IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Ko tu dari, kad tev ir skumji?, Izcili zils topiks!
Tigra2
post Jan 14 2010, 20:27
Post #46

kawaii tora

Group: Chuunin

QUOTE(Arts @ Jan 14 2010, 18:53) *

Mēs tāpat visi mirsim vieni, vai šī apziņa dikti sāp? ph34r.gif

Nū, mani vienatnes apziņa nomierina, tā nesāp, tā tikai liek saprast notiekošā nejēdzību, sīkumainību , tāpēc jau tā nāk pēc, nevis pirms skumjām. rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
FuschichO
post Jan 14 2010, 20:30
Post #47

Tennou

Es pieņemu, ka tīri teorētiski pastāv tāds "veselais cilvēks", kura pašapziņa un pašvērtības izjūta ir pietiekami stipra, lai neļautos citu cilvēku provokācijām. Viņš ir vērtība sev un viņam nevajag, lai viņa vērtību noteiktu citi. Es gan nezinu, vai esmu tādu 100% veselu cilvēku redzējusi.

memento mori.

This post has been edited by FuschichO: Jan 14 2010, 20:31

--------------------
+Quote Post
JnVbt
post Jan 14 2010, 20:40
Post #48

Samurai

From: Šaurais gals ... Liepāja!

QUOTE(Sigfa @ Jan 14 2010, 19:19) *

visi saka, get over it, kaut patiesiibaa tas nav iespeejams, var tikai samierinaaties.

samierinies ar notiekošo --- GET OVER IT! biggrin.gif
manuprāt tas ir viens un tas pats biggrin.gif

Es pieņemu, ka tīri teorētiski pastāv tāds "veselais cilvēks", kura pašapziņa un pašvērtības izjūta ir pietiekami stipra, lai neļautos citu cilvēku provokācijām. Viņš ir vērtība sev un viņam nevajag, lai viņa vērtību noteiktu citi. Es gan nezinu, vai esmu tādu 100% veselu cilvēku redzējusi.
ideālu cilvēku nav smile.gif
vnk ir stiprāki un mazāk stipri tongue.gif

Kamēr nespēs ticēt sevis teiktajam, nespēs izbēgt no citu teiktā. Pārāk daudz cilvēki nosaka par ko ir jāpriecājas un jāskumst.

Piemērs:
Andrītis iet piektajā klasē. Pēc sporta nodarbības viņš bija ļoti sasvīdis, tādēļ gāja ar citiem zēniem uz kopējo dušu mazgāties. Viņš iegāja pirmais mazgāties, pēc tam atnāca citi. Redzot zēnu, viņa klasesbiedri sāka par skolēnu ņirgāties, jo Andrītim bija lielas pretīgas pumpas uz muguras un mazs loceklis. Pēc šīs reizes Andrītis izvairās iet mazgāties ar citiem zēniem, jo citādi viņu dēvēs par Černobiļas mutantu.

Kas viņam būtu jādara, lai aizmirstu sīko perdeļu ņirgas un varētu pilnvērtīgi turpināt dzīvi?

Nekas. Git over it.

Vai līdzīga atbildes reakcija no viņa puses pret citiem būtu laba? Jo nevajag ļaut kāpt sev uz galvas. Bet varbūt to vajag piedot un dzīvot tālāk, jo atriebe saēd atriebēju no iekšienes?

+ 1 ļoti labi pasniegts piemērs
nu par mazu bērnu psiholoģisko iespaidošanu manuprāt nav vērts runāt, jo padsmitnieks Andrītis vēl nav no briedis tam lai patstāvīgi spētu atrisināt šādas problēmas un viņam nekas cits neatliek kā pakļauties sabiedrības uzliktajam slogam ....
tā kā jā: Get over it! cool.gif

blā blā blā ... es varētu šo tēmu izvērst vēl tālāk, bet nejūtu vajadzību lauzīt savus pirkstus lai tikai pierādīt savu taisnību un uzceptu kko draudīgi gudru, es labāk kulstu savu muti nekā raxtu smile.gif

This post has been edited by JnVbt: Jan 14 2010, 20:57

--------------------
Live your life with joy & no regret! =]
IPB Image
ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz!
Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs.
Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it!
+Quote Post
Arts
post Jan 14 2010, 20:42
Post #49

Koushaku

From: The world itself,in reality

Es pieņemu, ka tīri teorētiski pastāv tāds "veselais cilvēks", kura pašapziņa un pašvērtības izjūta ir pietiekami stipra, lai neļautos citu cilvēku provokācijām. Viņš ir vērtība sev un viņam nevajag, lai viņa vērtību noteiktu citi. Es gan nezinu, vai esmu tādu 100% veselu cilvēku redzējusi

Šis arī varētu būt Nīčes dēvētais ūbermensch. Tāda nav.

Daba mūs ir ieprogrammējusi paciest citu klātbūtni. Iedomājies šo jauko pasauli, ja mēs būtu īpatņi, kuri par sevi spētu parūpēties no dzimšanas. Mēs nebūtu cilvēki, mēs nebūtu vientuļi, jo citus mums nevajadzētu.

Skumjas, kā arī sāpes, rāda, ka mums kaut kā pietrūkst. Nevar saprast kā; tikai, lai tas beidzas drīzāk.
Kā mums īsti pietrūkst?
Apziņas, ka neesam vieni, vai otrs cilvēks, kurš spētu šo apziņu radīt. Vai mēs gribam vairāk saņemt nekā dot. Tas būtu īsti mūsu garā. Maz ir tie, kuri grib vairāk dot nekā saņemt, dīvaiņi šie, tēlo laikam.

Man patīk skumt un stāstīt sev, ka esmu perfekts.

samierinies ar notiekošo --- GET OVER IT!

Tu tiec tam pāri - pēc tā visa tev ir viss ok. To vairāk nepiemini, tas ir pagātne.
Samiernāties ar notikušo - pārdzīvojums velkas līdzi, un tu iemācies ar to sadzīvot.

See the difference? Which one is superior?

IPB Image

This post has been edited by Arts: Jan 14 2010, 20:53

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
JnVbt
post Jan 14 2010, 21:41
Post #50

Samurai

From: Šaurais gals ... Liepāja!

QUOTE(Arts @ Jan 14 2010, 19:42) *

Tu tiec tam pāri - pēc tā visa tev ir viss ok. To vairāk nepiemini, tas ir pagātne.
Samiernāties ar notikušo - pārdzīvojums velkas līdzi, un tu iemācies ar to sadzīvot.

See the difference? Which one is superior?

uh, nu jā taisnība smile.gif
nebiju īsti iedziļinājies vārdos tongue.gif
bet nu doma jau jebkurā gadījumā paliek viena un tā pati - izdari izvēli un dzīvo tālāk cool.gif

--------------------
Live your life with joy & no regret! =]
IPB Image
ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz!
Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs.
Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it!
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:00