![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
1. skat divus postus iepriekš
2. pavadu geimojot vismaz 35h 3. Metal gear solid (žēl pēdējās daļas nav uz PC), GTA (visas), DAO. Diablo (gaidu jauno daļu ar nepacietību) 4. Ieteikt ko grūti, jo ir daudz dažādu spēļu un spēlētāju. Ļoti liela nozīme ir gaumei. 5. Dodu priekšroku gonkām un action spēlēm, jo spēlēju atpūšoties un stratēģijas prasa daudz laika, kādreiz ļoti patikās:( 6. Sevi uzskatu par lielu geimeri. 7. Par geimeriem domāju visu to labāko ![]() Tuvākie 30-60 posti ir RPG-realted ONLY! ![]() sapņot nav aizliegts ![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jā, tāpat kā diablo. te nav runa par bļembu kura ir piekarināta spēlei mārketinga nolūkos.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Diablo ir action RPG, t.i. RPG kur tev vajag klikšķinat mobus kamēr tie vēl ir dzīvi.
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
jā, tāpat kā diablo. te nav runa par bļembu kura ir piekarināta spēlei mārketinga nolūkos. Nu man tieši patīk ka ir sajaukums RPG (kur tu izvēlies starp atbildēm uz tev uzdotajiem jautājumiem) un action. Pliks RPG man domājams būs garlaicīgs ![]() Man gan grūti spriest jo nedalu spēles pēc kaut kādiem burtu saīsinājumiem ![]() This post has been edited by IronSoul: May 27 2010, 14:27 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Diablo ir action RPG, t.i. RPG kur tev vajag klikšķinat mobus kamēr tie vēl ir dzīvi. un kā tas atšķiras no tā paša dragon age? tur nav jāklikšķina mobi kamēr tie vēl dzīvi? manā izpratnē action rpg no vnk rpg atšķiras ar to, ka pirmajā gluži vienkārši ir vairāk monstru, kurus galināt. jebkurā gadījumā, abi ir rpg. edit: ironsoul, tev nav poņas par to, ko runā. This post has been edited by Sigfa: May 27 2010, 14:59 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Mans mājulis Sigfs visai akurāti norādīja uz aspektu, ar kuru jārēķinās, kakājot uz galvas visiem RPG. Esencē šo žanru var raksturot sekojoši: tās ir spēlītes, kurā tavu progresu pamatā nosaka nevis paša reakcija un pirksteļu veiklums, bet gan noteikts skaits kaut kādu rādītāju, kas piemīt tavam personāžam. Viss pārējais tikai dekorācija.
Vispār lately esmu nonācis pie slēdziena, ka RPG žanrs man akūti riebj. Tie pāris sugas pārstāvji, ko es dievinu (Fallout 1/2, Torments, Arkānums, Gotikas un Vampire: Bloodlines) ir pilnīgi pretpoli visām citām spēlēm, kas iznākušas un turpina iznākt žanrā. Īsāk sakot tie ir slikti RPG, ja skatāmies pēc tā, ko mažoritāte saprot ar šiem trim burtiem. Žanriskais dalījums mūsdienās ir bullšits. Ir labas spēles un ir sliktas spēles. And that's it. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
IronSoul |
![]()
|
edit: ironsoul, tev nav poņas par to, ko runā. nez nez, bet var jau but. Neuzskatu par vajadzīgu iedziļināties tajos dalījumos Žanriskais dalījums mūsdienās ir bullšits. Ir labas spēles un ir sliktas spēles. And that's it. This post has been edited by IronSoul: May 27 2010, 15:32 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
(ja tas ir tas ko domāju kad tik teksts bīdās un tu izvēlies atbildes) O_ō ? ironsoul, tev nav poņas par to, ko runā. +1 nez nez, bet var jau but. Neuzskatu par vajadzīgu iedziļināties tajos dalījumos FAIL! XD Ak, kungs, bet visādi citādi man nav ko piebilst, es pārsvarā spēlēju Stratēģijas. Tomēr dažreiz gadās arī kāds RPG(kā Final fantasy). Neuzskatu, ka spēli ierobežo žanrs, jebkurā žanrā ir spēles, kas ir foršas un spēles, kas ir nespēlējamas. :3 -------------------- |
IronSoul |
![]()
|
(ja tas ir tas ko domāju kad tik teksts bīdās un tu izvēlies atbildes) O_ō ? Ak, kungs, bet visādi citādi man nav ko piebilst, es pārsvarā spēlēju Stratēģijas. Tomēr dažreiz gadās arī kāds RPG(kā Final fantasy). Neuzskatu, ka spēli ierobežo žanrs, jebkurā žanrā ir spēles, kas ir foršas un spēles, kas ir nespēlējamas. :3 par to pirmo biju domājis ka spēles gaita izmainās atkarībā no tavas izvēlētās atbildes vai rīcības (kura attiecīgi ietekmējās no tava attīstības līmeņa). LOL nemāku izteikties ![]() es ar spēlēju dažādas spēlēs un priecājos par viņām neatkarīgi no žanriem (to ar gribēju pateikt) no stratēģijām pēdējais ANNO bija labs tagad domāju paprovēt pēdējo Tropico -------------------- |
Keydan |
![]()
|
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
un kā tas atšķiras no tā paša dragon age? DAO haz dialogue options. Arī diablo varēja izvēlēties dialogu opcijas - paņemt kvestu, uzzināt vairāk lori, uzprasīt kā sokās. Ņemot vērā, ka tajā pašā DA un lielā daļā citu "RPG" opcijas ir drīzāk smukumam un tu kā spēlētājs nosaki tikai intonāciju, kādā kaut ko pateikt, apakšā tāpat ir tas pats - kvests, lore un ikdienišķa apvaicāšanās vai nav manīts kāds mudcrab's. par to pirmo biju domājis ka spēles gaita izmainās atkarībā no tavas izvēlētās atbildes vai rīcības (kura attiecīgi ietekmējās no tava attīstības līmeņa). LOL nemāku izteikties ![]() c&c jeb choices and consequences arī gluži neraksturotu "RPG", šāda sistēma drīzāk ir raksturīga interaktīvajām novelēm un minimāli tiek īstenota ikviena žanra spēlēs. This post has been edited by Sērfijs: May 28 2010, 13:10 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Keydan |
![]()
|
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Arī diablo varēja izvēlēties dialogu opcijas The game! You don't get it! Vispar es jau atceros ka tu esi trols/demagogs. Es tikai pieņēmu, ka Tavuprāt dialogu opciju klātbūtne spēlē atdala "RPG" no "ARPG". This post has been edited by Sērfijs: May 28 2010, 15:24 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Keydan |
![]()
|
Arī diablo varēja izvēlēties dialogu opcijas The game! You don't get it! Vispar es jau atceros ka tu esi trols/demagogs. Es tikai pieņēmu, ka Tavuprāt dialogu opciju klātbūtne spēlē atdala "RPG" no "ARPG". Nu, protams, ka ne! Vispār jua aRPG is tads sub-žanrs kuru šodien var vispar saukt par Diablo-clone, jo Diablo aRPG ir cementējusi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:18 |