![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Sis anime ir loti interesants. Asinainu skatu tur nemaz nav tik daudz un skatoties tas nemaz netrauce. Iesaku paskatities so anime tas ir reals no paris serijam neko daudz nevares saprast ir jaredz vis anime.
P.S Iesaku paskatities -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Hmm.....Noskatījās arī māsa. Viņa par beigām izteica šādu domu:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ka lucija pazaudēja savu pēdējo ragu un viņa var dzīvot kā normāls cilvēks, jo ragu naw. Un bik savādāka versija, ka viņa tak sērijas gaitā čakarēja (njuu) to pulksteni, un ka lucija atgriežoties viņa ar vektoriem iedarbināja. Pašam gan patīk vairāk tā pirmā versija. Ko jūs domājat par šādu nobeigumu??? |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Es alsktu noveerot 12 seeriju.....Man patiik taa anime...Es negribu vinju redzeet jo naktii raadiijaas murgi..!It iipashi 11 serijas beigas..ahhh.......Bu i'm going to watch it!!!!
|
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
QUOTE(Arfija @ May 2 2006, 08:59) Es alsktu noveerot 12 seeriju.....Man patiik taa anime...Es negribu vinju redzeet jo naktii raadiijaas murgi..!It iipashi 11 serijas beigas..ahhh.......Bu i'm going to watch it!!!! Murgi?! No shitaa?! ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
QUOTE(bladez @ May 1 2006, 21:58) Hmm.....Noskatījās arī māsa. Viņa par beigām izteica šādu domu: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ka lucija pazaudēja savu pēdējo ragu un viņa var dzīvot kā normāls cilvēks, jo ragu naw. Un bik savādāka versija, ka viņa tak sērijas gaitā čakarēja (njuu) to pulksteni, un ka lucija atgriežoties viņa ar vektoriem iedarbināja. Pašam gan patīk vairāk tā pirmā versija. Ko jūs domājat par šādu nobeigumu??? Plaģiāts!!! ![]() Es to pašu jau visu laiku saku! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Visas sērijas pazuda...tagad viss par jaunu jālādē. nu nekas, pārslogoju Lime...atradu vienu foršu klipiņu
Klik klik kik ak es nezinu, kas notiktu, ja mani pieķertu skatāmies...hi hi...karātavas ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(gone away @ May 2 2006, 09:12) QUOTE(Arfija @ May 2 2006, 08:59) Es alsktu noveerot 12 seeriju.....Man patiik taa anime...Es negribu vinju redzeet jo naktii raadiijaas murgi..!It iipashi 11 serijas beigas..ahhh.......Bu i'm going to watch it!!!! Murgi?! No shitaa?! ![]() Netici? Asukai kādu mēnesi murgi no Elfen Lied rādījās! ![]() ![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Mjā.........no šitā murgi var piemesties, bet ne manai māsai
brrr........ Jūs nezināt, kā ir dzīvot kopā ar Horror otaku. Briesmīgi, ka es jums saku. P.S. Srry NOAR, naw tik daudz laika lai lasītu visas 15 lappaspuses ar komentāriem. Izlasu labi ja pirmās3 un pēdējās 3. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Noskatījos tagad visu...skaisti un patiešām skumji. Iesaku noskatīties. Tikko piebeidzu 13 sēriju, kas laikam ir pēdējā. Patiešām bēdīgi...Taču pēc Elfen Lied noskatīšanās es vairs nezinu kādu anime tagad skatīties...Stāv viss kkādas pirmās sērijas taču neviena vairs neliekas tik interesanta...
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Karamele @ May 6 2006, 14:57) wispār pēdējā ir 14 sērija, bet to (manuprāt) labāk neskatīties lai wisu noskaņu nenojauktu -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Karamele |
![]()
|
Es zinu ka ir 14 un arī nolādēju...nepatika, noskatījos sākumu un izmetu miskastē...labāk patika līdz 13 preicājo, ka nenoskatījos visu.
|
Sindra |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 ![]() |
14. sērija patiešām tāda dīvaina un galīgi ne tajā pašā stilā, kādā izturēts viss seriāls.
Spēcīgs seriāls. Spilgtās emocijas bija ļoti uzrunājošas. Ļoti patika. Sākuma intro no pagaidām redzētajām animēm viens no labākajiem, kuru es noskatījos katru reizi nevis kā cītām pārbraucu uz priekšu, lai ātrāk tiktu pie sērijas. -------------------- Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth. http://amberkintribe.draugiem.lv ![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Kaut kur biju lasiji ka to "14" vajag skatiities starp 7-8 . Jau neatceros.
-------------------- yokubou
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
14. bija pieejama tikai kaa dvd bonuss, ja kas o.O
-------------------- Positive black.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
14 wispār tika pieweidota wēlāk klāt pēc pasūtījuma cik nopratu, tāpēc jau arī ir tās "happy american" beigas x.o
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |