![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
datori leenaam paarveersh muusu smadzenes shveices sieraa
![]() man jau leeniiteem top ![]() -------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Nepareiza attieksme! Come on, es zinu, ka jūs varat labāk! Zaudētāji ir tikai tie, kas padodās! >:C Atcerieties pasaku par vardēm krējumā un davaidavaidavai! ne nu es iemetisu, doesnt matters, bet labak es nu to4 nevaru un diezvai jel kad varesu ![]() Tadu pasaku diezvai kad zinu, 1x dzirdu ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Zaķis ar pirmā pasaules kara šauteni uzbrūk mutant-kabacim.
Tas tā, pie tēmas wariors. ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
man šķiet, ka tā tās šautenes neviens neturēja, bet ko gan es zinu par šaujamieročiem?
Divi pieteikumi! Jes... progress... un jā- ļoti neparasti priekš Tigras, jāsaka -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE un jā- ļoti neparasti priekš Tigras, jāsaka ![]() Moar like me? ![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
mhm
![]() baigi cute izskatas, tas pedejais ![]() -------------------- |
kabuki |
![]()
|
Zaķis ar pirmā pasaules kara šauteni uzbrūk mutant-kabacim. Tas tā, pie tēmas wariors. ![]() man liekaas, es to zaljo chali vakar tramvajaa redzeeju... nu ja ne vinju, tad liidziigu! -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mana artava šim burvīgajam konkursam.
![]() Varbūt manas slimās fantāzijas iekustinās visu pasākumu. Woohoo~ -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
![]() Moar like me? ![]() Vai šo arī uzskatīt par iesniegumu? Es noteikti pieņemtu. Tas ir "sirsnīgais karotājs". Jā, tas vairāk Tavā stilā ![]() -------------------- |
kabuki |
![]()
|
Mana artava šim burvīgajam konkursam. ![]() Varbūt manas slimās fantāzijas iekustinās visu pasākumu. Woohoo~ damn foxy! man kkas liidziigs darbaa paraadaaaas! ![]() laikam jau liidziigi domaajam ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
![]() Kā sacīt jāsaka - laikam gan. ![]() Bet vispār man pat ir ideja nākamam konkursam, ja uz to drīkst pretendēt. >:3 -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
Nū, manējais, gan ir vairāk kā šis.
![]() Vairāk gan interpretācija par tēmu. -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
tev tā beibe tad varen muskuļota sanāk, ja paliek bez statīviem ar nesalauztu plecu guļam augšpēdus
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
M60 - Amerikaņu ložmetējs, bija izgrudrots 50 gadu beigās. WWI 1914-1918.
Aprox 40year fail... Wimin don't know shit bout guns... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |