![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
xikes: Mākslinieciskus jautājumus var uzdot Zuzukai anime.lv forumā vai arī rakstīt viņai uz xenia@adrus.net (krieviski)
-------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Autorizeeta atbilde: Ziimeejums var buut apstraadaats ar PC. Tobish pieljaujams konkursaa un izstaadee ir CG.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ok, thnx..
Tagad tikai jaagaida liidz kaads pazinos teemu.. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ta kaa pienjem darbus kuri ziimeeti ziimuli ( nav ne ar tushu paarvilkti nu kraasoti) vai nepienjem, man liekas vajadzeetu pienjemt parasti jau ziimee viens inko ( uzklaaj tushu ) cits kraaso arii cits...???
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
kad ta būs tā tēma zināma?!?!?!??!?!?!?!
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
NJaa.. teema shkiet veel aizvien nav..
Jaagaida, lai izlemtu, vai buus pa speekam.. ![]() -------------------- |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
kas te notiek, pietiek vilkt garumaa!!! dodiet teemu tak!!!
-------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ok, ieksh www.animefest.lv sadaljas EVENTS var izlasīt informāciju par konkursiem un izstādēm.
Lūdzu piedalieties, gan citiem buus ko paskatiities gan pashi vareesiet varbuut pat uzvareet konkursaa, un piedaliities jau nu noteikti! -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Tt, cik es sapratu, tad zīmējumu konkursos tēma ir fanart par filmās attēloto tēmu...vnk mani mazliet samulsināja events "konkurss-izstāde" ar domuzīmi pa vidu >_<
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
zenofex |
![]()
|
Nu cik noprotu otrs konkurs buus vienkaarshu izstaades darbu noveerteeshana.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
ok, tad es nemaz nesūtīšu pieteikuma mailu - nemīlu fanart, jo šķiet sava veida kopēšana, un uz izstādes darbu vērtēšanu man nav ko cerēt...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Oct 24 2004, 00:20) ok, tad es nemaz nesūtīšu pieteikuma mailu - nemīlu fanart, jo šķiet sava veida kopēšana, un uz izstādes darbu vērtēšanu man nav ko cerēt... Ir jau arii otrs konkurss ar briivo teemu, cik es palasiiju =) Es ar fanartu paaraak daudz neziimeeju, par cik man ir tiiri slikta vizuaalaa atminja =/ A kaads var man paliidzeet? Es nezinu ko tajaa pieteikumaa rakstiit x_x |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vārds, uzvārds
Kontakttelefons E-mails darbu skaits ja gribi tehniku un kādu bildi klāt pieliec -------------------- ![]() |
![]()
|
brīvā tēma = izstāde konkurss - no chances for an amateur = sēžu un attīstos, nokaunos un lasu tutorials...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Oct 28 2004, 14:46) brīvā tēma = izstāde konkurss - no chances for an amateur = sēžu un attīstos, nokaunos un lasu tutorials... Nu tad shkjiet ka es ieshu uz fanartu :3 KAUTKO jau vienmeer var uzmeistarot. Un Asamashii, neuztraucies. Ja asamashii = amatieris tad es = ??? O____o |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:05 |