![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu nav jau tā, ka es nelieku neko no akadēmijas darbiem. Vienkārši postot akadēmiskus plikņus man liekas tā pārāk... obviousīgi? Tas ir tā kā, kad sētnieks pieliek pilnu internetu ar bildēm, kurās viņš slauka ielu, prasot "nu, kā man labi izdodās?". Tāds vienkārši ir mans darbs/pienākums.. nemāku izvēlēties īsto vārdu. Varbūt vēlāk safotogrāfēšu un kaut ko arī ielikšu, ja reiz tā XD Nu, cik tad līdz kontesta beigām? Slinkums skaitīt, bet gribās zināt rezultātu :3 This post has been edited by FuschichO: Dec 17 2009, 12:08 -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Nu, cik tad līdz kontesta beigām? Slinkums skaitīt, bet gribās zināt rezultātu :3 Ja nebūs labojums līdz ceturtdienas vakaram, pieņemšu, ka pie katra domāts viens. takaa... visticamakais ka ka ar pasu kontestu lidz 23:59 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jap, 23:59.
Vispār man pašam arī jānobalso. 2. (Sunder) * 7. (Tigra) * 10. (Sigfa) * This post has been edited by Kikyou: Dec 17 2009, 20:49 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
anti **
sigfa * |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
2. Sunder ***
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
11.:**
5.:* |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
6. Cowkiller **
10. Sigfa * Yeey. This post has been edited by ReD_FoXy: Dec 17 2009, 23:46 -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
4. (anti) *
10. (Sigfa) * 11. (EruLaif) * Balsojums ļoti subjektīvs. Neņemt ļaunā, ja kādam liekas, ka viņa darbs bija labāks - iespējams ka tā arī ir. This post has been edited by Ginta: Dec 17 2009, 23:55 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
VISS!
Kopā balsošanā piedalījās 24 cilvēki! Rezultāts sekojošs: 1. (Kabuki) 0 2. (Sunder) ********* 9 3. (Keydan) * 1 4. (anti) ************* 13 5. (Keydan) ******* 7 6. (Cowkiller) ******** 8 7. (Tigra) ******* 7 8. (dmonster) *** 3 9. (Arts) *** 3 10. (Sigfa) ********** 10 11. (Erulaif) ********* 9 Uzvar anti! (Jēe, apausīiiii, anti, tu esi besteeest mēs tevi mīlam, vuuuu!) ![]() Tātad anti no manis var pieprasīt zīmējumu. C: Un nākamais sensejs (es pieņemu Fuschicho?), lūdzu, nākamo tēmu! This post has been edited by Kikyou: Dec 18 2009, 01:23 |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
par gaumi nestridas, bet iznakumu jau zinaju, jo stulbaks jo labak
![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Un tikai pateicoties šim topikam pēkšņi var pamanīt, ka forumā ir mazliet vairāk par pieciem atkīviem biedriem ¦D
|
DarkDevilCat |
![]()
|
Un tikai pateicoties šim topikam pēkšņi var pamanīt, ka forumā ir mazliet vairāk par pieciem atkīviem biedriem ¦D ne visus tos var saukt par aktiviem, bet vismaz redzam kuri iegriezas seit. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
gz anti, pelniita uzvara.
EDIT: EDIT2: nav svariigi This post has been edited by Sigfa: Dec 18 2009, 01:29 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Oh em džī. Pateicos par balsojumiem un tā, bet nu man gan liekas, ka toč kādam citam vajadzēja uzvarēt :)
Kikyo, man gan vajag apdomāties, pirms Tev kaut ko pieprasu, tā tomēr tāda reta iespēja. hollow - nu ko padarīsi, nopietnās lietas nav mana stiprā puse. This post has been edited by anti: Dec 18 2009, 01:46 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man gan liekas, ka toč kādam citam vajadzēja uzvarē heh heh, es piedaliijos ar domu pasmieties, bet re kaa, (relatiivi) otraa vieta. Man shkjiet, ka tas kko paraada par paareejo daliibnieku speeju piesaistiit; kameer tev bija amizants darbs un man bija vnk sviests, un mees abi, shkjiet, ieguldiijaam mazaak darbu nekaa paareejie. Cerams, tas kalpos par motivatoru naakamajaa contesta daljaa. This post has been edited by Sigfa: Dec 18 2009, 01:55 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |