![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Jul 12 2005, 13:49) Neskatoties uz to, ka es 5 riezes redzēju 1o sēriju, es ļoti ilgi nevarēju ķerties klāt Elfen Lied,bet te nu ir... Hmmm.. Es neesmu asiņu jūru mīlošs cilvēks, taču Elfen Lied ir viens no izņēmumiem. Nekad nebūtu domājusi, ka mani aizraus šis stāsts, bet reku, vienā laidā noskatījos, vēl arvien staigāju tā iespaidā. Jūs te jau gari un plaši runājāt par un ap tēmu, tādēļ nezinu, via maz ir jēga kaut ko piemetināt, jo šaubos gan, ka manas domas tiks kaut cik vērtētas, jo radušais stereotips, ka es neko normālu neskatos visu sagrozīs. Anyway. Lielisks bija flshback no Nyuu/Lucy pagātnes, kur rādīja gadījumu ar to kucēnu, visa ideja par to, ka cilvēki būtībā ir tikpat nežēlīgi kā tās radības, kuru galvenais uzdevums ir nogalināt. Būtībā pie tā, ka viņā pamodās slepkava jau ir vainīgi tie bērni. Un Nanas gadījumā viņa tika norobežota no šāda ļaunuma, tādēļ viņa arī ir vienīgā, kas nenogalina.. Bet #35..Viņa gaidīja savus vecākus... Īstenībā šīs meitenes man atgādina Gunslinger Girl cast, jo viņas visas ir tools, noglaināšanas mašīnas, bet katra ir noteikta personība ar specifisku iekšējo pasauli.. Gribētos gan, lai būtu vairāk izskaidrots tieši zinātniskā puse, piemēram, kāpēc vektoru skaits ir atšķirīgs, kāpēc Nana varēja tos "izslēgt" citām.. Un kas notika ar pārējiem.. Un kādiem mērķiem tās izmantos.. Bet nu labi, 13 sērijās ielika jau daudz.. Man bija tieši tāpāt. Arī atgādināja Gunslinger Girl un vispār jau taisnība vien ir, jo kad skatījos EL 13 epu, tad kad Kurama notēmēja uz to sīko, es jau atcerējos no GG ka šāva acīs, un likās ka tai sīkajai arī šaus acī, ![]() Bet beigas bija tik... ![]() es apraudājos, pirmkārt jau par Lucy un arī par Nanu, tas viņas nodevējs tēvs... ![]() bet anime tiešām uz visām 10 ballēm uztaisīta, ja ne pat vairāk. Bija lieliska! QUOTE(Rika @ Jun 2 2006, 11:29) Ha,es noskatījos...ne velti!!!! Nu anime uz 100 ballēm!Tādas emocijas man nekad nav bijušas noskatoties anime... anime tiešām uz visām 100 ballēm uztaisīta, ja ne pat vairāk. Bija lieliska! Tik lielska, un skumja. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Un ja kāds vēl vēlas uzzināt ko es domāju par beigam: ![]() Un beigas tāpat bija nereāli labās. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Šī paša mākslinieka/mākslinieces darbi ir ļoti populāri.. Piemeram manai krustmātei pie sienas ir viena glezna.. vienreiz vienai meitenei redzēju somu ar šā paša mākslinieka gleznas apdari..
Kopumā, arī es, kad skatījos Elfen Lied, atpazinu, ka opening themes ir sava veida reprodukcijas šī mākslinieka populārākajām gleznām. -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Tur nevajag buut nekaadam ekspertam vai pat jelkad redzeejusham shos darbus, lai saprastu, ka pamats tiem ir njemts no kaadiem citiem, augstaakas klases maakslas darbiem
Bet tomeer prieks, ka kaads ieposteeja ari kaa izskataas origjinaali. Paldies. -------------------- Positive black.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ne pati anime, bet OP, un mineetaa maakslinieka darbi .. nez kaapeec bik atgaadina Gankutsuou .. speele ar kraasu/formaam.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
ne pati anime, bet OP, un mineetaa maakslinieka darbi .. nez kaapeec bik atgaadina Gankutsuou .. speele ar kraasu/formaam. Pirms elfen lied tieši biju noskatījusies gankutsuou un kad skatījos pirmās sērijas openingu riktīgi atcerējos šo animi. Tiešām kkas ļoti līdzīgs. -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
Heh atpazinu shos darbus jau saakot sktiities (Man pashai pie sienas karaajas shii makslinieka darbi(Vispaar esmu vinja maakslas piekriteeja) Bet par Elfen Lied teiktu taa shii anime ir laba bet nav domaata man nezinu kapeec bet tomeer nekad neesmu bijusi asinjaino animju fane.Bet tomeer atziishu shiii anime bija 10 veerta. Lieliski atteelotas emocijas. Openings ir gjeniaals.Man gan endings ne ippashi patika.Grafika bija baidaama un asinis tieshaam likaas kaa asinis (nevis kaa dazhaas animees)Un gluzhi kaa Gunslinger Girl man bija probleemas ar animes noskatiishanos. Bet par Gankutsou liekas kad idejas ir njemtas no Gustava Klimta maakslas. This post has been edited by pinksakura: Aug 8 2006, 00:59 -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
elven |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 27-August 06 ![]() |
Elfen lied ljoti emocinali aizskarosha un dvesle ieurbjosha anime, tur tiek salidzinata cilveku necilveciba ar necilveku cilvecibu, paraditas lielas cieshanas un sapes. Noteikti uzsaktu ka nav domata mazgadigiem skatitajiem, jo satur lietas ko tadu ko vinji nesaprastu, un vinjeim nevaidzetu redzet. Man personigi pec noskatishanas lika pardomat dzivi, gan manu gan citu cilveku, kas dzivo shaja pasaulee. Varbut esu parak emocianals cilveks
![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Noteikti uzsaktu ka nav domata mazgadigiem skatitajiem, jo satur lietas ko tadu ko vinji nesaprastu, un (..) Tu muus par zemu veertee... -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
heh, elven, tā nu gan nav taisnība. Es esmu nepilngadīga, bet godīgi sakot manuprāt elfen lied sapratu ļoti labi, un man piem. besī tas "18 gadu-uzreiz pieaudzis" "likums". Es pazīstu nepilngadīgos, kuri ir raksturā un būtībā sen pārnsnieguši 18 gadus. tā kā, nejau vienmēr cilvēki pieaug uzreiz pēc 18 gadu sasniegšanas.
Un tiešām, nevajag mūs tik zemu vērtēt. This post has been edited by Thoru Kun: Aug 28 2006, 21:31 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Ne jau par saprašanu iet runa, duh, ierobežojumi filmām/animēm vai kam citam tiek likti, lai pasargātu jauno skatītāju viegli traumējamo psihi. Tā kā lielākais vairums pēc 18 tomēr kļūst mentāli noturīgāki, un es pat atļaušos teikt pieaugušāki, tad viņu psihe tik viegli vairs neietekmējas.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
heh, elven, tā nu gan nav taisnība. Es esmu nepilngadīga, bet godīgi sakot manuprāt elfen lied sapratu ļoti labi, un man piem. besī tas "18 gadu-uzreiz pieaudzis" "likums". Es pazīstu nepilngadīgos, kuri ir raksturā un būtībā sen pārnsnieguši 18 gadus. tā kā, nejau vienmēr cilvēki pieaug uzreiz pēc 18 gadu sasniegšanas. Un tiešām, nevajag mūs tik zemu vērtēt. Un es pazīstu kaudzi ar nepilngadīgajiem, kuri uzskata ka ir jau pieauguši cilvēki, bet rīkojas un uzvedas kā zīdaiņi. Ne jau par saprašanu iet runa, duh, ierobežojumi filmām/animēm vai kam citam tiek likti, lai pasargātu jauno skatītāju viegli traumējamo psihi. Tā kā lielākais vairums pēc 18 tomēr kļūst mentāli noturīgāki, un es pat atļaušos teikt pieaugušāki, tad viņu psihe tik viegli vairs neietekmējas. Pazīstu es arī cilvēkus kuriem ir pāri 21 un pilnīgi bez atbildības sajūtas, jo tam ir jānāk līdzi, līdzko sasniedz 18 gadus - .......atbildība!!!! Bet runājot par šo animi, vairākgan tas ierobežojums attiecas uz Gore & Nudity, Violence!!!! |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
.......atbildība!!!! Atbildība, šmatbildība, dotajā mirklī tas nav svarīgi, ņemot vērā to, ka ierobežojumi ir paredzēti psihes aizsargāšanai, tas, ka kāds pēc 18 ir bez atbildības sajūtas, jau ir viņa un viņa līdzcilvēku problēma. Vai tad Tev ir nepieciešama atbildības sajūta, lai kārtējo reizi pirātiskā ceļā iegūtu kādu jaunu mūzikas albūmu, filmu vai animi un pēc tam klausītos/skatītos to? -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Lucy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 21-March 06 ![]() |
Njaa.. man drawsiigi iepatiikaas... Just Luw "Elfe Laid"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Sephiroth, es tew piekriitu par to ka ir "Laid" newis "Lied" wizmaz es taa domaaju... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE protams es neraudaaju beigaas, bet gan kautkur pa vidu.. kad bija runa par tiem sunjiem.. ![]() ![]() ![]() Same here, same here~ Es vispār nezinu, par ko beigās varētu raudāt...bet, ehh, kurš tā pat to lasa... o.o Vispār, tad kad bija epa par Lucy pagātni.. man viņas vispār žēl palika.. jo tā necilvēcīga attieksme pret viņu.. Es jau sen tos sīkos būtu nogalinājusi.. o.o Nesaprotu, kā Lūsija līdz tam kucēna atgadījumam vispār varēja izturēt tos bērnus.. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE protams es neraudaaju beigaas, bet gan kautkur pa vidu.. kad bija runa par tiem sunjiem.. ![]() ![]() ![]() Same here, same here~ Es vispār nezinu, par ko beigās varētu raudāt...bet, ehh, kurš tā pat to lasa... o.o Vispār, tad kad bija epa par Lucy pagātni.. man viņas vispār žēl palika.. jo tā necilvēcīga attieksme pret viņu.. Es jau sen tos sīkos būtu nogalinājusi.. o.o Nesaprotu, kā Lūsija līdz tam kucēna atgadījumam vispār varēja izturēt tos bērnus.. Mjā.... man ar nemaz nenāca uz raudienu!!! Vispār man bija "līdz pasaules otram galam" raudiens!!!! Kautgan, ja man arī būtu tādas spējas, es varbūt viņus nebūtu nogalinājis, bet nežēlīgi spīdzinājis ![]() ![]() ![]() Atriebība cilvēku dabā ir normāla, tad sanāk, ka Dicoloniusi (vai kā viņus tur sauc) ir tādi paši kā cilvēki, tikai ar ragiem un vektoriem!!!! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:10 |