![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Elfen Lied ir Vislabakais Anime Kadu es jeb kad esmu skatijies!!!
![]() Man nav 18 gadu un es visu sapratu!!! Man bija loti zel Mayu-chan kad paradija kada vinai bija briesmiga dzive!!!! Un Nanu kad vinja zaudeya Lucyjai!!! tas bija briesmigi!!!! This post has been edited by jooji: Oct 12 2006, 21:26 -------------------- |
mpt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 11-August 07 From: zaarks xD ![]() |
man arii nereaali patiik shii anime, esmu no vinjas atkariigs
![]() bljaaviens, nezin kaads buus vai nebuus jaunaas seerijas?... ![]() ljoti gribaas... |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Bet par Gankutsou liekas kad idejas ir njemtas no Gustava Klimta maakslas. Tie drīzāk ir Gustava Klimta darbu rimeiki, ja man prasa! A par pašu animi nevar nepiekrist - viena no manām mīļākajām. -------------------- No name superhero
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
QUOTE Kautgan, ja man arī būtu tādas spējas, es varbūt viņus nebūtu nogalinājis, bet nežēlīgi spīdzinājis .............nu labi, pēc tam gan būtu nogalinājis Nu redz, kas notiek, ja nepilngadīgais skatās tādu anime. Lielais spīdzinātājs atradies- ieraudzītu asinis, paģībtu. ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Hm... Man ir tiešām vāji nervi, bet šo anime es noskatījos vienā mierā, pat bez sekojošas murgošanas. Ja tā būtu īsta filma, ļoti iespējams, ka tā nespētu. Kaut gan... parasti es murgoju tikai no spocīgas mistikas piejaukuma, psihiska terora vai negaidītiem maniakālu slepkavu uzbrukumiem (tā kā šeit uzbrucēji bija vieni no galvenajiem varoņiem, tad tas arī atkrīt), nevis asiņainiem skatiem. Kā par ķibeli, īpaši efektīvi uz mani darbojas skaņu un gaismu efekti. Jebkurā gadījumā - viena no manām mīļākajām anime, kuru gan visticamāk atkārtoti neskatīšos - emocionāli smaga + parasti atkārtoti skatos tikai relaksējošus traļaļā
This post has been edited by Tenma: Aug 15 2007, 01:14 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
sherrynd |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 12-July 07 ![]() |
... Nostiijos pirms kaada laika un jaatdziist ka iespeejams labaakais sajaukums starp - Drama Romance un Horror ... (kaut nu Man pasam veel paliels laiks 3y lliidz 18
![]() -------------------- When I'll die ... bury Me with my anime
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kāds tur horror? Nē, labāk parādiet man kaut vai vienu horror anime - vēl nav tāda redzēta.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kāds tur horror? Kad ieiet http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1544, tad tur kategorijaas ir redzams, ka sii anime ir Horror... un kas tik veel nav: Violence, Nudity utt... Cho-to anidb saradaas daudz jaunu kategoriju... This post has been edited by Hikaru: Aug 25 2007, 08:56 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tās jaunās kategorijas es jau vakarnakt ar vienu citu otaku apspriedu - secinājums bija, ka totāli piu un ka nevajadzēja pāriet - dažkārt tie žanri sāk izklausīties pēc sižeta pārstāsta, turklāt es tiešām neteiktu, ka viņi ir pareizi salikti, piemēram, NGE un FLCL nav coming of age, savukārt, piemēram, Suzumiya Haruhi no Yuutsu un Zettai Shounen pēc AniDB.net datiem ir coming of age (ok, Zettai Shounen par kādiem 30% tam vēl atbilst, bet Haruhi pilnīgi noteikti nav coming of age).
Starp citu, vairāk nekā dažas reizes kopš pāriešanas uz jauno žanru sistēmu ir gadījies, ka uzspiežot similar tiek atgriezta tikai tā pati anime - tas vien jau, IMO, parāda, ka kaut kas nav īsti riktīgi. P.S. QUOTE Hentai (14) * Anal * collapse node branchBDSM (5) o Bondage o Enemas o Scat o Torture o Whips * Chikan - Train Groping * Gangbang * Masturbation * collapse node branchNon-phallic (2) o Dildos - Vibrators o Strapon * Rape Nav tā kā pārāk detalizēti? *ripinās pa griestiem* |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
A kur ir animal hentai? Atkal apdalījuši...
![]() -------------------- Press any key to continue
|
mpt |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 11-August 07 From: zaarks xD ![]() |
|
sherrynd |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 12-July 07 ![]() |
To izlasiiju vienaa aarzemju adrese,kad Studio-ARMS peec fanu un skatiitaaju luugumiem Japaanaa sola izdot 2. sezonu tomeer cik ciur esmu skatiijies veel nekas pilniigi nav apstiprinaats
![]() -------------------- When I'll die ... bury Me with my anime
|
Norika |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 5-September 07 From: Florida ![]() |
Man pattik elfen lied bet naw daudz episode TT_TT
-------------------- |
ApesIIns |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 9-January 08 ![]() |
Ak dievs tik daudz lietas sarakstītas.. Slinkums lasīt
![]() Nu bet manas domas ir tādas, ka šim seriālam nav ne vainas, nu ja jums nepatīk ko tad skataties, tas viss ir jāskatās ļoti uzmanīgi, lai tev pielektu kāda ir tā visa jēga.. Esmu noskatījies visu un pa vairākām reizēm.. Mans iespaids aizrujoša dilma, kas liek aizdomāties.. Bet tiesa ir arī tas, ka vardarbīgas ainas tur ir - jā protams, ja nevari paciest neskaties.. (em bērniem līdz 16 jā varētu tā būt ![]() Ja kāds vēlas noskatīties un nepatīk rakņaties pa torentiem, DC++ un citiem uploaders to var izdarīt šeit, ļoti labs Televīzijas kanāls.. var atrast ne tikai to.. Pie reizes var arī nolādēt šī adrese aizvedīs jūs tieši uz Elfen Lied. ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Labs TV kanāls, kur rāda animi, ir vācu SatTV paketē Premiere ietilpstošais Animax. Tur tiešām ir ko redzēt.
Last Exile, Hack/..., Eureka 7 un citas. This post has been edited by Taka: Jan 9 2008, 11:19 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:22 |