![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat? Domāju, ka arī Īrijā dzīvo Latvieši, kas nezina Angļu valodu. Tie dzīvo savās kopienās un runā tikai Latviski... Es domāju, ka niknumam un stulbumam nav nacionalitātes un rases ;3 Ir tikai divas lietas ko gribu piebilst... 1. Liekas Latvijas Krievus Maskavā sauktu par Latviešiem, jo kas tie par Krieviem - smiekli nāk... 2. Kā saukt Latviešus, kas balso un balsos par LPP/LC un TP - cerot, ka kādreiz piepildīsies tas, ko šamiem sasolīja ![]() ![]() ![]() Es domāju, ka nav ko baidīties no nezināmā un nesaprotamā... |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Uijā, uijā Nikni krievi!
Nedaudz uz smieklu parāva šis topiks ar 100reiz atgremotajiem argumentiem un pietēloto toleranci. Nē nu nav jau tā, ka visi krievi tādi un šitādi, bet nu tie tur... Par ko konkrēti ir viss šis stāsts? Kārtējais mēģinājums veikt pārspīlētus vispārinājumus par to kādi vai šitādi ir krievi, vai latvieši? Lūgtum uz delfi.lv vai delfi.ru (tas katram pēc preferencēm), atēdisieties šos labumus līdz nemaņai. Ja kādam interesē mani novērojumi, tad necienīgi cilvēki ir atrodami visur un to nenosaka nacionālā piederība, taču daudzi to nevēlas atzīt. Dabūji no urlas vai gopnjika pa galvu, skaidrs visi krievi ir urlas un goperi. Dabūji aizskarošu repliku no kāda latviešu nacpatriota, skaidrīte, visi latvieši ir fašisti, ASV dibenlaižas un ar mazvētības kompleksu. Lai lieki sev nesarežģītu savu dzīvi iesaku katru cilvēku ar ko nonākat saskarsmē vērtēt individuāli, nevis siet viņam klāt nacionālās bumbas. Ja cilvēks ir pļēgurs tad tāds viņš ir tāds nejau dēļ tā, ka ir krievs, brits vai latvietis. Vispār šajā globalizētajā pasaulē par kaut kādiem tīrasiņu etnosiem var runāt labi ja atsevišķas džungļu ciltis. Visur citur tādu tīrasiņu tautu sen vairs nav, līdz ar to nacionālo stereotipu sasaiste ar reālo dzīvi arī ir visai nosacīta. ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Krievs negribēs mācīties runāt latviski, jo PSRS laikā tam nebija vajadzības. Latvietis bija spiests mācīties un pieņemt krievu valodu kā dzimto. Tagad krievam ir grūtības darīt to pašu ar latviešu valodu. Vajag tak tos krievus naturalizēt. Ja negrib mācīties, tad ar vilcienu uz Maskavu pie tālajiem radiniekiem.
Latviešu un krievu mentalitāte krasi atšķiras, tādēļ rodas dažādi konflikti. Vai nu par 8to maiju, vai Leģionāru dienu. Vēl latvietim ir bailes no Krievijas, jo Latvija it kā vēl atrodas tās ietekmes sfērā. Kalpu tauta, pheh. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shii laikam buus retaa reize, kad teikshu - luudzu nebarot trolli
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja vien tas būtu trollis, Sigfa...
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nenoliedzu, bet mēs runājam šeit par konkrētu situāciju - to, kas pie mums. Pēc tevis teiktā arī Latviešiem Īrijā būtu jārunā Angliski, jo kā varam to prasīt no citiem, ja paši to nedaram... Dubultie standati? Paši vien esam okupanti Īrijā, kas ne vārda nesaprot Angliski, taču Krieviem gan būtu jārunā Latvijā Latviski ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Nenoliedzu, bet mēs runājam šeit par konkrētu situāciju - to, kas pie mums. Pēc tevis teiktā arī Latviešiem Īrijā būtu jārunā Angliski, jo kā varam to prasīt no citiem, ja paši to nedaram... Dubultie standati? Paši vien esam okupanti Īrijā, kas ne vārda nesaprot Angliski, taču Krieviem gan būtu jārunā Latvijā Latviski ![]() Vispār, Es arī būtu sašutis, ja letiņu šampinjonu lasītāji pieprasītu no tās valsts, kurā dzīvo, lai latviešu valoda tur tiktu padarīta par oficiālo, jo viņi tur, redz, ir ļoti daudz. Latviešiem Īrijā būtu jārunā Angliski. Krieviem Latvijā būtu jārunā Latviski. Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Tā kā kur tu dubultos standartus izroc, neredzu. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shuminj, nu nevajag jau tik blatanti, gan jau tigra var pati par sevi pastaaveet.
un cik man zinaams, latvieshi nepieprasa lai iirijaa latvieshu valoda buutu otra oficiaalaa, vai iirija oficiaali pievienotu savus sveetkus svinamo sveetku sarakstam. taakaa situaacija nav gan taada pati, kaa tu to liec noprast. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nuu, nez vai te kāds piedalās tāpēc, lai kādu atbalstītu. Vienkārši tagad šeit kaut kas notiek un visi cits citam kaut ko cenās pierādīt whatsoever, jo tas ir lustīgi. XD
Sigfa, man liekas, ka tu redzi liekulību tur kur tās nav, un saisti konkrētas īpašības ar labumu vai sliktumu, nu nez. Labs, slikts, kretīns, foršais, lustīgs, nelustīgs - mana leksika, mana izpratne. Tas, ko es saucu par foršu, tev var likties lāmīgs, un otrādi. Es neuzskatu, ka sliktiem cilvēkiem nav labu īpašību, vai labiem nav sliktu. Un runāju vien par tiem, kurus pazīstu. Vai tas ir stereotips, ka visi krievvalodīgie ar kuriem Tigrozauram ir izveidojusies pazīstamība, ir draudzīgi. Varbūt es vienkārši pievelku draudzīgus cilvēkus, un tos, kas nav draudzīgi, es atšuju? Kāpēc jāpievēršas mazsvarīgām lietām, kas attiecas uz manu interpretāciju par tēmu, ja vienīgais, ko gribēju pateikt ir tas, ka nav nozīmes nacionalitātei, idioti ir abās pusēs. -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
shuminj, nu nevajag jau tik blatanti, gan jau tigra var pati par sevi pastaaveet. Tu mani aizvaino... ![]() Vispār, Es arī būtu sašutis, ja letiņu šampinjonu lasītāji pieprasītu no tās valsts, kurā dzīvo, lai latviešu valoda tur tiktu padarīta par oficiālo, jo viņi tur, redz, ir ļoti daudz. Latviešiem Īrijā būtu jārunā Angliski. Krieviem Latvijā būtu jārunā Latviski. Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Tā kā kur tu dubultos standartus izroc, neredzu. Ja tu tā domātu, kā rakstīji, tad Topic būtu tapis tāds: Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Aprakstot gan Latviešu izgājienus ārzemēs, gan čurājošos britus, gan Krievus... Tāka tava atruna netiek ņemta vērā ![]() Pie nacionālisma ķeras cilvēki ar zināšanu trūkumu, vienkārši pieņemot - Es esmu Latvietis, tātad pats labākais un gudrākais pasaulē... 21.gs ar to vairs nepietiks ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Kāpēc jāpievēršas mazsvarīgām lietām, kas attiecas uz manu interpretāciju par tēmu, ja vienīgais, ko gribēju pateikt ir tas, ka nav nozīmes nacionalitātei, idioti ir abās pusēs. Jā, tev taisnība, viens labs arguments tajā muļķību mudžeklī bija. Aplaudē sev un palutini sevi ar skubijkraukšķi. ^____^ Vispār, Es arī būtu sašutis, ja letiņu šampinjonu lasītāji pieprasītu no tās valsts, kurā dzīvo, lai latviešu valoda tur tiktu padarīta par oficiālo, jo viņi tur, redz, ir ļoti daudz. Latviešiem Īrijā būtu jārunā Angliski. Krieviem Latvijā būtu jārunā Latviski. Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Tā kā kur tu dubultos standartus izroc, neredzu. Ja tu tā domātu, kā rakstīji, tad Topic būtu tapis tāds: Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Aprakstot gan Latviešu izgājienus ārzemēs, gan čurājošos britus, gan Krievus... Tāka tava atruna netiek ņemta vērā ![]() Priekštam taču ir pirmā posta saturs, lai paskaidrotu, par cik plašu grupu un kuru sfēru ir runa. Iebraucēju likumpārkāpēji neatšķirās no vietējiem likumpārkāpējiem, tāpēc čurājošos britus un britus, kas kož bāros ausis nost pieminēt nav jēgas. QUOTE Pie nacionālisma ķeras cilvēki ar zināšanu trūkumu, vienkārši pieņemot - Es esmu Latvietis, tātad pats labākais un gudrākais pasaulē... 21.gs ar to vairs nepietiks ![]() Ūdeni liet māk visi, bet nacionālists topikā nav bijis neviens. Edit2: Fix'd This post has been edited by Kikyou: Dec 22 2009, 17:27 |
Sigfa |
![]()
|
tev iztruukst divi [/quote]
un shuminj, pats vainiigs ja apvainojies, shis ir internets. This post has been edited by Sigfa: Dec 22 2009, 17:25 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ar tiem citātiem, tev skubījs dū atriebās par to, ka dali viņa skūbijkraukšņus visiem pēc kārtas.
Viņš labi hako, zinies. XD -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 August 2025 - 17:15 |