IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Kimi ni todoke
FuschichO
post Apr 2 2011, 15:35
Post #16

Tennou

Group: Chuunin

puhi puhi. Vakar noskatījos filmu. Sen neko nebiju japāniski skatījusies. Ļaunā japāņu valoda, visu laiku gribās viņu lietot, tikai atmiņa neatļauj.

Filma bija awsum, man liekās. Protams, žanram atbilstoša teatralitāte un nekvalitatīvs tēlojums, (jo vietām neliekās īpaši dabisks/pārliecinošs), piederās pie lietas. BET! Ir arī labās lietas tēlojumā- manuprāt, aktieri tika ļoti labi instruktēti (tāds vārds eksistē?) un arī tīri labi bija iepratušies attēlot varoņiem raksturīgo mīmiku un kustības, kuras personīgi man, skatoties anime, nebija īpaši skaidras (kā kaut kas tāds izskatītos dzīvē). Sawako bija lieliska, kaut tas pufīgais purniņš mani disturbēja, jo kā jau parasti anime dēļ, iedomājos, ka viņa būs izkāmējusi. Mīmika lieliska. Un es laikam pirmo reizi japu ražojumā redzēju pievilcīgu puisi galvenajā lomā (pārējie imo vēl trakāki gejfagi parasti).

Daudz, daudz pozitīvu emociju! Lūdzu, iesakiet kaut ko līdzīgu (no filmām tieši)! Jāizārstē melanholija tak vienreiz par visām reizēm.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Church
post Apr 2 2011, 22:47
Post #17

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

Kaut ko liidziigu?
- "Tomaati Slepkavas"

Sorry, nenotureejos. biggrin.gif
+Quote Post
kaarleens
post Apr 24 2011, 12:39
Post #18

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

Leenam skatos shito, aarpraataa jau salds, bet ar visu to baudaams.
Nez kau ka visas jaunaas animes liekas lai cik labi saziimeetas, bet story zinjaa atpaliek vecajaam. Pedeejaa romantiskaa ko skatiijos un kura likaas awensome bija Nodame, bet nu cik gadu apakalj vinja jau iznaaca. Nez jaluur laikam taalaak korejieshu seriaali tur vismaz sizhets intresants.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31 July 2025 - 14:51