![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kikyo, man gan vajag apdomāties, pirms Tev kaut ko pieprasu, tā tomēr tāda reta iespēja. Domā kaut gadu. ō_ō Kad izdomā, sūti PM. man gan liekas, ka toč kādam citam vajadzēja uzvarē heh heh, es piedaliijos ar domu pasmieties, bet re kaa, (relatiivi) otraa vieta. Man shkjiet, ka tas kko paraada par paareejo daliibnieku speeju piesaistiit; kameer tev bija amizants darbs un man bija vnk sviests, un mees abi, shkjiet, ieguldiijaam mazaak darbu nekaa paareejie. Cerams, tas kalpos par motivatoru naakamajaa contesta daljaa. Bet humors arī ir vērtība! |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Apsveicu Anti ar uzvaru! Viss lab un skaisti un sagaidīts, tagad tik nākošo tēmu vajag.
DO ŠU, FUSCHICHO! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ehēm...
Pasildīsim viens otra sirsniņas šajā aukstajā laikā un uzzīmēsim sirsnīgumu kā nu katrs to izprot. Es pieņemu, ka daudzi vēlēsies zīmēt apskāvienus, bet padomājiet par kaut ko abstraktāku. Ja vien kāds nejūtas ļoti, ļoti cinisks, diez vai šoreiz ir izredzes parādīties kaut kam asprātīgam. Bet vēl piedāvāju otru tēmu (man šķiet, ka tas ir godīgi) Cīnītāji Choice is yours Deadline pēc nedēļas 25.dec. 23:59 This post has been edited by FuschichO: Dec 18 2009, 11:59 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
divas teemas - ljoti slikta ideja. kaa tu vari veerteet peec vienas skalas darbus, kuri katrs ir ziimeets zem citiem standartiem? protams, dari kaa zini, bet nu...
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
divas teemas - ljoti slikta ideja. kaa tu vari veerteet peec vienas skalas darbus, kuri katrs ir ziimeets zem citiem standartiem? protams, dari kaa zini, bet nu... +1 domaju, ka 2 temas ir galigi garam. Lai paliek viena vai otra, un viss. ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
labaak nepiekriiti man, savadaak arii manu viedokli neviens nenjems par pilnu.
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
labaak nepiekriiti man, savadaak arii manu viedokli neviens nenjems par pilnu. Tiesa... bet tad kada jega izteikt viedokli? Jo tad sanak, ka cilvekie nemaz nelasa tavu viedokli. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Parasti mākslas kontestos ir vismaz 3 tēmas. Olimpiādēs, eksāmenos utt. Nozīme jau nav sižetam, bet interpretācijai un izpildījumam. Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki. Domāju, varbūt kādam nepatīk tāda mīkstmiesība kā sirsnīgums- tad lai zīmē ko nesirsnīgu.
Hollow- tu laikam nesaprati, ko Sigfa ar to bija domājis. You poor thing. This post has been edited by FuschichO: Dec 18 2009, 13:35 -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki. +1 šim. Un tas kontests kā tāds jau vairāk tā, pašu priekam un mākslinieciskajai (or something) attīstībai. Un nav jau tā, ka balvā ledusskapis un pusdienas ar Lauri Reiniku, ka tur baigi stingri būtu jāskatās, kurš ko un kāpēc. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
DarkDevilCat |
![]()
|
Parasti mākslas kontestos ir vismaz 3 tēmas. Olimpiādēs, eksāmenos utt. Nozīme jau nav sižetam, bet interpretācijai un izpildījumam. Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki. Domāju, varbūt kādam nepatīk tāda mīkstmiesība kā sirsnīgums- tad lai zīmē ko nesirsnīgu. Hollow- tu laikam nesaprati, ko Sigfa ar to bija domājis. You poor thing. pati teici ka sitais nava nekads OLIMPIADES, eksamena etc. kontests. bet man gan liekas ka tu vnk atkal neviizoji izlasiit, kas paradas tavos pedejos entajos postos. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Klau- es tikai saku, ka divas tēmas nemaz nav wrong. Skaidrs? Vai es nevaru dot olimpiādes un eksāmenus kā piemēru? Mani posti nav pretrunā viens otram. Tava loģika... tās nav. This post has been edited by FuschichO: Dec 18 2009, 14:03 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki. +1 šim. Un tas kontests kā tāds jau vairāk tā, pašu priekam un mākslinieciskajai (or something) attīstībai. Un nav jau tā, ka balvā ledusskapis un pusdienas ar Lauri Reiniku, ka tur baigi stingri būtu jāskatās, kurš ko un kāpēc. +2 Ak neraža, kā man gribētos pusdienas ar Lauri Reiniku! :C |
DarkDevilCat |
![]()
|
Klau- es tikai saku, ka divas tēmas nemaz nav wrong. Skaidrs? Vai es nevaru dot olimpiādes un eksāmenus kā piemēru? Mani posti nav pretrunā viens otram. Tava loģika... tās nav. neviens jau nesaka ka nevari. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Neviens nemīl Kabuki...
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Jā, dīvaini, ka neviens nebalsoja par Kabuki. Zvaigznes bija, kosmoss bija, bija pat daļēji pliki sievieši.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:25 |