IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

19 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Elfen Lied, nelaidiet bērnus šim tuvumā...
jurc
post May 20 2005, 01:06
Post #121

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(bubu @ May 19 2005, 23:29)
Nu pēc šitās te sabiedešānas par visām tām asinīm un cilvēku iekšu izšķaidīšanām, noskatījos pagaidām pirmo sērīju, bet nu galīgi nebija tik briesmīgi kā te sastāstīts. Nē nu protams, ir jau tā kā te kautkas izteicās, ka diezvai usa/eiropā kautkur šitādu rādītu ne-nakts stundā, bet nu pagaidām neliekas tik briesmīgi. Redzēs, kas būs tālāk.
*

nu visnepatīkamāka vieta ir kapos kur tiek skaisti apmutētas rokas un kājas... bet pārējais ir patīkams un skatāms... smile.gif

good luck

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post May 20 2005, 13:43
Post #122

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(bubu @ May 19 2005, 23:29)
Nu pēc šitās te sabiedešānas par visām tām asinīm un cilvēku iekšu izšķaidīšanām, noskatījos pagaidām pirmo sērīju, bet nu galīgi nebija tik briesmīgi kā te sastāstīts. Nē nu protams, ir jau tā kā te kautkas izteicās, ka diezvai usa/eiropā kautkur šitādu rādītu ne-nakts stundā, bet nu pagaidām neliekas tik briesmīgi. Redzēs, kas būs tālāk.
*

Tieshi taa. Visai smiekliiga taa anime par spiiti gaidiitajam.

Liidziigi ir ar Dokuro-chan, kur Shinchan taadas bildes iepostoja, ka izskatiijaas peec kaut kaa nebaudaama, bet izraadiijaas viens reeciigs gabals.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Church
post May 20 2005, 14:04
Post #123

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(edg @ May 20 2005, 12:43)
...
Liidziigi ir ar Dokuro-chan, kur Shinchan taadas bildes iepostoja, ka izskatiijaas peec kaut kaa nebaudaama, bet izraadiijaas viens reeciigs gabals.
*

nez, es peec peec dokuro pirmaas epas noskatiishanaas norakstiiju turpat pie aquarion un trinity blood.. showiem ko netrakoshu ibo <random sentence of rude words> ;>
var. var pasniegt arii vardarbiibu gaumiigi. not in this case imho.
+Quote Post
anti
post May 21 2005, 12:00
Post #124

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(Church @ May 20 2005, 14:04)
nez, es peec peec dokuro pirmaas epas noskatiishanaas norakstiiju turpat pie aquarion un trinity blood.. showiem ko netrakoshu ibo <random sentence of rude words> ;>
var. var pasniegt arii vardarbiibu gaumiigi. not in this case imho.
*

kas Trinity vainas? neesmu gan vēl redzējusi, bet bij doma vilkt.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Church
post May 21 2005, 16:19
Post #125

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(anti @ May 21 2005, 11:00)
kas Trinity vainas? neesmu gan vēl redzējusi, bet bij doma vilkt.
*

klishejiskums? overexagerated characters/actions/way of speach?
ja jau par vampiiriem .. kaapeec lai neuztaisiitu ko sizhetiski dzilju kaa Shingetsutan Tsukihime, Hitsuji no Uta, Blood utml? ieksh Trinity savukaart izskataas ka dariits sekojoshais. labaakajaas fanservice tradiicijaas panjemts 'what sells'. - skaisti izskatoshies chari (pie velna realitaati, sexiiga ecchi beibe - paavests jau vien kautko veerts), super-duper mega action/fights ar superpowers, personiibas prieksh chariem kopaa ar runas stilu panjemtas no psihiatriskaas slimniicas (napoleonu u.c. nodaljas). bet gaume protams var buut dazhaada, vislabaakais novilkt pirmo epu un tad peec taas parasti ~ 95% var izlemt vai shows kaut kaa veerts vai nee. (protams, gadaas showi, kur iisto veertiibu saskati tikai noskatoties visu, un tur shie procenti var buut tikai 30 ;> )
P.S.
tas viss i tomeer offtops shim threadam ..
kaut gan es biju tas, kas offtopic saaka ;>
+Quote Post
ShinChan
post May 21 2005, 17:43
Post #126

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(Church @ May 21 2005, 15:19)
kaapeec lai neuztaisiitu ko sizhetiski dzilju kaa Shingetsutan Tsukihime, Hitsuji no Uta, Blood utml?
*

Blood blink.gif Blood, the last vampire=sižetisks dziļums blink.gif Kurā vietā?
Vienīgā lieta (kā es pēc noskatīšanās secināju), kuras dēļ ir vispār vērts piegriest vērību šim vampīrgabalam ir animācija, īpaši fona (amīšu okupācijas spēku kara bāze ar civilistu ēkām ir satriecoši uzzīmētas). Vīss pārējais, atvainojos par izteicienu, ir neaizkašāti mēsli kaķa sausajā toletē. Blood es uzskatu par vienu no lielākajām blamāžām anime vēsturē.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Chufanzo
post Jul 2 2005, 23:17
Post #127

Danshaku

From: Riga...

Druumi labs seriaalinsh, skataams kaut vai tikai taa iemesla deelj, ka ir atshkjiriigs no vispaariigaas barzas... Liek padomaat par to ko cilveeki veel naakotnee nelabu var sastraadaat... Kaa ecchi fans nebija nekas pretii tongue.gif

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
+Quote Post
+Chibi+
post Jul 12 2005, 14:49
Post #128

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Neskatoties uz to, ka es 5 riezes redzēju 1o sēriju, es ļoti ilgi nevarēju ķerties klāt Elfen Lied,bet te nu ir... Hmmm.. Es neesmu asiņu jūru mīlošs cilvēks, taču Elfen Lied ir viens no izņēmumiem. Nekad nebūtu domājusi, ka mani aizraus šis stāsts, bet reku, vienā laidā noskatījos, vēl arvien staigāju tā iespaidā.

Jūs te jau gari un plaši runājāt par un ap tēmu, tādēļ nezinu, via maz ir jēga kaut ko piemetināt, jo šaubos gan, ka manas domas tiks kaut cik vērtētas, jo radušais stereotips, ka es neko normālu neskatos visu sagrozīs.

Anyway. Lielisks bija flshback no Nyuu/Lucy pagātnes, kur rādīja gadījumu ar to kucēnu, visa ideja par to, ka cilvēki būtībā ir tikpat nežēlīgi kā tās radības, kuru galvenais uzdevums ir nogalināt. Būtībā pie tā, ka viņā pamodās slepkava jau ir vainīgi tie bērni. Un Nanas gadījumā viņa tika norobežota no šāda ļaunuma, tādēļ viņa arī ir vienīgā, kas nenogalina.. Bet #35..Viņa gaidīja savus vecākus...
Īstenībā šīs meitenes man atgādina Gunslinger Girl cast, jo viņas visas ir tools, noglaināšanas mašīnas, bet katra ir noteikta personība ar specifisku iekšējo pasauli..
Gribētos gan, lai būtu vairāk izskaidrots tieši zinātniskā puse, piemēram, kāpēc vektoru skaits ir atšķirīgs, kāpēc Nana varēja tos "izslēgt" citām.. Un kas notika ar pārējiem.. Un kādiem mērķiem tās izmantos.. Bet nu labi, 13 sērijās ielika jau daudz..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Nov 17 2005, 11:13
Post #129

Tennou

From: Latvia

Kaut kurā tusā bija iesākta šī anime, un tagad noskatījos es šito līdz galam....
Celvēku ķermeņu dalīšana gabalos un mugurkaulu un iekšu rādīšana (paldies dievam iekšas nebija tik detalizēti parādītas šajā animē) mani ne īpaši piesaista. Bet kā es skatos pēc anidb.com atzīmēm, rodas iespaids, ka lielāka daļā pasaules iedzīvotāju ir maņjaki. biggrin.gif
Dīvaina anime. Nevar saprast, vai visu seriālu vajag smieties vai baidīties. blink.gif *Ups.. man nokrita roka...tūlīt pacelšu un rakstīšu tālāk...*.......
Anime man ne īpasi patika... Tur neļāva vienai sievietei aiziet nomazgāties dušā, ka pilnīgi bija gatavi nošaut viņu, lai tikai nelaistu. blink.gif Ne nu vajag tā cilvēku mocīt. blink.gif
Otrreiz šito negribu redzēt... (kaut gan pirmās 5 sērijas nācies redzēt 2 reizes) blink.gif biggrin.gif
*...labi... iešu tagad brokastis ēst.*
+Quote Post
X_Kamui
post Nov 17 2005, 13:57
Post #130

CLAMP Fan

From: Дома...

Nu nezinu man anime nu ļoti patika wink.gif
tieši nezinu ar ko, laikam ar sižetu + es tamlidziigu animi vel nekad neesmu skatijis un ta mani no pirmaas seerijas ļoti aizraava... rolleyes.gif
Kaut gan tur ir paarak daudz asins scenu... bet nu tomer... smile.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Faplo
post Nov 18 2005, 01:32
Post #131

Samurai

From: Jaunogre

Nesen noskatījos varu teikt ka gāja pie sirds visa anime. Pat ņemot vērā lielo asiņu daudzumu līķu skaitu mani tas tomēr neatbaidīja un noskatījos līdz galam varu teikt ka ļoti baudāms gabals smile.gif
+Quote Post
Aven
post Nov 28 2005, 20:37
Post #132

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

LJOTI???? LJOTI ir par vaju teikts man shobriid laadeejas 13 seerija u es nevaru sagaidiit kad tas notiks, tikko saaku skatiities 12 seeriju un te peekshnji vecmutere ieskrien istabaa un saak bljaustiities par manu psihi par to ka es skatos shaadas shausmenes...blah...blah...blah...
Man neshkiet ka shii filma vareetu kautkaa izmainiit 17 gadus veca puisha psihi, vieniigi bija viens gabalinsh kad es rittiigi nobijos u man tas praataa veel joprojaam ir..kill da puppy with vase...ak nee cik tas ir shausmiigi...
es pat "nokachaaju" ost no shii seriaala, gan tv versiju gan saint versiju, nu shobriid esmu to noklausiijies 12 stundas bez apstaajas un man veeljoprojaam patiik...
nu labi pietiks rakstiit citaadi vel roka nokritiis.. laugh.gif
*ja es shitaa buutu rakstiijis lat. val stundaa...*
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
CirvjaKaac
post Nov 28 2005, 22:11
Post #133

Danshaku

From: Kačoku zāle

Sakarā ar to, ka man šī anime ir pieejama tikai ar krievu dublējumu, no tās atteicos. Sākotnēji centos to sagremot, bet neveiksmīgi - puisis, kas pusaizsmakušā balsī, katras sērijas sākumā, paziņo, ka, redz, šo anime sauc "Eļfiskaja pesņa", mani aizbaidīja pavisam, un sagrāva manu māksīgi veidoto romantiku, kas veidojās ap šo seriālu... Varbūt kādam ir zināms kāds torrents, kur seriāls būtu tikai ar angļu subiem?

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post
edg
post Nov 28 2005, 22:52
Post #134

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(CirvjaKaac @ Nov 28 2005, 21:11)
Sakarā ar to, ka man šī anime ir pieejama tikai ar krievu dublējumu, no tās atteicos. Sākotnēji centos to sagremot, bet neveiksmīgi - puisis, kas pusaizsmakušā balsī, katras sērijas sākumā, paziņo, ka, redz, šo anime sauc "Eļfiskaja pesņa", mani aizbaidīja pavisam, un sagrāva manu māksīgi veidoto romantiku, kas veidojās ap šo seriālu... Varbūt kādam ir zināms kāds torrents, kur seriāls būtu tikai ar angļu subiem?
*

Zemaak redzamo proceduuru iespeejams atkaartot gandriiz jebkurai mainstream animei:
1) Aizej uz http://anidb.info/
2) Sameklee "Elfen Lied" => http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544
3) Patin lejaa uz sarakstu ar grupaam, kas subojushas. Ieraudziisi "anime.fin", un pie reitinga "8.85 (193)", kas noziimee, ka 193 cilveeki ir nobalsojushi ar videejo atziimi 8.85. Vari palasiit komentaaros, kaa visi iefano.
4) Nospied uz "anime.fin" => atveras jauna lapa, kuraa pieveers uzmaniibu subotaaja maajas lapai: http://www.anime-fin.net
5) Aizej uz http://www.anime-fin.net un redzi smuku uzrakstu pashaa augshaa - "Torrents".
6) Nospied sho "Torrents"!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ShinChan
post Nov 28 2005, 23:00
Post #135

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 19:37)
Man neshkiet ka shii filma vareetu kautkaa izmainiit 17 gadus veca puisha psihi,
*

QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 19:37)
es pat "nokachaaju" ost no shii seriaala, gan tv versiju gan saint versiju, nu shobriid esmu to noklausiijies 12 stundas bez apstaajas un man veeljoprojaam patiik...
*

Nu re, pats arī apgāzi savu pieņēmumu

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post

19 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 19:40