![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
...urļuki, kas pa ielu skraida uzbrukdami Rīgā... Ne visi urli ir krievi, trust me... ![]() Es nediskriminēju, man urla ir viss, kas kā lohs uzvedās ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
...urļuki, kas pa ielu skraida uzbrukdami Rīgā... Ne visi urli ir krievi, trust me... ![]() Es nediskriminēju, man urla ir viss, kas kā lohs uzvedās ![]() REQUEST SAUS ON MONGOL URLAS! ![]() |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
Te ir nepilngadīgie un meiteņ-cilvēki. Ar to pietiek, lai te nekas normāls nenotiktu. viss jau būtu skaisti, tik šī frāze ir nevietā. ja es esmu meitene, es nemāku izteikties? ![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE viss jau būtu skaisti, tik šī frāze ir nevietā. ja es esmu meitene, es nemāku izteikties? ![]() Meitenes ir mazāka saprašana par lietām nekā vīriešiem, tādēļ svarīgās diskusijās jūs parasti kaitināt citus ar saviem meitenīgajiem postiem, nesniedzot nekādus sevišķus pamatojumus saviem apgalvojumiem. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
QUOTE viss jau būtu skaisti, tik šī frāze ir nevietā. ja es esmu meitene, es nemāku izteikties? Meitenes ir mazāka saprašana par lietām nekā vīriešiem, tādēļ svarīgās diskusijās jūs parasti kaitināt citus ar saviem meitenīgajiem postiem, nesniedzot nekādus sevišķus pamatojumus saviem apgalvojumiem. Te būs tavs pamatojums reien. Un tavs vienīgais pretarguments varētu būt diploms kādā no augstākminētajām zinātnēm. Nevienu neinteresē n00bu viedoklis. Es pati esmu meitene, bet nu es saprotu, kā nabaga puikas jūtās, kad meitenes sāk kaut ko "gudri"... nez kā lai to labāk nosauc... -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE viss jau būtu skaisti, tik šī frāze ir nevietā. ja es esmu meitene, es nemāku izteikties? Meitenes ir mazāka saprašana par lietām nekā vīriešiem, tādēļ svarīgās diskusijās jūs parasti kaitināt citus ar saviem meitenīgajiem postiem, nesniedzot nekādus sevišķus pamatojumus saviem apgalvojumiem. Te būs tavs pamatojums reien. Un tavs vienīgais pretarguments varētu būt diploms kādā no augstākminētajām zinātnēm. Nevienu neinteresē n00bu viedoklis. Es pati esmu meitene, bet nu es saprotu, kā nabaga puikas jūtās, kad meitenes sāk kaut ko "gudri"... nez kā lai to labāk nosauc... Peņa skaudība, jo nu, let's face it vienīgais iemesls, kādēļ sieviete grib runāt par augstām mākslām un metafizsikām tēmām ir vēlme kļūt par vīrieti. Līdz ar to, go back to the kitchen and make me a sandwich -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
metafizika? Par to gan es atļaušos iebilst. Par fiziku gan būtu taisnība.
On the second thought. Laikam tā tomēr nav metafizika, ko es pārzinu. This post has been edited by FuschichO: Dec 23 2009, 17:27 -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Uzreiz saku, ka par to diskriminaacijas dariišanu neesmu neko dzirdeejis)))
![]() Un neesmu izlasijis visus komentaarus par šo teemu un kaut kaa negribaas to dariit tikai slinkuma peec! ![]() Bet tas kas besii... hehe.. tas ka tiešaam piespiež maacities LV tiem kuri to negrib... Ta ir viņu dariišana, negrib - nevajag))) Pof ka peec tam viņiem, tiešaam, buus problemas darba meklejumos un vispaar kontaktejoties ar kaadu un tt... Ta ir viņu dziive ![]() ![]() Un man liekas ka taa LV valodas zinaašana darba nolukos ir tik pat vajadziiga, muusu valstii, cik krievu valoda... Jo krievu ir ne tik maz Latvijaa lai pat to pašu elemtaarako krievu sarunvalodu ne iemaacities ![]() ![]() Piem - Ienaaku veikala un paardevejai prasu - "Извините пажалст, где у вас одноразовая посуда стоит?"(Luudzu atvainojiet, kur jums vienreizie trauki staav? - priekš tiem kas nesaprata xD) un viņa saak uz mani blenzt it kaa es pateicu kko paargudru...es pat samulsu ![]() Nesaku ka vajag maaciit to un to, bet vnk man liekas ka jaazin abas valodas - gan LV, gan KV. -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Es arī par viņu nokaunējos. Stulbene.
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Bet, Kai... Man ir arī gadījies ieiet pārtikas veikalā mazā un paprasīt baltmaizi. Sieviete aiz letes pat nesaprata, ko es gribu. Es saprotu, ka var nemācēt lasīt 1lpp 2 minūtēs latviešu valodā, vai ļoti izteiksmīgu dzeju rakstīt, bet, goda vārd, veikalā strādājot jau vismaz būtu jāatpazīst tādu vārdi, kā batlmaize, piens vai desa. Tad man arī parāva bik uz dusmu, bet neko jau neteciu, man nav arī grūti krievu valodā uzprasīt, bet jāsaka goodīgi - konkrētajam veikalam kopš tā laika eju ar līkumu. Nav patīkami, kad uz tevi lūr kā no augšas un gaida, kad to ko TU vēlies nopirkt, patieksi viņai patīkamākā valdoā.
Bet ar arī tāds konkrēts piemērs, lai izceltu, ka nav tikai tā, ka krievvalodīgajiem iepirkties sagādā minimālas neērtības. Kontrasts. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tas man atgādina, pirms kādiem gadiem astoņiem vai kaut kā tā, mikroautobusa šoferis negribēja apstādināt busu, jo es viņam latviski prasīju. :C Kaut kāda tantiņa viņam uzbļāva par to, un tomēr apstājās kādus 20 metrus tālāk.
Pēctam gan viņu nav gadījies redzēt vairs. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
LATVIJU LATVIEŠIEM!
Ja man kāds uz ielas kaut ko jautā krieviski, atbildu latviski. Ak, es un mani principi. x_x -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja man kāds uz ielas kaut ko jautā krieviski, atbildu latviski. Nu, es jau daru tāpat. Un ja es uz ielas kādam jautāju latviski, man dažkārt atbild krieviski. Nav problēmu. Abi saprotamies un ejam tālāk. ![]() Manuprāt, tas ir skaisti, ja katrs vr runāt savā dzimtajā mēlē, un bez problēmām saprasties. :3 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, man arii tas shkjiet pozitiivi. darbaa ar koleegji runaajam es latviski, vinjsh krieviski, tur gan tas ir mazaak principa jautaajums kaa maaceeshanas. es nepitiekami zinu krievu valodu, lai vareetu briivi komuniceet, kurpretii vinjam ar latvieshu ir tas pats, bet mees abi esam stadijaa kur otra valodu saprotam ljoti labi. bez taa, arii shaadi sarunaajoties mees papildinam viens otra vakabulaarijus.
viss gan nav tik skaisti kaa izskataas. ar shaadu formu aarkaartiigi reti sanaak pasham runaat krieviski. ja es ar vinju buutu spiests sarunaaties krieviski, peec shiem diviem gadiem ko esam kopaa straadaajushi, buutu iemaaciijies arii runaat daudz labaakaa liimenii. kaa nekaa, ar krieviem, kuri nesaprot latvieshu valodu es veeljoprojaam runaaju kaa traktors kuram diizelis atjaukts ar uudeni. kaada gan jeega saprast valodu, ja nevari atbildeet? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |