![]() |
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
visi tik runā pa to anime festivālu bet cik naudas vajag neviens nesaka tad tā nu cik latinnus man līdz mēneša beigām vaidzētu savākt
-------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Tasiniiba jau vien ir ja ar domaa ko organizeet tad vaidzeetu kopiigi samesties kaadam "onsen" ar kawai hostes
![]() -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
un vispār cik gadi jums i gribētos arī zināt vai es uz to pasākumu neaiziešu nkā vsjaunākais???
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Oct 4 2004, 12:41) paskaties lietotaaja profilus... -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Heh...jums tik alq. un apdzersjanās, shame on you
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
nu labi..par to dzershanu tach nevaig njemt tik nopietni...iepriekshejie posti bij vairaak uz humora tendeeti....bet uz pieleejushiem anime charakteriem (domaati cosplay daliibnieki) tomeer buutu unteresanti paskatiities
![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Labaak nevajag cosplayerus apdzirdiit. Jo peleekajai tautinjai mees visi esam vienaa maisaa baazhami, un protams, vinji visvairaak ieveeros tieshi to kas visvairaak izleks. Un tad visus paareejos pavilks liidz cosplayeru liimenim. Ja buus apdzeerushies - tad i liidz apdzeerushos cosplayeru liimenim. Es negribeetu ka taa notiek
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu skaidrā es Sailor Moon bruncīšus nevilkšu
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Dzonis |
![]()
|
-------------------- |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Da par to dzersanu nenemat to pie sirds tik traki,ne jau tur bus ka visi pieliesies,var iedomaties kam es iesim visi skatities uz cosplayiem
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(JaYzZ @ Oct 4 2004, 15:41) A kursj ta ņem pie sirds? *gulp* ...ne jau es *gulp, gulp* ...es nepielisjos *gulp, gulp, gulp* ... nekādā gadījumā *guūūlp... atrauga... ahhhh ![]() *skaļš būkšķis, kas rodas nokrītot smagam priekšmetam uz grīdas... ZzZzZz* -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ak juus *lol* ... nu, Es centiishos tikt... vareetu, teiksim, aiziet visi kopaa liidz depo vienu vakaru un citu uz anime festinju
![]() nu, njemot veeraa, ka tas fests visticamaak izmaksaas visai padaargi(uzriikot vinju), tad arii biljetes buus no 2-5 LVL/seansu. |
Dzonis |
![]()
|
hm....teixim cena 3 Ls. neesmu redzeejis 12 filmas..taatad jashtjiras no 36 Ls...veelreiz hm.......
p.s.apreetjinus veicu bez kalkulatora paliidziibas ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm.. es domaaju ka vareetu buut ap 1.5ls, nez jaauzprasa organizaatoriem.
Dzonis |
![]()
|
nu es uz tik leetu biljeti necereetu.anime tomeer nav latvijaa taa populaaraakaa padariishana un uz baigaam cilveku masaam ar nevar gaidiit, bet izdevumi kaut kaa jaatguust ir
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:14 |