsju boikotējis jūsu kopā nāksjanas, tā ka būs vien jāiznāk dienasgaismā
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
Hmm, tu laikam nekad neesi redzeejis tolkinistus un rekonstrukorus, nerunaajot jau par dzelzhinieikiem..
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Lab, jau lab. aiziesj ar joka pēc un palūkosj to kosplej. Ka zi, vēl iznaaks tiiri lab izklaid
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 August 2025 - 08:16 |