![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 28 2005, 22:00) QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 19:37) QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 19:37) es pat "nokachaaju" ost no shii seriaala, gan tv versiju gan saint versiju, nu shobriid esmu to noklausiijies 12 stundas bez apstaajas un man veeljoprojaam patiik... Nu re, pats arī apgāzi savu pieņēmumu nuuu man vienk patiik taa dziesma taas izpildiijuma deelj nevis taapeec ka filma mani kkaa iespaidoja ![]() -------------------- ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Elfen Lied ir pati labākā anime, kādu es esmu redzējis.
Un vispār es uzskatu, ka Elfen Lied ir veiksmīgi apvienoti vairāki žandri: šausmas, zinātniskā fantastika, humors un hentai arī ir, u.c. Bet jūs te par viņu rakstāt itkā tur sazinkas būtu ![]() ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(NOAR @ Dec 6 2005, 13:34) ... Bet jūs te par viņu rakstāt itkā tur sazinkas būtu ![]() ![]() to visu var saukt par ketchupu ;> par vinja esamiibu animee/mangaa .. piem. Berserk-aa vai Koroshia Ichi ketchupa pills .. bet vai taapeec slikti gabali/mangas? ;> |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ir cilveki kam nepatik tada veida anime man piemeram patik Elfen Lied
![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
ehh, manupraat, nejau par kechupu iet runa, runa iet par to kaa tas viss tikai pasnigts. Man, piemeeram, tas liekas sviests, ja visas seerija pavadiita school romance noskanjaa, ljoti jauka, miilja, Chobitiska, bet peekshnji tam mazajam zeenam tiek norauta galva, izbakstiitas acis, paraadiitas iekshas un vvz kas veel. Oh cmon tas nav labi.......
![]() PS. Anime man patika, bet taa ir sviests.... ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 6 2005, 18:00) QUOTE(Ghoul @ Dec 6 2005, 17:42) ...(dziive) pavadiita school romance noskanjaa, ljoti jauka, miilja, Chobitiska, bet peekshnji tam mazajam zeenam tiek norauta galva, izbakstiitas acis, paraadiitas iekshas un vvz kas veel...... ![]() Taada ir dziive un nekaa nevar dariit...Cik cilveeku ar auto taadaa noskanjojumaa nedodas maajaas??? Un peekshnji uz autobaanja iznaak alnis...Asinis, iekshas un viss paareejais...Vai kaa vienaa filmaa...meitene gatavojas kaazaam ar vienju dzjeku...naak laukaa no friziera sapuceejusies un tai virsuu uzkriit izmucis rotveilers un nogaazdams to gar zeme, sakoj seju taa, kaa nekaa vairs nepaliek paari... Dzzive ir skaista un vienaa briidii galvas nav ![]() pirmais saliidzinaajums man lika smaidiit... ![]() Ehhh, un tomeer taa ir multene, un taa ir sick multene........ gn jau dziivee uz iekshaam un norautaam galvaam un izbakstiitaam aciim vareeshu skatiities, bet tikmeer labaak skatiities kaut ko kur asinis izskataas vnk kaa sula un ir patiikami, ka to ir daudz, piemeeram, HELLSING... ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Dec 6 2005, 18:28) Lai gan peec galvenaais varones (aizmirsu jau kaa sauc) rakstura mainjas kaadaa no pirmam episodeem, kad taa novaaca savu koleegji, atraujot tai visus locekjljus kaut kaados kapos ciinjas laikaa...Man vinja vairs nelikaas pozitiiva, un lai gan atkal atminja pazuda un taa no prieka smaidiija un priecaajaas, teelodama miiljo aitinju...man turpinaajumaa vinja tieshaam likaas pretiiga un atbaidosha...Vienalga kaa taa smaidiija un kaa izlikaas, acupriekshaa visu laiku pastraadaatais...nenoskatiijos liidz galam, tachu ceru, ka taa labu galu nenjeema ![]() well, Shumin, es tev iesaku noskatiities liidz galam ![]() njaa man vinja arii likaas diezgan pretiiga, bet taa itra, laikam, Nana taas gan bija zeel... ![]() ![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
Es tā arī tās beigas neiebraucu. Kas ar Lucy notika HVZ.
|
Ghoul |
![]()
|
Gadsimta megaspoils:
VINJU NOSHAAVA vismaz man taa liekas, varbuut kljudos... ![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
|
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
taalaak par 11. epu neesmu veel redzeejusi. pie peedeejaas toch pasita nedaudz uz nelabumu....
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Dec 6 2005, 19:01) Gadsimta megaspoils: VINJU NOSHAAVA vismaz man taa liekas, varbuut kljudos... ![]() spoilotajs ^^ ES nebiju redzeejis to seeriju... jo es pedeejo, vai pedeejas seerijas, nebiju noskatijis... es pat jau neatceros kas bija pedeejaa serijaa ko es redzeeju ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
archaxyz |
![]()
|
|
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Labi - dazziem var nepatikt.
Bet kas tur nelabumu uzsit, un kaapeec sauc par slimu? ![]() Visas neskaidriibas, ko vareeju topikaa aatrumaa atrast, ar pamatojumu ir nepamatotas. Bija kaut kas par neloggisku vai nepamatotu riiciibu - neko liidziigu neatradu, veel visu neesmu redzeejis, bet liidz ssim visas darbiibas ir bijussas pamatotas un loggiskas. Un vektori visiem ir ccetri, astotajaa seerijaa tas tiek skaidri un gaissi pateikts. Sajuuta taada, ka cilveeki nobijussies no pirmaas seerijas un paareejo skatiijussies (ja skatiijussies) pavirssi. Ps: Tiko noskatījos desmito - vismaz vienai ir 26 vektori. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |