![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man liekas, viņš sajauca- 3 zvaigznes
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ne, brīvi 6. Grib dod vienam visus, vai katram pa 1.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāda joda pēc sešas? x_x
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Kāda joda pēc sešas? x_x -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tas varētu būt jebkas, foto, zīmējums, mazs smieklīgs komikss, awesomam nav limitu nedz žanrā, nedz realizācijā. Vai der arī skulptūra? Ja nevar to iztaisīt pietekami awesome, nu labi... tad var ari EPIC... Tomēr būtu labāk ja būtu awesome. Correction: EPIC > AWESOME -------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tas varētu būt jebkas, foto, zīmējums, mazs smieklīgs komikss, awesomam nav limitu nedz žanrā, nedz realizācijā. Vai der arī skulptūra? Ja nevar to iztaisīt pietekami awesome, nu labi... tad var ari EPIC... Tomēr būtu labāk ja būtu awesome. Correction: EPIC > AWESOME Skulptūru - var. Epic>awesome - true. Tikai awesome uszimeet ir grūtāk. |
Keydan |
![]()
|
C'mon now!
Vēl 2 dienas! |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Tēma vienkārši ir tāda, ko es nepavelk, vismaz es.
![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es ielikšu pēdējā brīdī peintā zīmētu apli un uzvarēšu, jo neviens cits nepiedalīsies
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es mēģināju vairākkārt, bet katru reizi tas izskatījās pēc Gurren Lagann parodijas, so.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ha tad es ielikšu aplī kvadrātu, un fonu nokrāsošu baltu. Tad es vinēšu, jo būšu ieguldījusi vairāk darba.
Es gribu redzēt kādu no tiem mēģinājumiem @3@ -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Pedeja diena, lol?
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
WAAAGH!!! ![]() AWESOME! -------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
Nav jēgas balsot. ETM - WINS. Flawless Victory!
![]() Ko man tev uzzīmēt? |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
etm etm, prasi lai vinjsh uzziimee kko awesome!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:35 |