![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vinnijs Pūks tomēr rullēja, bet Timurs un viņa komanda - pēēēēē
![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 11:48) Hem esmu lasiijis "Momo" un "Nilsa Holgesona briinishkiigais celjojums" un otraa man veeljoprojaam shkiet briinishkiiga graamata ![]() "Nilsa Holgersena briinishkjiigais celjojums" ir viena no biezaakajaam garlaiciigajaam graamataam, ko esmu lasiijis. Tur gan buus pie vainas mana vizuaalaas domaashanas mazspeeja, jo nespeeju uztvert dabas skatus, kas aprakstiiti vizuaalaa formaa (nevis ar izjuutaam, asociaacijaam vai kaadaa citaa nevizuaalas domaashanas uztverei piemeerotaa veidaa). Bet vispaar beernu graamatas, ko lasiijis esmu, nav mazums. Peedeejaa, ko lasiiju, laikam bija "Muua un Pelle" - tragjeedija (man liekas, ka beigas bija tikpat druumas kaa pati graamata) par pirmklasnieku miilestiibu. Lai arii graamata ir rakstiita maziem beerniem, man taa dzilji aizkustinaaja, jo vispaar saturs tieshaa veidaa paraada milziigu sociaalaas psihologjijas probleemu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nu ja gaodiigi man ljoti patiik "Aivenho" autora Valtera Skota aprakstitispeeja... manupraat aarkaartiigi siiki un labi tur viss izsstaastiits.... muusdienaas praktiski nav taadu autoru kas tik lielski izstaastiitu nedeeljas notikumu tik biezaa graamataa
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 15:48) Nu ja gaodīgi man ļoti patīk "Aivenho" autora Valtera Skota aprakstitispēja... manuprāt ārkārtīgi sīki un labi tur viss izsstāstīts.... mūsdienās praktiski nav tādu autoru kas tik lielski izstāstītu nedēļas notikumu tik biezā grāmatā ![]() Uh, kādu stīgu aizskāri. Atceros, kā es "Aivenho" pusotrā dienā izrāvu cauri. Tā grāmata tiešām bija saistoša, pie tam sakrita ar manu interesi par "tumšajiem" viduslaikiem. Pirms kāda gada atkal to pārlasīju. " Runājot par t.s. bērnu grāmatām interesanta ir arī Džonatana Sfifta "Gulivera piedzīvojumi" ar tās aso 17 gs. Anglijas sabiedrības kritiku. Liela daļa no tās grāmatas, bērniem pilnīgi noteikti nebūtu jālasa. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
topikam īstenībā vajadzētu būt "nelaidiet ShinChanu, Shinobi un edg tēmu aizvilkt bezceļos".
kaut es pats arī neesmu bez vainas. This post has been edited by Outlawz: Nov 13 2004, 21:16 -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Baidzot šai animei ar pienāca kārta un noskatījos! Ierindoju Elfen Lied sava topa 2 vietā!
Ļoti patīkama, ļoti labs sižets, čari arī man patika kā ir uzzīmēti, pat ļoti. Neskatoties uz lielajām asins peļķēm un roku/kāju nežēlīgu amputāciju un asaru pilniem mirkļiem, tomēr ļoti patika - lieku čupiņā pie animēm kuras ir vērts vēlreiz noskatīties! -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
īstakajiem faniem iesaku pamēģināt gheto fansubus gūsiet neaprakstāmus iespaidus
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
laikam jau faniem pa prieku ir izlaista 14 epizode, kur, peec citu raxtiitaa, darbiiba norisinaas starp 10 un 11 epu. Kur dabuut, nav ne jausmas, bet ekraanshaavinjus iespeejams skatiitiit arii EL galvenajaa lapaa: www.vap.co.jp (iet uz Story sadalju )
papildinaats: bishk vairaak bilzju, kaa ari plashaaks apraxts par manis sniegto ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
btw haard faniem iesaku skatiities dvd ripus jo jamie jakabi ir bez cenzuuras un widescreen ..... es ar veelaak taisos paarkachaat jamos jo baigi jaunu gribas man redzeet pilni bildi un necezeetu to padariishanau
![]() anime.fin pagaidaam ir izliadis tik 3 dvd ripus un kad es jautaaju par turpinaashanu tad itkaa neesot nodropoc tapee atliek tik brunjoties ar pacietiibu -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
anime.fin BT Tracker
Interesenti var apskatiities preview prieksh Elfen Lied oav/episode 14 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja kaadu interesee .. tokyotosho.com paraadiijaas torrenti elfen lied OVAi.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kāds ir noskatījies Elfen Lied OVA? Tas nu vairs nav Elfen Lied.. labākā drāma kāda vien ir bijusi tika pārtaisīta par vienu comedy gabalu... OVĀ pasmieties varēja vairāk nekā visā seriālā kopumā... Nu nez.. kautkā nepatīk man ka tā viņi ir izdarījušies...
Bet bija laps.. man patika ![]() -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
heh elfen lied bija labs tas tiešam bet smags un asiņains... nu lab pamatīgi asiņains...
es pie 13 serijas beigu titriem pat pat apraudajos heh beigas bija bēdigas ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ May 15 2005, 20:03) heh elfen lied bija labs tas tiešam bet smags un asiņains... nu lab pamatīgi asiņains... es pie 13 serijas beigu titriem pat pat apraudajos heh beigas bija bēdigas ![]() veciit nebija tik traki tu noskaties Saikano, vai NGE lai varētu salīdzināt. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Nu pēc šitās te sabiedešānas par visām tām asinīm un cilvēku iekšu izšķaidīšanām, noskatījos pagaidām pirmo sērīju, bet nu galīgi nebija tik briesmīgi kā te sastāstīts. Nē nu protams, ir jau tā kā te kautkas izteicās, ka diezvai usa/eiropā kautkur šitādu rādītu ne-nakts stundā, bet nu pagaidām neliekas tik briesmīgi. Redzēs, kas būs tālāk.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |