![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
fail ir balsot pirms ir atklaata balsoshana.
tagad vajadzeetu visus daliibniekus salikt vienaa postaa un noteikt baloshanas ruules. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
fail ir balsot pirms ir atklaata balsoshana. tagad vajadzeetu visus daliibniekus salikt vienaa postaa un noteikt baloshanas ruules. Fail ir nelasīt un būt idiotam. Kas attiecas uz vērtēšanu- domāju, ka tas lai paliek katra paša ieskatos. Tā tomēr ir subjektīva lieta, kas balstās uz patīk/nepatīk. GJ DickFace. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
/facepalm
veerteeshana nav balsoshana. tur runa bija par to peec kaadiem kriteerijiem veerteet darbus. This post has been edited by Sigfa: Dec 25 2009, 21:16 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Davai nedirsīsim viens uz otru? Un kontestā iesniegtos darbus arī nevajag nodirst. Kritika- tas ir labi, bet diršana nav tas pats, kas kritika.
Balsošanas noteikumi paliek tie paši- jo es biju iepriekš atzīmējusi savu pozitīvo attieksmi pret iepriekšējiem noteikumiem. Šeit mēs redzam, ka Hollows parāda savu IQ lvl, vismaz katrā otrajā postā ierakstot vismaz vienu lame lamu vārdu. Varbūt nevajag pārāk izcelties ar tādiem varoņdarbiem, ko? This post has been edited by FuschichO: Dec 25 2009, 21:19 -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Šeit mēs redzam, ka Hollows parāda savu IQ lvl, vismaz katrā otrajā postā ierakstot vismaz vienu lame lamu vārdu. Varbūt nevajag pārāk izcelties ar tādiem varoņdarbiem, ko? 1) tas taka bija domats ar fail uz tevim, mans pirmais... QUOTE Hollow, cerams nebūs jānožēlo savs balsojums tadel rakstiju fail. 2) Iekrasot, laikam degresejies, vairs nezini ko nozime iekrasot. 3) Nerunasim par IQ, tev pasai nava tik labs lai kadam par to aizradītu. Ka ari, beidz pildiit tos suda IQ, jo pat lielakais daunis uz sis noladetas pasaules zin, ka IQ testi kas ir interenta ir low lvl un pat lielakais daunis spej IQ dabut virs 150 ar mazliet halavas (ko tu uzskati par gudriibu), kur normali ir 90-120. (runajot par normalakajiem IQ) -------------- 3) balsot par labako darbu, pec savam domam, un gala dabunot 1 vinetaju ir tas pats kas, vertet darbus un apkopojot vertejumus dabut 1 vinetaju... QUOTE veerteeshana nav balsoshana. tur runa bija par to peec kaadiem kriteerijiem veerteet darbus. Fail again, so i guess u are a failure. --------------- Izskatas kad atkal aizsaksies spams, del daziem failuriem, kas jutas tik gudri, un brauc auguma. GL EDIT: my bad, es parlasiju fush. teikto =( -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kāds izbanojiet Hollowu, lūdzu? Vai vismaz pierādiet, ka es neko sliktu nepateicu, atšķirībā no viņa. T___T
-------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
Kāds izbanojiet Hollowu, lūdzu? Vai vismaz pierādiet, ka es neko sliktu nepateicu, atšķirībā no viņa. T___T uzbraukt auguma cilveka intelektam ir nekas slikts? ![]() n1 QUOTE Šeit mēs redzam, ka Hollows parāda savu IQ p.s man patik ar jums piesuudot visus forumus lidz neatpazisanai. EDIt: a man jautajums, ko tad es tev tik sliktu pateicu? -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
ok, neviens nav tik stulbs. vai nu trollis vai 12 gadiigs. pienjemu, liidz banam nav taalu.
|
FuschichO |
![]()
|
Let us begin! Balsošanas noteikumi tie paši.
Pagaidām no Hollow 3zvaigznes par godu Kikyou Es tā: 1. Kikyou* 6. Arts* 7. Kabuki* 1.Kikyou ![]() 2.Tigra2_1 ![]() 3.Tigra2_2 ![]() 4.Red Foxy ![]() 5.Hollow ![]() 6.Arts ![]() 7.Kabuki ![]() 8.Keydan ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Arts ***
Jo kolāža ir spēcīga. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
1. Kikyou **
6. Arts * This post has been edited by Sigfa: Dec 26 2009, 01:38 |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
1 Kikyou *
3. Tigra * šitā versija patika labāk ![]() 6. Arts * -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
2. * (guns and chicks)
7. * (gore, dat boiled ass) 8. * (atgādina Castle Crashers) -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
kurš no Tigras darbiem Isabel?
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
1.Kikyou *
6.Arts ** |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |