![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Domaaju, laba ideja satikties un iet kopaa.
![]() Domaaju, iztiiriishu DVD un mangu plauktus. ![]() Domaaju aizieshu uz lielaako dalju seansu. ![]() Domaaju, esmu viens no laimiigaakajiem cilveekiem pasaulee. ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Robik @ Oct 9 2004, 10:35) Domaaju, laba ideja satikties un iet kopaa. ![]() Domaaju, iztiiriishu DVD un mangu plauktus. ![]() Domaaju aizieshu uz lielaako dalju seansu. ![]() Domaaju, esmu viens no laimiigaakajiem cilveekiem pasaulee. ![]() ak dievs cik daudz domu vienlaikus nevaru nemaz tik daudz apsmadzennot ![]() ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Taa kaa man autokursi naturaali sit pa kabatu, laikam ieshu tikai uz izstaadi un cospleju
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jautaajums: Vai kaadam nav paziistams kas straadaa kadaa Latvju masu meedijaa un var sarunaat, lai shie uzraksta par sho Festivaalu? Buutu ljoti jauki, citaadi latviskajos masu meedijos shis pasaakums nekaadiigi nav atspoguljots.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 12 2004, 20:56) Jautājums: Vai kādam nav pazīstams kas strādā kadā Latvju masu mēdijā un var sarunāt, lai šie uzraksta par šo Festivālu? Būtu ļoti jauki, citādi latviskajos masu mēdijos šis pasākums nekādīgi nav atspoguljots. manupraat, vienkārši vajag aizsūtīt meilu uz redakcijām. protams, dziļu ieskatu ar rūpīgām analīzēm negaidiet, taču ziņām ir jābūt. tāpat kā bija ar F&F filmu festivālu pirms 2 gadiem (jeb pirms gada, man jau laiks jūk). -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu taa esu jau pazinojis darbaa ka no maniim ne smakas nebuus tajaas dienaas. Yume paldies par atgaadinaajumu
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Kad kur skaidraak pazinjos par ziimeeshanas konkursu, tb maajas darba teemu, laiku utml?
-------------------- uh huh
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Sanya |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 14-October 04 ![]() |
nju Interstella jakas bija diezgan sviestaina.. taac muzikaals niecinjsh.. bet tas arii viss.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ok ir atveerusies festivaala majas lapa:
http://www.animefest.lv Nekas iipashi jauns no infas tur pagaidaam nav. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
.. ak tie latviskotie nosaukumi
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Saiko @ Oct 16 2004, 23:01) Negribaas jau pilināt to darvenieku lielajā medus mucā, tacju vismaz filmu nosaukumus varēja daudz maz atbilstosji iztulkot, vai vēl labāk, vispār netulkot, bet kopumā lapas dizains ir visai tīkams. Neatstāj sasteigta darba iespaidu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Ir tīri okei. Nebūs jāstaigā pa animenfo un citām vietnēm, lai uzzinātu, uz kuru animi iet.
Neesmu īstens html frīks, bet varu teikt, ka kaut kas nav īsti pareizi ar charsetu. Imo, vajadzētu būt šim: QUOTE <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"> aizvietotam ar:QUOTE <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257"> <meta http-equiv="Content-Language" content="lv" > vai kaut kam tml. |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 16 2004, 20:35) Ok ir atvērusies festivāla majas lapa: http://www.animefest.lv Nekas īpaši jauns no infas tur pagaidām nav. man tai lapai lat val kārtīgi nestrādā P.s ko juus no piedaavaataa iesakiet man noskatiities??? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |