![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Varu kļūdīties - m/b rozen maiden ?
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
-------------------- |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Vai kāds zin, vai šis zēns ir no kādas anime? (Skatīties attēlus ŠAJĀ albūmā)
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Sukisho? aka Suki na mono suki dakara sho ga nai. Vai kaut kā tā bija tas nosaukums. Bildes gan no spēles liekas/vizuālās noveles. bet anime ar ir.
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Neticami, bet varbūt senais noslēpums ir atminēts.
Personāžs: Rio Baxxter Seiyuu: http://en.wikipedia.org/wiki/Hisakawa_Aya Ja esmu atkodis šo veco mīklu, tad viņš ir no http://www.gamespot.com/ps/adventure/yuuky.../tech_info.html diemžēl, tā kā šams nav uz pašs spēles vāka, tad varbūt kļūdos. efb, kana kana? This post has been edited by Niks: Aug 29 2008, 19:33 |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Mei,tas,cik man zināms,jo pašai patīk,ir character's,kuru zīmējusi Yura Izumi ( vismaz man liekas,ka tā ir sieviete,bet ar šādiem vārdiem nekad nevar būt drošs).Viņas galerija ir šeit.Protams,ka man nav ne jausmas,vai viņa viņu ir zīmējusi kā fanart'u,jo tādu nu es esmu - neko nezinoša,tāpēc mācos no apkārtējiem ^^'
This post has been edited by Rika: Aug 29 2008, 21:56 -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ahh, es jau cerēju, ka pati atradīšu, bet tā kā meklēju jau pārāk ilgi, izdomāju lūgt jaukajiem otakiešiem nelielu palīdzību. ![]() Zinu, ka viņa kaut kādā animē bija.. bet kādā? x_x Help? Varbūt tas ir Sister Princess? Pēc zīmēšanas stila bik atgādina, bet man šķiet, ka tomēr kļūdos. Skatos tagad uz tās animes attēliem, tāda tēla tur nav. Ek. Bet tā meiča šķiet ļoti redzēta kkur. ![]() -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ļoti bieži redzu netā šīs vampīrmeitenes bildi....bet no kuras animes tā ir??? help!
![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Varbūt Rozen Maiden. Bet, ja tā, tad viņa, manuprāt, nav vampīrs.
|
Gawnis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 12-March 06 From: Salaspils ![]() |
Jā, tā ir 'Suigintou' no 'Rozen Maiden'.
P.S. Viņa nav vampīrs! |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
paldies
![]() bet viņa ļoti izskatās pēc vampīra ![]() -------------------- |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Paldies, Rika. Tiesa gan tur attēlus atsevišķi nevarēju nokopēt, bet izmantoju visiem pazīstamo 'print screen'
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() kāds var pateikt no kuras animes šitais džekiņš?? (man pašai jau atgadina shaman king, bet ceru ka manas aizdomas ir nepareizas) -------------------- |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
kāds var pateikt no kuras animes šitais džekiņš?? (man pašai jau atgadina shaman king, bet ceru ka manas aizdomas ir nepareizas) Preizas gan! tas ir Tao Ren. -------------------- даже добро делал всем на зло
|
vampiregirl |
![]()
|
pf, ka vienmēr - tas sliktakais notiek
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 03:11 |