![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
palasiju jūsu rakstus noskatijos 1> sēriju un pa nakti man murgi rādijās
Tas ir pa asinnainu priekš manis ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
ha!kas ir pirmaa seerija...pasties taalaak...
![]() -------------------- |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Es atkal buutu veeleeejies, lai saadu asinjainu skatu buutu nedaudz vairaak, dazas seeerijas pagaaja vispaar bez saaadaam ainaam, taa kaa tik asinjaina taa nemaz nav. Vislabaak man patika triis vietas: 1.Saakumaa-skati ar apsargiem,
2.Vairaak uz vidu-sceena kapseeta ar amputaaciju. 3.Uz beigaam-aina skolaa( sagaadaaja man patiesu prieku, jo tas bija tiesi tas ko sie mazie riebekli bija pelniijusi). -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kautkad nesen noskatiijos pirmo seeriju... un paareejaas seerijas pieliku pie grupas LATER.... Pagaidaam neesmu gatavs kautkam tik asinjainam. Hmmm... bet par to meiteniiti kapos kurai amputee ekstremitaates izklausaas labi..
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
mjaa...shis pasaakums tieshaam neder kuram katram...tas kursh shito izdomaaja nav normaals
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Dzonis @ Nov 4 2004, 20:33) nee nu normaals varbuut ir.. vienkaarshi mees neesam tie kam patiik shitaada tipa anime.... Palasi postus, citi par to ir staraa! Takaa.. -------------------- |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Man vienmeer ir paticis daudz no taa, kas nav iisti normaals....
![]() -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Dzonis |
![]()
|
nu es ar pilniigi staraa (neesmu normaals
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
īsti jau nu tomēr neattaisnoja manas cerības šī anime, un ne jau tāpēc, ka animatoriem būtu aptrūcies sarkanās krāsas. Vienkārši to visu varēja paņemt dziļāk. labāk atklāt dažus tēlus, viņu rīcības motīvus utt. Man jau šķiet, ka šim būs turpinājums, jo nekas jau it kā nav atrisinājies.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
oh!thnx..varu vairs taalaak neskatiities...
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Manga man ljoti slikta likaas
![]() ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pirmkārt, nospoilots jau bija vairāk kā pietiekami iepriekšējos postos
Otrkārt, šis topiks ir domāts lai pārspriestu seriālu un to daudz maz jēdzīgi var izdarīt tikai to noskatoties. Ok mana kļūda, ka neuzrakstīju brīdinājumu, lai gan es nemaz ar tik daudz nepateicu, lai turpmāk kļūtu neinteresanti skatīties. Visi jau dzīvi tā pat nepaliks ![]() Treškārt, šī seriāla sakarā būtiskākais ir nevis saturs, bet gan forma un šajā ziņā es tik tiešām neko daudz neesmu pateicis. P.s. Turpmāk būšu uzmanīgāks, taču man tāpat liekas, ka ar šīm 13 sērijām viss vēl nebeigsies. P.s.s Un Saiko, esi tik labs izdzēs to citātu, negribās vēl kādam sabojāt prieku par šo anime -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
ieprieksheejiem postiem biju tik taa pavirshi paarskreejis paari.zinaaju par ko tur buus (asinis un liitji..ar to pietiek)
un par otro punku arii tev taisniiba, bet nevareeju atureeties nepadaloties savaa sajuusmaa ar citiem un uz citaam seerijaam veel jaagaida, kad taas tik uploadotas (un arii RM kodeejumaa) ![]() turpmaak gaidiishu kad tiks noskatiits viss ![]() -------------------- |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
done - vienkārši domāju ka vajaga mazliet piedomāt pie tā ko raksta vai arī likt lielu un treknu SPOILER un pēc tam jau rakstīt ko sirds kāro...
-------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 20:53) īsti jau nu tomēr neattaisnoja manas cerības šī anime, un ne jau tāpēc, ka animatoriem būtu aptrūcies sarkanās krāsas. Vienkārši to visu varēja paņemt dziļāk. labāk atklāt dažus tēlus, viņu rīcības motīvus utt. Man jau šķiet, ka šim būs turpinājums, jo nekas jau it kā nav atrisinājies. True true, man jau peec aptuveni 5 seerijas bija sajuuta ka buus MAZUMA piegarsh sizhetam, un beigaas mums ir cliffhangers. Taak gaidam un ceram uz turpinaajumu, es tikkai ceru ka turpinaajums buus tik pats peeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars". Nu bet ceram ceram ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:36 |