![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
Nostijos jau labu laiku atpakalj sho animi patika bet pec nostishanas galva rosijas daudz domas kas un ka kapec? Nu manskiet anime laba nu vismaz no shis animes mes varam macities civeku anatomiju.
![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
njar, jaukinja anime.
Neteiktu, ka ir no taam, ko var skatiities veelreiz, betaam, nju ir veerts vismaz vienreiz redzeet. dar kaarteejo reizi ecchi elementi nokaitinaaja, gez, ja ir asinis tad asinis, kam to ecchi visaas malaas baast? bet nu labi gaumes jautaajums ![]() Vinja naf ne laba ne slikta, vinja vienaarshi ir. Nu pa vidusmeera anime a vinju nenosauks, paaraak smuki skati....un tekstinji jafki ![]() ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Keiko |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-November 05 ![]() |
Jā es ar labu laiku atpakaļ biju noskatijie Elfen Lied. Pirms skatīšanās es biju palasījis , šeit forumā teikto citu cilvēku domas. Īsti vēl nezināju vai vilkt no neta vai nē. Beigās tākā liela daļa rakstīja, ka viņa ir šausmīga, tad nu es viņu novilku. Tagad es esmu viņu noskatījies, bet nu nezinu vai var saukt viņu par šausmīgu. Man kaut kā viņa nelikās tāda, jo es kaut kā nesajutu to sajūtu, kā skatoties Serial experiment Lain vai spēlējot Silent Hill 2 un 3, es gaidīju šausmas no nezināmā. Nekas nevar būt baisāks par to, ka tu nezini kas tevi sagaida aiz nākošā stūra. Es biju cerējis, ka te būs kaut kas tāds. Bet nu es sapratu, ka te iepriekš minētās šausmas ir tikai tās no asinīm. Bet ja kāds vēl nezin skatīties vai nē, tad es iesaku apskatīties, jo sižets ir interesants, kā arī attiecību pavērsiens. Bet otreiz jau nu toč es neskatīšos. Pie saviem favorītiem es viņu nepieskaitu.
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
njaaa, es ar savu 13 gadiigo bracinju gribeejaam noskatiities shitamo briinumu, bet peec juusu komentaariem taa gribeeshana kkaa bish paariet, un veel kompis i vidusistabaa(->visi staigaa garaam), laikam buus bish jaanostiprina psihe gaidaamajaam shausmaam.....
![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
beidz, nav tik traki, piekriitu, ir mazliet vardarbiiba, bet sizhetinsh ir labs un baudaams.
|
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Vardarbiibu atradussi - meiteniites vienkaarssi izklaideejaas, un pa starpai atriebjas...
Jebkuram, kas veel nav redzeejis silti iesaku. Ps: Es starpcitu jau kaadu 10 reizi skatos. Ps[2]: skatiit manu signu(passaa lejaa) ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Ja kas, vai kaads nav ieraudziijis elfen lied un chobits nedaudz liidziigo sizhetu? Runaaju par to ka pie viena dzeka kaada iemesla deelj uzrodas meitene, kura speej izrunaat tikai 1 vaardu? Kaut gan pēc vardarbiibas liimenja taas ir pavisam atskiriigas.
-------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Tur vardarbiiba ir kopumaa laba ja kaadaas 5 seerijaas ilkaaka pa 10-20 sec. Taakaa baidiities naf no kaa, galu galaa smuki skati! Un es shaubaas vai kaads 13 gadiigais tagad naf radis pie taadiem skatiem
![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
taa "vardarbiiba" tikai padara Elfen Lied baudaamaaku !
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Tikko pabeidzu triispadsmito seeriju. Beigas ir ideaalas. Un vispaar animi veerteeju no 10 balju sisteemas... ar 15. Paarpseeja visu ko no taas gaidiiju. Dieviigi. Esmu taas animes varaa veeljoprojaams. Superiiga anime. Viena no must see. Jaaieraksta diskaa.
Sestaa seerija vispaar laikam ir visneprastaakaa romantiskaakaa un diivainaakaa un ar vismazaak asiniim (ja neskaita to ka Nana palika bez rokaam un kaajaam). -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(davio @ Dec 30 2005, 00:04) es tieshi to arii saku, visa anime ir Chobitiska utt. un peekshnji tiek rautas kaajas, galvas acis un kas tik netiek dariits. Manupraat debiili. Anime ir laba, bet skatiities to nevienam neiesaku... |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
atceroties laikus kad es vinju skatiijos bija pavisam citi iespaidi... animei nemaz nav gaidaamo beigu - tobis rodas nepabeigtiibas iespaids un ir veelme peec turpinajuma.. so taakaa pirmo seeriju redzeeju kaadas 3 vai 4 reizes varu teikt ka tiem kam nepatiik asinis - nelieniet juus tur neluudz... neprasiet - vajadzeja mazaak asinju... vajadzeeja mazaak visu kaut ko - kaadu uztaisiija taada ir.. enjoy... elfen lied ir tik labs taaapeec ka ir kontrasti...
|
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Jan 7 2006, 23:03) es tieshi to arii saku, visa anime ir Chobitiska utt. un peekshnji tiek rautas kaajas, galvas acis un kas tik netiek dariits. Manupraat debiili. Anime ir laba, bet skatiities to nevienam neiesaku... Ar to chobits liidziigo sizhetu es biju domaajis tikai kaa prikolu, ka daazhas lietas sakriit, bet Elfen lied kaa taada man liekas viena no da best! Elfen lied ir viena no must see sadaljas! To nedriikst neredzeet! Taa ir... -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(davio @ Jan 8 2006, 01:46) QUOTE(Ghoul @ Jan 7 2006, 23:03) es tieshi to arii saku, visa anime ir Chobitiska utt. un peekshnji tiek rautas kaajas, galvas acis un kas tik netiek dariits. Manupraat debiili. Anime ir laba, bet skatiities to nevienam neiesaku... Ar to chobits liidziigo sizhetu es biju domaajis tikai kaa prikolu, ka daazhas lietas sakriit, bet Elfen lied kaa taada man liekas viena no da best! Elfen lied ir viena no must see sadaljas! To nedriikst neredzeet! Taa ir... es sapratu ko tu domaaji, vieniigi pievienoju savu ideju par animee ietureeto gaisotni un kas notiek peec tam... ![]() ehh must see?? ehh nu var jau buut, neesmu jau te neekaads dizais anime ans un skaatiitaajs lai noteiktu, katram sava gaume ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Par līdzībām runājot - tas 'nyu' ļoti līdzinās 'nya' (tā japāņiem ir skaņa, ko izdod kaķis), tātad gandrīzvai var tulkot, ka vienīgais, ko nyu var pateikt, ir 'ņau', un nosaukta arī viņa par 'ņau'.
![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |