IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

10 Pages V « < 8 9 10  
Reply to this topicStart new topic
> Tie, kas atsakās valsts valodu mācīties, Jūsu domas?
Kikyou
post Jan 13 2010, 21:19
Post #136

Kami-sama

Group: Chuunin

Urāa, Shinobi-sama nav miris!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zenofex
post Jan 13 2010, 22:08
Post #137

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 13 2010, 19:53) *

Yo. Nevaru piekrist vēl vairāk. Pats bēdīgākais, ka, lai arī ir cilvēki, kas apzinās situāciju un redz ceļus, to ir par maz, un arī ne vienmēr grib dot tik daudz, lai kaut kas notiktu. Tātad, to ir par maz, lai globāli Latvijā kaut ko izkustinātu.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Sigfa
post Jan 13 2010, 23:12
Post #138

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Man izskataas, ka Shinobi grib sev beert pelnus uz galvas. Viens no galvenajiem faktoriem, kuru gandriiz vienmeer aizmirst ir fakts, ka esam LJOTI jauna demokraatija, ja mees paskataamies citu treshaa viljnja demokraatiju tendences, tad varam noveerot, ka ieprieksheejaas valsts paarvaldes forma atstaaj ljoti speeciigus nospiedumus tautas (tai skaitaa politikju) izpratnee par valsti un sabiedriibu (sorry, koncentreetu info nevareeju atrast, ja interesee meklee Samuel Huntington - The Third Wave). muusu gadiijumaa taa ir tendence kjert un graabt ka tik visu sev, kurai vienu no svariigajiem faktoriem varam mekleet faktaa, ka ieksh psrs tieshi taa bija jaadara, lai nodroshinaatu, ka tev vispaar kkas tiek. Mees nevaram prasiit lielisku paarvaldi, jebkuraa gadiijumaa buus jaapaljaujaas uz cilveeku empaatiju, kura shodienas sabiedriibaa aciimredzami iztruukst, jo pilniiga birokraatija nav iespeejama.

un veel. nesapratu korelaaciju starp neveeleeshanos maaciities valsts valodu kuraa dziivo un izblaaveejushu tautisko kultuuru? what?

EDIT: papildinaaju; 2: lai nepaarprot, es principaa piekriitu, bet prasiibas ir vnk absurdas. Par ekonomiku arii piekriitu.

This post has been edited by Sigfa: Jan 13 2010, 23:17
+Quote Post
Shinobi-sama
post Jan 14 2010, 00:27
Post #139

Lost in own dreams

From: Jelgava

Sigfa, es pēc uzskatiem esmu tendēts uz kosmopolītismu. Es negribu nekādus pelnus nekur kaisīt. Minēju kapēc vispārinātajam krievam un viņa komūnai nav stimula mācīties latviešu valodu, viņi neredz tam dziļāku jēgu. Prasības nav absurdas, tās vienkārši neizmanto par mērķi un uz tām nevirzās vai arī ja virzās tad visu palaiž pašplūsmā un visi cer, ka tas vienkārši notiksies.

This post has been edited by Shinobi-sama: Jan 14 2010, 00:28

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shumins
post Jan 14 2010, 00:57
Post #140

Unregistered

Domāju, ka daudziem maziem nacikiem būs grūta dzīve kosmopolītiskā, teju kā nulle dibinātā Supervalstī - Eiropas Savienībā.

IPB Image

Kur vajadzēs sevi identificēt par Eiropas savienības pilsoni starp 500 miljoniem citu cilvēku.
Un galu galā, varbūt latviešu valoda arī nebūs nevienam vajadzīga, kā tikai mūsu mazajai latviski runājošai minoritātei.

Taču cilvēks jau savā būtībā ir tik liels, cik tālu tas redz.

Kamēr mēs diskutējam, kādā valodā jārunā Latvijā, palaidīsim garām diskusiju par Eiropas savienības oficiālo valodu.

European Union

Sieg Heil cool.gif
+Quote Post
Arts
post Jan 14 2010, 01:13
Post #141

Koushaku

From: The world itself,in reality

Kur vajadzēs sevi identificēt par Eiropas savienības pilsoni starp 500 miljoniem citu cilvēku.
Un galu galā, varbūt latviešu valoda arī nebūs nevienam vajadzīga, kā tikai mūsu mazajai latviski runājošai minoritātei.

IPB Image
Es ceru, ka Tu joko...

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
Shumins
post Jan 14 2010, 01:14
Post #142

Unregistered

United in diversity - To Joy...

Kas vēl labāk aprakstītu, kas mēs esam un uz ko tiekties laugh.gif
+Quote Post

10 Pages V « < 8 9 10
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:10