![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Arashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-September 08 ![]() |
Vai ir kāds kas varētu man pateikt autoru šīm skicēm (nevis wallpaper autoru bet cilvēku kurš zīmējis šos tēlus) vai tas ir tas ir pats Kishimoto vai pavisam kāds cits cilvēks!? ![]() ![]() Cik es zinu tad shis ticis ziimeets clamp stilaa, preciizaak, code geass stilaa meeginot bisku atdarinaat C.C. und Kallen. Bet ljoti shaubos, ka tieshi clamp to ir ziimeejis,... ljoti shaubos,.. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
stipri shaubos
-------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Cik es zinu tad shis ticis ziimeets clamp stilaa, preciizaak, code geass stilaa meeginot bisku atdarinaat C.C. und Kallen. Bet ljoti shaubos, ka tieshi clamp to ir ziimeejis,... ljoti shaubos,.. OMG, no kuras D Tu to izrāvi? 1. Tas hentai fanarts jau SEN (pirms CG) pa netu klejo. Tas arī ir vairākkārtīgi pārzīmēts un 101 wallpapero-os sataisīts. 2. Tas itnemaz pat tuvu nestāv CLAMP stilam!!! Tāpēc, ja nezini, tad labāk vispār nerunā! Edit: Ak, jā - es (pašrocīgi) pārstāvot CLAMP fanus izsaku Tev lielo ļauno FUJ par tādu apvainojumu vienām no visu laiku izcilākajām mangaka! ! This post has been edited by Ginta: Oct 13 2008, 15:58 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Tātad divas animes ko es skatījos pirms gadiem 10-12...
1) atceros ka galvena varone bija bārene un viņai bija māsa kuru paņema bagātnieki. vel viņa mačijas kaut kada privātskolā un tur bija 3 bagātie džeki un viens uzreiz nomira(laikam nokrita no zirga ![]() 2)neatceros vai sita bija anime.. man liekas sakuma pilsētai uzbruka kaut kādi mobi(līdzīgi godzilai or sumthing) un galvenajam varonim nomira vecāki, bet vālāk viņš atklāja ka sencis ir dzīvs un kaut kāds tur ģenerālis. vel es atceros ka lietas grozījas ap kaut kadu ļauno korporāciju kura ražoja limonādi kas saēd cilvēkus kā skābe ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Otrā ir Flying Ghost Ship, visa Rīga pilna ar lētajiem DVD ar šo animi. Jā, tā ir anime, lai arī sena kā pasaule
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
jaa tiesham riktigs old school
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pirmā ir pēc romāna veidota. Anna no zaļajiem jumtiem.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5955 akage no anne vienu laiku pat pa latvijas televīziju rādīja. -------------------- |
Sephy |
![]()
|
nee nav gan sita. sito jau vel pirms gadiem 5 radija. es atceros vel ka mana anime man liekas sakas ar m burtu
![]() This post has been edited by Sephy: Oct 20 2008, 22:30 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
pirmā ir pēc romāna veidota. Anna no zaļajiem jumtiem. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5955 akage no anne vienu laiku pat pa latvijas televīziju rādīja. Pārliecināta? Neatminos, ka viņai būtu bijusi māsa... Viņa arī mācijās parastā, ne privātā skolā. ...lai gan var jau būt, ka man, kā vecam cilvēkam, atmiņa pašvaka. This post has been edited by Ginta: Oct 20 2008, 22:45 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sephy |
![]()
|
un man liekas darbiba bij taka uz ww2 laiku ;P.
This post has been edited by Sephy: Oct 20 2008, 22:38 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
izklausās pēc Candy Candy tas pirmais
-------------------- |
Sephy |
![]()
|
jaa sita ir ista
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
atkal jau es
![]() šī meitenīte pārak biezi visur kur parādās......tad no kuras animes??? ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
*trīs reizes paklanās*
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 00:31 |