![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
lai nu kā, bet Elfen lied man ļoti patika.
Tas nebija bezsakarīgs guro, kur visus wnk šķaida. Manuprāt ļoti labs sižets, tikai beigas gan diez ko nepatika, varēja būt labākas. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nolēmu palasīt darba pa brīviem brīžiem arī mangu. pēc brīža sapratu, ka nu galīgi nav worksafe. anime man liekas nebija tik traki.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
Vienā čatā man mēģināja iegalvot ka Elfen lied būšot otra sezona
![]() Varbūt kādam ir kāds info??? P.S. Būš ļoti pateicīgs par jebkuru info. ![]() |
AntiKiller |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 7-July 08 From: IceCreamCity ![]() |
Eh.1 serijas kadas 20 min man patika...
Talak tur bija kautkada melodrama xD Bet man patika ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Manuprāt Elfen Lied ir viens no superīgākajiem anime ^^ Nu vismaz atšķiras no pārējajiem gabaliem ko esmu redzējusi
![]() Vienā čatā man mēģināja iegalvot ka Elfen lied būšot otra sezona ![]() Varbūt kādam ir kāds info??? P.S. Būš ļoti pateicīgs par jebkuru info. ![]() Netā ļoti daudzi raksta ka it-kā būs, bet neviena em......oficiāla avota nav ![]() -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
OVA'aa ir viens butisks sikums..bet es nezinu kads..ta ir serija starp 7un 8 seriju...man ta liekas
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
OVA'aa ir viens butisks sikums..bet es nezinu kads..ta ir serija starp 7un 8 seriju...man ta liekas Nē, OVA ir starp 10 un 11 epu ^^ Bieži saukta par 10.5 epizodi ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Gribēju vaicāt, vai kāds no Jums zina, kur var downloadod dziesmas Lilium Mokas versiju? Ļoti vēlos atrast!
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Especially for you. Tas fails gan ir drusku kreiss, bet ir ok. XD
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Arigatou godzaimasu, Kikyou san. ![]() -------------------- |
mangakid |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 14-October 08 From: Neviens nevar paredzēt kur es būšu... ![]() |
Esmu redzeejis. Pirmaas emocijas bija ka ssiis anime ir debiils, vardarbiigs un perverss. Bet tad es sapratu stastu. Un tad manas domas mainiijaas.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man kaut kā ne īpaši patikās. Ir redzēti daudz labāki gabali.
-------------------- |
mangakid |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 14-October 08 From: Neviens nevar paredzēt kur es būšu... ![]() |
Manuprāt Elfen Lied ir viens no superīgākajiem anime ^^ Nu vismaz atšķiras no pārējajiem gabaliem ko esmu redzējusi ![]() Vienā čatā man mēģināja iegalvot ka Elfen lied būšot otra sezona ![]() Varbūt kādam ir kāds info??? P.S. Būš ļoti pateicīgs par jebkuru info. ![]() Netā ļoti daudzi raksta ka it-kā būs, bet neviena em......oficiāla avota nav ![]() Es arī dzirdzēju šādu informāciju. Es nezinu par ko tur varētu būt, bet visdrīzāk ka 2.sezona nebūs. Bet būtu labi ja nofilmētu. |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
kad noskatijos pirmo sēriju, es biju šokā, bet kad sāku skatīties otro sēriju tad viss bija OK
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:44 |