![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(NOAR @ Jan 10 2006, 18:51) Par līdzībām runājot - tas 'nyu' ļoti līdzinās 'nya' (tā japāņiem ir skaņa, ko izdod kaķis), tātad gandrīzvai var tulkot, ka vienīgais, ko nyu var pateikt, ir 'ņau', un nosaukta arī viņa par 'ņau'. ![]() does it make sense in this topic or Im just to confused? ![]() nju vienlga Elfen Lied, ir must seen anime sarakstaa, betaam nekaa sevishkja tur naf. Un Ghoul - tieshi tas vainjaa ir labs, ka vinja naf kaarteejaa "chobitiskaa" anime ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Mei |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
mani ieintriģē šī anime kaut gan neesu to redzējusi vai kāds var pa'teikt pa ko ir šī anime?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
|
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
es jautāju pa ko irtāanime nevis kur var dabūt vispārjaunu
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tairanda @ Jan 17 2006, 20:56) Ehh... 14 lapas aprakstītas par šo animi un tu vēl neesi sapratusi par ko tur ir???? o.O Un zinām ka labāk šādos topicos nespoilot, tāpēc arī neviens tev īsti neteiks par ko tur ir. Un Pinky iedotajā linkā tu vari sameklēt to animi un tur arī īsi izlasīt sižetu. Ja jau tevi ienintreģēja šī anime, tad vienkārši novelc un noskaties, ne velti viņa ir laba. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet manga arii diezgan normaala!
![]() -------------------- |
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
Nu jaa, Elfen Lied var atrast liidziibas ar Chobits, bet tas jau nenoziimee ka vinja ir slikta?
![]() Baigi diivaini bij skatiities... apkaart jauka gaisotne... gjimene dziivojaas pa maaju... tad kaadam tiek norauts kautkas... atkal gjimene dziivojaas ![]() -------------------- ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Labi,uzdoshu stulbaako jautaajumu pasaulee: kur juus vinju skataties?!? es nekur nevaru atrast!
![]() ![]() -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Pēc kādām 30 minūtēm uzlikšu uz sava FTP servera, tad arī ielikšu linku.
Gomenasai, ka tik ilgi, ftp://85.255.72.64/ NB! EL uz servera būs tikai līdz 00:00 23.01.06! Kāds, lūdzu, parbaudiet, vai no servera var lejuplādēt, jo logs ir pilns ar 550, bet man viss strādā, tātad vai nu man ir līkas rokas, vai arī kāds sadomājis mani pwn`ot, taču klientu IP ir no dažādiem Latvijas ISP, tādēļ ticamāks šķiet pirmais variants, damn! Serveris būs offline, kamēr savedīšu visu kārtībā. Nejauši uzdūros Elfen Lied torrent`am. This post has been edited by Niks: Jan 22 2006, 22:48 |
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
Nu es vinju kautkur dc atradu, latvijas hubos kaukaados
![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Keiko @ Dec 29 2005, 08:53) Beigās tākā liela daļa rakstīja, ka viņa ir šausmīga, tad nu es viņu novilku. Tagad es esmu viņu noskatījies, bet nu nezinu vai var saukt viņu par šausmīgu. Man kaut kā viņa nelikās tāda, jo es kaut kā nesajutu to sajūtu, kā skatoties Serial experiment Lain vai spēlējot Silent Hill 2 un 3, es gaidīju šausmas no nezināmā. Nekas nevar būt baisāks par to, ka tu nezini kas tevi sagaida aiz nākošā stūra. Es biju cerējis, ka te būs kaut kas tāds. Bet nu es sapratu, ka te iepriekš minētās šausmas ir tikai tās no asinīm... Šī ir nevis šausmīgi bailīga anime, bet gan šausmīgi pretīga anime. Un pats pretīgākais ir nevis tie visasiņainākie skati, bet kā mazs bērns nežēlīgi sit mazu sunīti. Gandrīz vai pat pretīgāk nekā skatīties TV-ziņas. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jan 29 2006, 05:03) QUOTE(Hikaru @ Jan 29 2006, 05:48) ...Un pats pretīgākais ir nevis tie visasiņainākie skati, bet kā mazs bērns nežēlīgi sit mazu sunīti... Man liekas, ka tev ir galvaa sajukusi veertiibu sisteeema un prasaas peec neliela update... ![]() Suns ir un tikai paliek suns... ![]() Bet ja arii tu esi no tiem, kas jau dziivniekus veertee augstaak par cilveekiem, tad tu esi tieshaam nozjeelojams...Taapat kaa taas omes, kas sunjiem ada gjemperiishus un visu pensiju atdod tiem, lai gan maajaa galiigs uukjis un pashiem nav ko eest... ![]() Pie velna tas suns man neinteresē. Man pretīgi uz to cilvēku skatīties, vienalga ko viņš tur sit.... (viena lieta normāli sist, cita lieta sick sist). Un nepiemin man tās omes ar suņiem, uz tām vispār skatīties nevaru. ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Ir taada lieta, ka pie cilveeka naaves visi jau sen ir pieradushi, kaads mirst gandriiz katraa filmaa, ko raada pa tv. Ieraugot kaa nogalina cilveekus Elfen lied rodas tikai paarsteiguma sajuuta - Re kaa asinis skiist! vai Paskat cik taalu vinjam rokas aizlidoja! BEt suniishu vardarbiiga nogalinaashana gan gluzhi nav tik pierasta lieta. It iipashi ja tas ir uzziimeets kaa mazs kuceens. Plus veel vinju sita ar vaazi un diezgan ilgi nevis tikai ar neredzamo roku noraava galvu.
-------------------- |
7thcrow |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
Izlasot gandrīz visus postus, nolēmu iespraucināt arī savu vārdu.
Ahm.. tātad... Noskatoties visas sērijas, mani pārņēma depresīvas sajūītas sajauktas kopā ar bezgalīga skaistuma un vēlmes dzīvot sajūtām. Man pie kājas ka izklausīšos kā piu, bet es nobirdināju dažu labu asaru. Plus es visas sērijas noskatījos vienā dienā, līdz pat melnai tumsai sēdēju pie kompja kā pinaglots. ... Mēģināšu nelielu rewiev uzķeksēt: Sižets: Kā jau daudzi teica sižest un personāži caurmērā ir labi, lai gan diezgan pliekani(līdz galam nedastrādāti). Jā es piekrītu- parmaz iekšējo monologu, kas vairāk izgaismotu šādu vai tādu personāžu rīcību, bet notikumi risinās diezgan strauji, un bieži vien tu nepaspēj aizdomāties, līdz tādiem sīkumiem, kā ticamības efekts. ...svists. Piemēram man sakumā likās jocīgi, kā var savākt ievainotu, kailu un apjukušu svešinieci, un neziņot par to policijai vai aizvest viņu kaut vai uz slimnīcu. Vēlāk gan šie jautājumi tiek apspriest utl,. bet līdz tam brīdim es jau biju iebraucis sižetā tik tālu, ka mani tas vairs neuztrauca. Ok.- tā tad caurmērā aizraujoš sižets, kurš ar uber dziļumu un orģinalitāti neizceļas, ...lai gan... es šo filmu droši sauktu par drāmu. Vizuālais: Vienkārši fantastisks, priekš šāda seriāls. Ainas ir diezgan detalizētas, backgraundi neizkatās, kā fonā iebāztas nedzīvas 2D gleznas. Personāži ...nav pārspīlēti, tomēr viegli iegaumējami. Par asīnīm - jātdzīst, ka es arī esmu liels horrora cienītājs utt, bet tam nāv nozīmes, šai filmā. Man nemetās nelabi, bet tirpas gan izskrēja cauri skatoties, kā Lucy'ja bezkaislīgi un samērā nesteidzīgi pa vienai rāva nost Nana's kājas un rokas( turklāt vel tā skaņa). Es nevienu brīdi nedomāju, ka vardarbības te bij pa daudz( ja nu vienīgais- pārāk par daudz priekš bērniem). Es domāju, ka vardarbībai un asinīm te bij arī simboliska jēga, kurā es tagad negribu iedziļināties. Muzons: Inro manī izraisa vēlmi raudāt, respektīvi šedevrs. Shī melodija būtībā arī ir galvenā tēma vis cauri filmai, jo citu spilgtu muzikālu sacerējumu tur nav. Caurmērā skaņa ir laba. Ah beigu tēma, jā nelīmējas kopā ar pārējo, bet kāds atvieglojums mani pārņēma, kad katras saspringtās sērijas skatīšanās beigās tāds gaismas stars uzspīdēja. O.K. Baigi daudz šķidras informācias atstāju, bet es jau sen gribēju padalīties, savās sajūtās par šo anime. Well, man bija ļoti viegli identificēties un just līdzi galvenajiem varoņiem, un es visu laiku cerēju, ka Lucy beigās būs laimīga un viņa arī ir, jo atbrīvo sevi no milzīga melnuma savā dvēselē. Jā, vis tuvākais personāž man ir Lucy'ja, pat ne Nyuu, bet tieši šī slepkava( man viņas bij žēl). Paredzamas beigas? ES nezinu, jo es necentos tās paredzēt. Viss, tas nav viss ko es gribēju pateikt, bet tas ir vis ko es pateiķšu, jo man ir problēmas at lakonisku domu izklāstu, jau kopš skolas laikeiem. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Es kaa visai svaigs anime fanaats(fanats jau sen, pieejamas- nesen) varu teikt iisi un ashi - SUUUPEEEEEEEEEER!!!!!!! es sho animi miilumiilumiilumiilumiilu!!!!! sizhets patiik(lai gan pat Naruto ir daudz vairaak off-topic pastaastinju par personaazhiem), bet par to vardarbiibu gan es gribu pateikt tiem kas shausminaas- juus esat niikulji... kaada ir muusdienu pasaule... KAA JUUS VEEL VISPAAR KAAJAAS TURATIES??? taa kaa es dazhaas seerijaas biju par mata tiesu no izpluushanas asaraas, tad es varu teikt, ka draamu un emocionaalo spriedzi vareeja sakaapinaat vairaak, kjip vairaak nezheeliibas un ljaunuma, bet beigas gan gribeejaas taadas miiljas, jo man dikti patika taa situaacijaa kaadaa atradas Kouta- lielaa maajaa ar vairaakaam meiteneem, cmon, vismaz 3somu vareeja iehevot..
![]() p.s. kaadu nedeelju peec noskatiishanaas visu laiku cereeju ka man arii paraadiisies vektori, buutu kruti, ne? tad es visus shiis animes kritizeetaajus brutaali nogalinaatu } ![]() protams, taa ir tikai mana nezheeliigi dziivaa izteele, bet tikai taa var izjust sho animi pilnibaa- dziivojot kopaa ar to visu sktiishanaas laiku. Dodu miljons acu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:44 |