![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Njā, man arī gribējās zināt
![]() This post has been edited by FuschichO: Oct 22 2008, 18:20 -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
atkla es
![]() ![]() ![]() edit: vairs jau nevajag, pati atradu ka no animes Hourglass of Summer ![]() This post has been edited by vampiregirl: Dec 3 2008, 17:32 -------------------- |
BaltazarDZ |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 29-March 07 ![]() |
Eh un es cerēju, būs ko pakomentēt. Back to topic. No kurienes varētu būt šitais kadrs?
![]() This post has been edited by BaltazarDZ: Dec 8 2008, 13:33 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Faila nosaukums norāda uz http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5922 bet nezinu, vai tas ir no pašas anime, kurai ir citādāks stils (esmu gan redzējis tikai daļu no pirmās epizodes), vai arī tā ir kāda parodija.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Preizi pareizi tā ir tā pati anime - vnk viņi dažreiz viņas sazīmē kā čibikus kad viņas strīdās savā starpā.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
un atkal es
![]() ![]() ![]() tātad - vai kāds zina no kuras animes ir ši meitene? es pavisam noteikti zinu ka viņa ir no animes - jo pati esmu kādu vienu vai diavs epas redzējusi, tik nosaukumu neatceros.... ;( ![]() -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
un atkal es ![]() ![]() ![]() tātad - vai kāds zina no kuras animes ir ši meitene? es pavisam noteikti zinu ka viņa ir no animes - jo pati esmu kādu vienu vai diavs epas redzējusi, tik nosaukumu neatceros.... ;( To Heart? ![]() This post has been edited by Ginta: Dec 18 2008, 00:07 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pieļauju, ka tā nav anime, bet vai kāds gadījumā no jums nezina, kas tas tas ir:
![]() This post has been edited by Kaede: Jan 16 2009, 20:29 -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Tā, Kaed, ir Hanabira. Yuri eroge.
![]() kā paliek ar šito? : ![]() neviens nevar pateikt? -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Kas tā par mangu ? to eng tekstu iemetu googlē bet kā jau biju domājis FEI ir daudz kas
![]() ![]() kas tas par anime: ![]() This post has been edited by IronSoul: Jan 26 2009, 16:24 -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Anime: Minami-ke
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
![]() ..tā varētu būt kāda anime? .. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Zombie Loan? Bet es varētu smagi, krampjaini kļūdīties, bet no otras puses esmu smagi pārliecināts.
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Ir, ir Zombie loan
eu, bet kā tas var būt, ka neviens nezin to no mana posta? ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai kāds zina kas tā par anime?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 00:31 |