IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

19 Pages V « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Elfen Lied, nelaidiet bērnus šim tuvumā...
Bitter_me
post Feb 22 2006, 19:14
Post #181

Samurai

Group: Chuunin

Jus panaacaat to, ka laikam jau arii es shito noskatiishos, raadaas visai interesa anime.. biggrin.gif Tik nez nez kaadas man buus sekas.. dry.gif

--------------------
IPB ImageIPB ImageIPB Image

http://quietquietshee.deviantart.com/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bladez
post Mar 8 2006, 10:55
Post #182

Danshaku

From: City of Townsville

Eh. Noskatījos, bet nesapratu, kur tad beigas? Noskatījos visas 13 sērijas + DVD Special, bet tā arī nesapratu, kas tad notika ar Luciju? Bet man šķiet ka tieši šis ir tas gabals, kurā tieši nevar pateikt so so vai normāls, puslīdzlabs v.t.t. Šeit es varu pateikt tikai: Superīgs anime, vai pēdējais kraps, ienīstu.

Bet vai būs tālāk kautkādas sērijas, vai arī DVD Special naw tomēr tā 14. sērija?
+Quote Post
Psycholog
post Mar 8 2006, 12:52
Post #183

Danshaku

Ak, tu tak galiigi neuztveeri to anime...
Taa nav viena no taam adventure tipa, kur pokemons ar savu uberkruto bet reize ari nozhelojamo saimnieku iziet caur neskaitaamaam ciinjaam un vairaakas reizes izglaabj pasauli un galu galaa dziivo laimiigi...
(Sekojosho spoileri nelasiit personaam ar vaajiem nerviem, vai kuriem iipashumaa ir ierochi)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.

Beigas jau laikam ir elementaaras...Lucy aka Nyuu (ja nemaldos, sen tas bij, kad skatijos) pamataa nogalina tie karaviirinji...nu attieciigi tas dzeks ar savu draudzeni dziivo kautkaa laimiigi taalaak, un peec 6 gadiem pasauli jau ir paarnjeemushi muusu miiljie ragainie radiijumi, kuri skraida apkaart un manjakaali nogalina cilveekus, kuri pret vinjiem ir iztureejushies tik ljauni...nu karo4e nonsense talak un vairak neko nevajag...
Nu vismaz es taa uztveeru beigas...tai peedeejai special edition epai nav nekaada lielaa sakara ar animes nobeigumu, manupraat...
(un neuzmaacieties tikai man ar taam mangaam, ja kaads ir taadu lasiijis)

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
bladez
post Mar 8 2006, 15:08
Post #184

Danshaku

Eh. Man šķiet tu esi galīgi garām uztvēris animi. Šādi es sapratu beigas.

Ka dilincus nebija domāti cilvēces iznīcināšanai. tā bija tik cilvēku iedoma. Un ka beigās viņi tur dzīvoja itin laimīgi, kad beigās pie ieejas durvīm parādījās Lucija (nu ķipa tā ēna). Tad tas sanāk Happy Endings.

Bet es nesapratu

Ja tā meiča kura dzīvoja kopā ar to džeku bija itkā māsīca, bet viņa bija ieķērusies. Tad kas te sanāk? Incests?
+Quote Post
Psycholog
post Mar 8 2006, 15:24
Post #185

Danshaku

Nu..hmm..maasiicas jau var arii ljoti pat taali radinieki un laikam jau ar vinjaam pat preceeties kautkaa varot o-O Kaapeec tevi interesee taadas lietas? biggrin.gif

Bet nu kaads happy endings, ja pirms tam vinjiem bija taa saruna, ka peec se6iem gadiem ragainie paarnjems pasauli? Un varbuut arii vinji nebija paredzeeti, lai nogalinaatu cilveekus, bet fakts ir taads, ka tas tomeer notiek...tak redzeeji to naaves ma6iinu ar 36 vektoriem 11 metru garumaa.. smile.gif Un paradiija tur tikai eenu...taa eena var buut pilniigi jebkas...bet nu njemot veeraa, ka peec pirmaa raga noraushanas vinja tipa iekrita komaa uz kaadu laicinju, tad nu es shaubos, ka peec otraa noraushanas vinja speetu izdziivot, iipashi ja uz vinju shauj vesela streelnieku rota tongue.gif Happy endings te ir romantikjiem...
vispar es uzskatu, ka ja uz vienu puisi ir vairaaki sievishkji, tad gandriiz vieniigais risinaajums animee ir tas, ka visi, kas ir lieki - mirst happy.gif (skarbi laikam)

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Tomoko
post Mar 11 2006, 20:35
Post #186

Shishaku

Noskatiijos sho animi kaadu laicinju atpakalj.. nu ko var teikt... patika!! Sghii manupraat ir Must See anime (Bet protams, dazhjiem cilveekiem ar vaajiem nerviem taa noteikti neliekas..)

Bladez.. manupraat tas veids, kaa tu saprati animi ir diezgan diivains..
manaas aciis izskatiijaas, ka Lucy atnaaca nogalinaat Kotu (kautgan taa peec idejas nevajadzeetu buut..) un veel tas pulkstenis veel taa nozvaniija... nu taa, bik scary.. bet varbuut man tikai taa liekas..?
+Quote Post
bladez
post Mar 11 2006, 22:53
Post #187

Danshaku

Tew tā tik liekas, jo

Kā gan cita ēna tā var būt, un viņš taču Lucijai piedeva, un viņa tak visu laiku izdzīvoja, jo gribēja pateikt "piedod". Tad sanāk, ka Lucija atgriezās.

Nu es tā domāju un savādākas domas par beigām man neizmainīsiet. Pie tam viņiem vajadzēja rūpēties par to lai skatītāji beigas SAPRASTU.
+Quote Post
Tomoko
post Mar 11 2006, 23:24
Post #188

Shishaku

Nu nez.. par shito briinumu var ilgi striideeties... anyway,

nezinu, ko tur iisti Luusija domaaja, bet man taa vnk liekas, jo viss tad aplkusa, peekshnji iezvanas pulkstenis... tas viss tak nebija taapat ziimeets!..

Bet noskatoties extra episodi neko jaunu neuzzinaaju... tikai to, kaa Lucy tika tajaa labrotorijaa... ehh.. man varbuut kautkas ar uztveres speejaam nav riktiigi.. bet diemzjeel, man nesanaaaca Elfen Lied ruupiigi noskatiities, jo man apkaart kaads paskrien, uzreiz viss jaanopauzo, (padomaa, ko padomaas ieraugot sho animi..:P dazjreizpat as ievelkas uz dazjaam h..) un tad jau ir kkas piemirsies, un nevar iisti sapeast, kas notiek taalaak.. dators man caurstaigaajamaa telpaa.. neko nevar skatiities... <.<

Secinaajums. Man ir sev jaapeerk dators :P
+Quote Post
sad_angel
post Mar 12 2006, 14:53
Post #189

Heimin
*

Gruuti pateikt - man jau patika Elfen Lied, bet grūti pateikt, kas īsti notiek tajās trīspadsmitās sērijas beigās.

Nozvana pulkstenis un paraadaas eena..... No saakuma izskatiijaas, ka Luucija ir mirusi, bet tad peeksjnji vinja pieceelaas. Un viss tikai deelj viena vaarda.... Nezinu iisteniibaa, ko lai veel saka.....

--------------------
Please change my world....

Interesanta un atjaunota LS un i-skola:
Fēniks
+Quote Post
bladez
post Mar 12 2006, 17:37
Post #190

Danshaku

Heh, tomoko. Man pilnīgi tā pati problēma. Nu varbūt nebūtu jāpauzo uz tādas animes kā FMP (iznjemot Fumoffu Hot Spring Chapter) vai FMA, bet Elfen Liedā daži kadri ir īpaši pikanti.
+Quote Post
sad_angel
post Mar 13 2006, 18:48
Post #191

Heimin
*

Njaa jums var tikai piekrist.... Mana maate ienaaca ieksjaa, kad es saaku skatiities Elfen Lied un saaka man lasiit moraali par tiesji taadu teemu..... Nu gan.....

--------------------
Please change my world....

Interesanta un atjaunota LS un i-skola:
Fēniks
+Quote Post
Tomoko
post Mar 13 2006, 20:51
Post #192

Shishaku

QUOTE(sad_angel @ Mar 13 2006, 17:48)
Njaa jums var tikai piekrist.... Mana maate ienaaca ieksjaa, kad es saaku skatiities Elfen Lied un saaka man lasiit moraali par tiesji taadu teemu..... Nu gan.....
*

Ak, Dievs! Mamma redzeeja, ka tu skaties Elfen Lied? Poor you..

Mana maasa ieraudziija Elfen Lied openigu, (man bija openinga dziesma, un tad sajuka, un kad maasa gribeeji tikt pie datora, nolaida manu otaku.lv un tur bija tas openings.. viss tikai taadeelj, ka man sajuka dziesma, ar animi... ) redzeejusi vienu no briizjiem, kur vinja staaveeja kaila vinja saaka saukt "Hentai! Hentai! Linda, tu esi Hentai!!".. labi, ka mana mamma nesaprot japaanju valodu... tongue.gif
+Quote Post
Aven
post Mar 13 2006, 20:59
Post #193

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

"Hentai! Hentai! Linda, tu esi Hentai!!".. labi, ka mana mamma nesaprot japaanju valodu... tongue.gif

biggrin.gif:D kad mani piebeii senchi es klusaam pasaku "Baaka", vinji "Ko tu teici?!" es skalji "BAAKA!!"... shiem nedalec biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tomoko
post Mar 13 2006, 21:08
Post #194

Shishaku

QUOTE(Aven @ Mar 13 2006, 19:59)
"Hentai! Hentai! Linda, tu esi Hentai!!".. labi, ka mana mamma nesaprot japaanju valodu... tongue.gif

biggrin.gif:D kad mani piebeii senchi es klusaam pasaku "Baaka", vinji "Ko tu teici?!" es skalji "BAAKA!!"... shiem nedalec biggrin.gif
*

Man jau ar taadi pashi izlecieni... nolamaaju visus peec kaartas, shie neko nesaprot... *evil*
Anyways, sho topic ShinChan nosauca Elfen Lied, Nelaid beernus shim tuvumaa (vai kkaa tml.) Man ir 11 gadi, es noskatiijaas, un man nekas nav ietekmeejis negatiivi... ja neskaita to, ka es izteelojos ka teletuubijs (viens dzjeks, kuram riebjas anime, un taadeelj viinjsh mani apcelj.. bet tas jau ir cits staasts tongue.gif ) tiek visaadi panjemts, izsmeereets pret sienu un... nu... juus pashi saprotat...
Bet tas jau nav nekas.. mees ar Asuku skatiijaamies, un vinja taada bez emocijaam, bet tagad vinjai murgi raadaas! biggrin.gif laugh.gif
+Quote Post
NOAR
post Mar 13 2006, 23:13
Post #195

Samurai

From: Latvia

Beigas...
Man gan liekas, ka

viņa pati nolauza sev to ragu. Kā nekā tieši ragu dēļ viņu bērnībā apcēla, un nogalināja viņas suni (mīlu to epizodi). Un sanāk, ka civēki domās, ka viņa ir cilvēks, bet dicliusi(vai kā tur bija) zinās, kas viņa ir patiesībā(vairākās sērijās bija, ka viņi jūt viens otru) un neviens viņu vairs neapcels.
Un Njuu taču visulaiku ņēmās ap to pulksteni... Nu atnāca salaboja.

Tā lūk.

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post

19 Pages V « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 19:40