![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
šāviens uz dullo,bet gribas minēt Ultramenu
![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ultraman? Vispār to anime rādija, kad mana paaudze (aka, tie, kas dzimuši 80to beigās) bija mazi. Bet es to anime neesmu redzējusi, diemžēl...
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, Ultraman rādīja otrreiz arī kaut kur deviņdesmito gadu sākumā. To es zinu, jo es arī skatījos, kad biju sīks. Es gan neatceros, ka tur mašīna par robotu būtu pārvērtusies...
Bet smagā mašīna... Tas tiešām skan pēc Transformeriem. Nav atmiņas sajaukušās kopā? Lai gan, es arī īsti neatceros, kas bij tai ultramenī. XD |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Varētu ar toš samaisījiušās, lai gan ne mazums veca mecha bija tas pa tv. Veliedomājos par Jace and warriors on the wheels,bet tā toč nav anime
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Salīmēju kopā pārējos divus jautājumu topikus ar pamata diskusiju.
Atstāšu to šinī sadaļā, jo izskatās ka request sadaļā cilvēkiem vienkārši neienāk prātā to meklēt. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vareeja vienkaarshi atstaat linku requestos, vai otraadi - sheit, uz kopeejo
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Nesen redzēju AMV
-Aime par Mafijām -Asins -Fighting Neko vairs neatceros , ljoti izpalīdzēsiet ja zinat nosaukumu .. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es redzēju arī AMV. Tur bija lielas acis, meitenes, skolas formas un jautra mūzika.
-------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Es redzēju arī AMV. Tur bija lielas acis, meitenes, skolas formas un jautra mūzika. Neiedomājama sagadīšanās! Es arī redzēju to pašu AMV! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
droshi vien gungrave
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Baccano!
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
Gan jau kāds zin? Detektīvs ar sci-fi piesitienu, kurā ir iespējams ar kkādu aparātu vizualizēt nomirušā cilvēka pēdējās minūtēs redzēto.. Pēc animācijas izskatījās 98.-05. gads.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Varbūt šis - Himitsu: The Revelation? Tas gan ir 2008ā gada, bet neko piemērotu no 2005. līdz 1995. neatradu.
The story takes place five decades from now, when brain scanners have been perfected to the point that the government can retrieve up to five years' worth of memories from people's minds even if they are dead. The investigators of the National Research Institute of Police Science's 9th Forensics Laboratory must weigh the ethical choices in the ultimate invasion of privacy as they delve into people's minds to solve crimes. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
Varbūt šis - Himitsu: The Revelation? Tas gan ir 2008ā gada, bet neko piemērotu no 2005. līdz 1995. neatradu. The story takes place five decades from now, when brain scanners have been perfected to the point that the government can retrieve up to five years' worth of memories from people's minds even if they are dead. The investigators of the National Research Institute of Police Science's 9th Forensics Laboratory must weigh the ethical choices in the ultimate invasion of privacy as they delve into people's minds to solve crimes. Izskatās, ka ir īstais. Gadi bija tikai pieļāvums. Liels paldies! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 15:44 |