![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]() ![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ja gribat bezmaksas biļetes - piedalieties festivāla organizēšanā!
Tā ir OFICIĀLA INFO! Palīdziet organizēt un dabūsit bezmaksas biļetes! Rakstiet Ha-san'am un piedāvājiet savas rociņas, kājas un galvu ja negribat maksāt par biļetēm! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Heh, nu tāds piedāvājums nav priekš manīm
![]() ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
intresanti kā es varētu palīdzēt??? ta jau labāk maksāt vel iekšā pēc manas palīdzības mani neielaidīs
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Oct 5 2004, 11:10) intresanti kā es varētu palīdzēt??? ta jau labāk maksāt vel iekšā pēc manas palīdzības mani neielaidīs Raksti Ha-San'am vai Zenofexam, gan jau atradīs kādu darbu Un biļešu cena būs sākot no Ls 1.50, atkarībā no filmas. Dārgāk varētu būt tikai vēlās vakara filmas ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Piemēram ir jāpalīdz veikt aptauju par animi vēl šonedēļ.
Par katrām 100 aizpildītām anketām Ha-sans dod vienu brīvbiļeti ![]() Es nejokoju. -------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
/me ķiķina iedomājoties kā māmiņas atvedīs bērneļus uz Kite
![]() -------------------- Press any key to continue
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
[QUOTE]biljeshu cena pofig ieshu taapataas vieniigais saak bishkjinj maakt bazhas kas visiem gribeetajiem biljeshu var nepietikt
Tiesam par tam biletem bet piem nevar tas biletes jau kadu nedelu atpakal nopirkt uz visam 4 dienam.. ? ![]() |
Taka |
![]()
|
Iesp. ka būs biļetes uz visām dienām...
-------------------- Press any key to continue
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
count me in!!!
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Ņā mani incē kādam no šejienes anime mīļotājiem var palielīties ari ĪSTU "katana" savā kolekcijā lai būtu ko izrādīt mirstīgajai tautai?
-------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Bik ne pa teemu, bet par katanu konos - iesaku izlasiit sho te:
Eurocon 2003 Tur bija arii anime kons un daudz kas no taa tur ir aprakstiits. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm a tur ir kautkaads vecuma ierobezhojums? Tikai zinjkaariibas peec prasu
![]() Jo ja taads nav tad es jau kautvai tagad luugshos vecaakiem lai vinji man atljauj rudens briivlaikaa pie braalja riigaa palikt ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
I'll be there, gandrīz vai puse no šajām animēm nav redzētas. Starp citu, kāds ir vecais Vampire Hunteris? Kuras skaitās normālākās no tās listes?
QUOTE maakt bazhas kas visiem gribeetajiem biljeshu var nepietikt - nu, nu. ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Oct 5 2004, 21:26) I'll be there, gandrīz vai puse no šajām animēm nav redzētas. Starp citu, kāds ir vecais Vampire Hunteris? Kuras skaitās normālākās no tās listes? jaunais hunters labaax..gan grafika, gan staasta linija -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:56 |