![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
vēl joprojām es nesaprotu, ko ļautiņi tik ļoti fano par yaoi... es tiešām nespēju to uztvert savādāk kā vnk ierēkt par ideju ![]() Es to sievishkju tendenci fanot par yaoi uztveru kaa veelmi pieredzeet fantaaziju pasauli kuraa viirieshi ir ar homoseksuaalu sievieshu maindsetu. Romantika, draama un sugjestija. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
vēl joprojām es nesaprotu, ko ļautiņi tik ļoti fano par yaoi... es tiešām nespēju to uztvert savādāk kā vnk ierēkt par ideju ![]() Es to sievishkju tendenci fanot par yaoi uztveru kaa veelmi pieredzeet fantaaziju pasauli kuraa viirieshi ir ar homoseksuaalu sievieshu maindsetu. Romantika, draama un sugjestija. Un vēl tikai atgādināšu, ka yaoi nav tik vien kā drāma un romance. ( Ak, bet, par to visu mēs jau reiz diskutējām (šeit) un pat, ja uzskati kādam ir nedaudz pamainijušās, galvenā doma joprojām ir un paliek apmēram tāda pati. This post has been edited by Ginta: Oct 28 2009, 20:59 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man savukārt šķiet, ka yaoi žanrā vēl vēl visā savā dailē nav atklāta fisting (double fisting), scat, butt-machine, group orgy un cita tematika.
P.s. Kādus tik netveramus apvāršņus cilvēkam nepaver dažas gūglē pavadītas minūtes. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
...kur, atšķirībā no anal ar sievietēm, pat ir ko stimulēt... Es pieprasu dziļāku šīs domas izklāstu. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() When u press on da prostate from ur bum, u cum when u cum. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man savukārt šķiet, ka yaoi žanrā vēl vēl visā savā dailē nav atklāta fisting (double fisting), scat, butt-machine, group orgy un cita tematika. P.s. Kādus tik netveramus apvāršņus cilvēkam nepaver dažas gūglē pavadītas minūtes. Oh, hon, yaoi ir arī šis tas no tā atrodams. Es teiktu, ka tas vienkārši ir vairāk iz vīriešu fantāzijām, tāpēc arī iekš yaoi, kas ir domāts sieviešu auditorijai, nav diez ko pieprasīts. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
When u press on da prostate from ur bum, u cum when u cum. Jā, bet tādā gadījumā the same applies to wymin i.e. g-spot. Līdz ar to arī pieprasījums paskaidrot domu. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
G-spots tak nav dibenā, cik zinu.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sērfijs |
![]()
|
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Ginta |
![]()
|
Arts uzskates materiāla var redzēt, ka prostata ir tiši pie rectum a g-spots ir gana tālu (pic), ka caur turieni to praktiski skart nevar.
This post has been edited by Ginta: Oct 29 2009, 15:35 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sērfijs |
![]()
|
Arts uzskates materiāla var redzēt, ka prostata ir tiši pie rectum a g-spots ir gana tālu (pic), ka caur turieni to praktiski skart nevar. Pat ar šo te ne? -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nē nu, ja tu to tā pavērs, tad jau tu prostatu arī vari aizsniegt caur ausi ar lauzni. Tik abos gadījumos jēga maza, bet šmuce liela.
This post has been edited by anti: Oct 29 2009, 16:20 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sērfijs |
![]()
|
Katrā ziņā taisnās zarnas tāpat kā dzemdes kanāla sieniņas ir pietiekoši elastīgas, lai to varētu izdarīt. Tiesa, ka stimulēt g-punktu anāli ir grūtāk kā stimulēt prostatu, bet pat ar neabsurdiem gadžetiem to var izdarīt, līdz ar to es atgriežos pie sākotnējā pieprasījuma paskaidrot domu, jo nebūt nav tā, ka sievietei anāli nav ko stimulēt.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
ok, man ne īpaši ir saprotams, kāpēc viss šis farss ap to kur ko stimulēt un kāpēc
![]() ![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
When u press on da prostate from ur bum, u cum when u cum. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |