IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

19 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Elfen Lied, nelaidiet bērnus šim tuvumā...
deBUGa
post Nov 5 2004, 13:15
Post #76

Shishaku

Group: Chuunin

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 10:49)
True true, man jau peec aptuveni 5 seerijas bija sajuuta ka buus MAZUMA piegarsh sizhetam, un beigaas mums ir cliffhangers.
*
QUOTE(Shinobi-sama)
Vai nu vairums action vai vairums sižetiskā izklāsta. Samierinies!

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 5 2004, 13:24
Post #77

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(deBUGa @ Nov 5 2004, 12:15)
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 10:49)
True true, man jau peec aptuveni 5 seerijas bija sajuuta ka buus MAZUMA piegarsh sizhetam, un beigaas mums ir cliffhangers.
*
QUOTE(Shinobi-sama)
Vai nu vairums action vai vairums sižetiskā izklāsta. Samierinies!

*

Es esmu samierinaajies, saproti es gandriiz vienmeer paturu praata 2 variantus bisku vairaak nosliecopties uz vienu vai otru pusi. Bet beigas mums raada ka vajag buut veel kaut kam, kaa arii es kaut kur izrakum ka buus veel speciaala 14taaa epizode, kura nebuu sizhetiski siastiita karoch sheit ir: links

kaa rtii pats texta izraavums:
Ara Ara.Zannen desu.

Here's the info I've posted about EL OVA at other places.

===========================

From a discussion at 2ch....

Maybe this is the OVA they were talking about making....

今週のYJからのコピペ発見。

>なんと最終巻7thNoteにはテレビ未公開のオリジナル特別編「通り雨にて(仮)」を収録!!
>本編とは全く違うオリジナルストーリーの一部をここで初公開!
>マユに連れられて、楓荘にやってきたナナはにゅうを警戒しながらも、
>楓荘に棲みたいと思うようになる。
>マユに教えられながら、色々な家のお手伝いを始めるナナだったが、
>なかなかうまくいかなくて・・・・そんなとき角沢長官が荒川をともなって楓荘に現れた!
>シリーズでは描けなかった、本編とはひと味違ったほのぼのストーリー。
>楓荘で繰り広げられる普段のナナ達の生活ぶりがたっぷり!!

Translation :-

From this week's Young Jump.

There will be an original unaired episode packed on the 7th volume of the DVD currently titled as "After The Rain."

This Episode is an original story that has nothing to do with the main plot of the show and deals with Nana who have followed Mayu back to the mansion in order to keep an eye on Nyuu.

But she soon begins to like living there.Just when she begins to adjust to her life there by learning various houehold chores, Chief Kaguzawa and Arakawa shows up at the door....

===============================

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Nov 5 2004, 13:26
Post #78

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Saiko @ Nov 4 2004, 22:25)
done - vienkārši domāju ka vajaga mazliet piedomāt pie tā ko raksta vai arī likt lielu un treknu SPOILER un pēc tam jau rakstīt ko sirds kāro...
*

Parasti es vismaz vienu no tevis minētajām lietām izdaru, taču, kam gan negadās paviršības, bez tam joprojām uzskatu, ka nekas daudz netika nospoilots.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Nov 5 2004, 13:44
Post #79

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Saiko @ Nov 4 2004, 23:25)
done - vienkārši domāju ka vajaga mazliet piedomāt pie tā ko raksta vai arī likt lielu un treknu SPOILER un pēc tam jau rakstīt ko sirds kāro...
*

Lieto color=white tagu, reku šādi :

SPOILER

un neko neredzēs smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
deBUGa
post Nov 5 2004, 13:44
Post #80

Shishaku

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 12:24)
saproti es gandriiz vienmeer paturu praata 2 variantus bisku vairaak nosliecopties uz vienu vai otru pusi.
*
Nesaprotu... bet turpmaak njemshu veeraa. dry.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
edg
post Nov 5 2004, 20:50
Post #81

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 5 2004, 11:49)
Taak gaidam un ceram uz turpinaajumu, es tikkai ceru ka turpinaajums buus tik pats peeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars". Nu bet ceram ceram  rolleyes.gif
*

Vaa, "crest of the stars" mani ne paaraak aizraava, bet kaut kaa taa bija uztaisiits, ka peec katras seerijas tikai skatiijos naakosho un naakosho un noskatiijos taa visu anime smile.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 6 2004, 13:59
Post #82

Lost in own dreams

un v eel saki ka napanjeema. A sequelus redzeeji? "banner of the stars 1/2" vai arii" battle flag of the stars 1/2"

--------------------
IPB Image
+Quote Post
bypass
post Nov 7 2004, 02:04
Post #83

Danshaku

mjaa...shis pasaakums tieshaam neder kuram katram...tas kursh shito izdomaaja nav normaals
Darba autori jau pašā sākumā norūda skatītāju, parāda, ar ko nāksies saskarties nākošajās epizodēs (lasi, tipisku animes čaru ķermeņu locekļu atdalīšana), tādēļ man asiņainie skati praktiski neizraisīja nekādas emocijas.

Domāju tie, kas būs apskatījuši kaut vai pāris bildes no rotten kolekcijas, šeit neatklās neko šokējošu.

Bet kopumā, neskatoties uz blūdī scēnām, anime ir diezgan interesanta. smile.gif

Offtopic:
Sanāca man pirmās trīs epizodes iebarot paziņai.
Drīz vien jamais ir klāt ar ripām,
"Nu, kā bija? - Slimi... vari ierakstīt pārējās sērijas?! Gribu redzēt, kas būs tālāk."
Izskatās, ka būs izveidots jauns sekotājs. biggrin.gif

speeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars"
Mīļākais žanrs - sci/fi, COTS - noskatījos pirmās ~5-6ep no 10 lejuplādētājām, čo'ta vairs neprasās.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 8 2004, 11:15
Post #84

Lost in own dreams

QUOTE(bypass @ Nov 7 2004, 01:04)
speeciiigs kaadi tie ir "crest of the stars"
Mīļākais žanrs - sci/fi, COTS - noskatījos pirmās ~5-6ep no 10 lejuplādētājām, čo'ta vairs neprasās.
*

Graamatas esi lasiijis? Harijs poters neskaitaas!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
bypass
post Nov 9 2004, 00:09
Post #85

Danshaku

Sāksim ar to, ka tu mainīsi savu dzēlīgo nostāju.

Kādas grāmatas? Saienc fikšn?
Laika trūkuma nevaru lielīties ar lielu izlasīto grāmatu listi, tomēr pāris sci/fi grāmatu man ir sanācis izlasīt(un labprāt izlasītu vēl), tajā skaitā Azīmova klasisko "Es, Robots" un Šekliju. Domāju, ka man ir vispārīgs ieskats šajā žanrā. Ja tev ir zināma kāda laba grāmata, kura, vēlams, ir pārtulkota latviešu valodā (tādu ir maz sad.gif), tad droši klāj vaļā, ar lielāko prieku izlasīšu. wink.gif

Kaut gan es ļoti šaubos, ka pēc izlasīto grāmatu skaita un spektra būtu jānosaka cilvēka spēja novērtēt animi (COTS).
+Quote Post
edg
post Nov 9 2004, 05:07
Post #86

limpene grauž aknas

QUOTE(bypass @ Nov 8 2004, 23:09)
Sāksim ar to, ka tu mainīsi savu dzēlīgo nostāju.

Kādas grāmatas? Saienc fikšn?
Laika trūkuma nevaru lielīties ar lielu izlasīto grāmatu listi, tomēr pāris sci/fi grāmatu man ir sanācis izlasīt(un labprāt izlasītu vēl), tajā skaitā Azīmova klasisko "Es, Robots" un Šekliju. Domāju, ka man ir vispārīgs ieskats šajā žanrā. Ja tev ir zināma kāda laba grāmata, kura, vēlams, ir pārtulkota latviešu valodā (tādu ir maz sad.gif), tad droši klāj vaļā, ar lielāko prieku izlasīšu. wink.gif

Kaut gan es ļoti šaubos, ka pēc izlasīto grāmatu skaita un spektra būtu jānosaka cilvēka spēja novērtēt animi (COTS).
*

Ljoti silti iesaku Marsieshu Hronikas - vienkaarshi burviiga graamata smile.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kaarleens
post Nov 9 2004, 10:20
Post #87

Hentai

man no sci fi ljoti patiik lukjanenko darbi
labirint ortrzhenij i flashivije zerkala
un tad visas paareejaas kosmiskaas ziepju operas
no aarzemniekiem
nav slikts steel rat no gary garisona
hmzz vispaa es labaak fantasy lasu tas kau kaa sirdij tuvaaks
nu no klasikas var dune izlasiit ljoti neslikts darbs

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Dzonis
post Nov 9 2004, 11:18
Post #88

Shishaku

man liekas ka esmu izlasiijis gandriiz visas graamatas no "Fantastikas Pasaules" (krievlaikos bij taads neslikts pasaakums) seriaala. Tur vareeja atrast dzjus tieshaam nesliktus gan krievu gan citu aarzemnieku garadarbus....atceros no vienas graamtas, "uguniigo maakonju valstiibaa", ja nemaldos(krievu raxnieks kura vaardu neatceros), ka viens no galvenajiem varonjiem lamaajaas latviski.bij patiikams paarsteigums smile.gif
un steel rat tieshaam laps, bet diemzjeel esmu lasiijis tikai 2 no visiem taas seerijas

--------------------
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 9 2004, 11:57
Post #89

Lost in own dreams

Muusdienas diemzheel fantastu graamtaas kuras liktu nedaudz aizdomaaties ir ljoti maz. Lielais vairums ir kaaut kaadi stulbi piedziivojumi. Es pats iipashi tos nosaukumus neesmu centies iegaumeet bet taas no padomju laikiem drukaatas ir ljoti interesantas kuraas ir astaats daudz vietas ko padomaat. Man filma "es, robots" nepatika.. jo taa bija izveersta par piedziivojumu ar holivudas beigaam... nu sorry bet taa filma izbrauca tikai un vieniigi uz wilu smitu un specefektiem. Peec filmas man graamatu lasiit neprasaas, bet varbuut taa ir daudz labaaka un tas bija neveiksmiigs ekranizeejums, bet ja graamataa notiek tas pats tad taa graamata mani atstaas vienaldziigu. Jo robota probleema filmaa bija atstaata novaartaa un tas viss izveertaas par vienu vieniigu action.
Taas ir manas domas... biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Nov 9 2004, 12:10
Post #90

limpene grauž aknas

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 9 2004, 10:57)
Muusdienas diemzheel fantastu graamtaas kuras liktu nedaudz aizdomaaties ir ljoti maz. Lielais vairums ir kaaut kaadi stulbi piedziivojumi. Es pats iipashi tos nosaukumus neesmu centies iegaumeet bet taas no padomju laikiem drukaatas ir ljoti interesantas kuraas ir astaats daudz vietas ko padomaat. Man filma "es, robots" nepatika.. jo taa bija izveersta par piedziivojumu ar holivudas beigaam... nu sorry bet taa filma izbrauca tikai un vieniigi uz wilu smitu un specefektiem. Peec filmas man graamatu lasiit neprasaas, bet varbuut taa ir daudz labaaka un tas bija neveiksmiigs ekranizeejums, bet ja graamataa notiek tas pats tad taa graamata mani atstaas vienaldziigu. Jo robota probleema filmaa bija atstaata novaartaa un tas viss izveertaas par vienu vieniigu action.
Taas ir manas domas... biggrin.gif
*

Ja taadas ir tavas domas, tad pilniigi noteikti izlasi to graamatu! (nenozheelosi)
Protams, man "Marsieshu hronikas" patika daudz vairaak... vai arii Lema gabali... maa.... dieviigi skaisti. (arii iesaku, noteikti nenozheelosi) Vaa, veel jau ir arii Iiona kluseeshana, ko jau sen gribu izlasiit - tik daudz laba dzirdeets...

EDIT: turpmaako rakstot, biju aizmirsis, ka tu piemineeji, ka padomju laikaa drukaataas graamatas bija labas, bet man slinkums visu paarrakstiit... piedod tongue.gif
Ja tu ar muusdienu fantastiem domaaji arii 20. gadsimta visu otru pusi, tad neesi pratis atrast iistaas graamatas (sk. manis augshmineetaas + Azimovs + Azimovs + Azimovs). Nosit mani, ja graamata "Pashi dievi" neliek aizdomaaties!
Bet ja tu ar muusdienaam domaaji 21. gadsimtu, tad nesaprotu, kaapeec tev tik jaunas vajadziigas - tas pats "Es Robots" ir veca un ljoti laba graamatinja.

Tie, kas graamatu bija lasiijushi pirms tam, neviens nav par filmu teicis labu... vinji uzskata, ka filmaa nekas nebija paraadiits, tikai action vien. Graamataa ir dzilja filozofija, no kuras filmaa nebija nekas.

--------------------
+Quote Post

19 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 05:41