![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
sirsnīgumu Cīnītāji Choice is yours Deadline pēc nedēļas 25.dec. 23:59 tad sitais paliek? -------------------- |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
Neviens nemīl Kabuki... ![]() Ajjjj! ta4 nekas:D neesmu pat mazaakajaa meeraa aizvainots, ka manu ziimeejumu paarspeeja visi, un pirmo vietu ieguva piu xD par origjinalitaati vinsh bija pelniijis veel bonusu... prieks, ka ideja iistenojaas.. bet veel priekshlikums! atstaajam taas pashas 2 teemas, bet shoreiz varbuut nedaudz paskaidrot vairaak- veertees vairaak ideju vai izpildiijumu;) savaadaak sanaaks taa, ka uzvarees darbs ar suni, kuram ir zobens un kursh kakaa sirsninju:D (visu cienju anti ![]() -------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
savaadaak sanaaks taa, ka uzvarees darbs ar suni, kuram ir zobens un kursh kakaa sirsninju:D kso... es jau gribeju ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Labāk suns ar sirsniņu, kurš kakā zobenu! < Zobens, kurš kakā sirsniņas, kurām ir sunīši.-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tēmas paliek.
Kas attiecas uz vērtēšanu- domāju, ka tas lai paliek katra paša ieskatos. Tā tomēr ir subjektīva lieta, kas balstās uz patīk/nepatīk. Galvenais ir emocionālā ietekme uz skatītāju. Ir protams, ļoti labi, ja šādu efektu var panākt ar kvalitatīvu un iedvesmojošu izpildījumu. Iepriekšējā kārtā es neredzēju nevienu, kas mani šādā veidā uzrunātu. Tāpēc arī tā nobalsoju -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
QUOTE Labāk suns ar sirsniņu, kurš kakā zobenu! < Zobens, kurš kakā sirsniņas, kurām ir sunīši.lawl... driikst apvienot teemas? piem sirsniigs ciiniitaajs? tad cilveeki nepiiksteetu par to ka nespeej izveeleeties starp 2 teemaam... ..... ok o0k ill shut up and go back to kitchen... -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Warriors! Ou yeah!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Idejas man bija četras. Laiks gan priekš visām četrām nepietiktu.
Cīnītāji? Cīnītājas! ![]() Lasies! Pazūdi! Izgaisti!! Mirsti!!! Viņš ir MANS!!!! |
DarkDevilCat |
![]()
|
uh... es neticu ka kads tevi parspes kik
![]() bet ta bilde ir super ![]() -------------------- |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
taaaa... ar to, kas man pagaidaam ir nepietiks!
jaasasparojas un jaapilnveido ![]() ![]() -------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
da labi... es jau atmetu ar roku likt ieksa savejo
![]() redzesim... cik daudziem bus dusas ar sito spekoties -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tieši tāpēc personīgi es neatbalstu senseju dalību. Visiem dūša saplok un pārāk maz pieteikumu. Skat, drīz jau beigsies termiņš un tikai viens pieteikums? Bwaah *raud*
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Drīz? Vēl taču veselas piecas dienas!
Bet pieteikums tikai viens droši vien tāpēc, ka visi baidās atkārtot pagājušās reizes kļūdu, kad daļa jau bija bez ilgas domāšanas pašā sākumā ielikusi. taaaa... ar to, kas man pagaidaam ir nepietiks! jaasasparojas un jaapilnveido ![]() ![]() Pareiza attieksme! da labi... es jau atmetu ar roku likt ieksa savejo ![]() redzesim... cik daudziem bus dusas ar sito spekoties Nepareiza attieksme! Come on, es zinu, ka jūs varat labāk! Zaudētāji ir tikai tie, kas padodās! >:C Atcerieties pasaku par vardēm krējumā un davaidavaidavai! This post has been edited by Kikyou: Dec 20 2009, 17:20 |
FuschichO |
![]()
|
ā, jā... 5 dienas. Man laiks nojuka, jo es sēžu alā un neredzu dienasgaismu
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 01:02 |