![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ka programeetaajs un speeliisu veidotaajs pats es tur nesaskatu nekaadu bulljaku [..] Un kur var apskatīt tevis veidotās spēlītes? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
OMG guys, I think he learned Pascal for 3 months at school!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ka programeetaajs un speeliisu veidotaajs pats es tur nesaskatu nekaadu bulljaku [..] Un kur var apskatīt tevis veidotās spēlītes? Tu smejies vai? http://www.storm-games.com/ -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Japanese games are inferior... o rly? kā ar final fanatasy ![]() Pielaboju. 7, 8 un 10 bija kakas. Fixed in other news, līdz Alpha Protocol vēl 32 dienas, 23 stundas un 25 minūtes This post has been edited by Sērfijs: Apr 29 2010, 00:37 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eh, nu ja jau tu tā uzstāj. c;
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Labi kas kaut kādam ir ko gaidīt... šogad nekā laba vairs nebūs.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Es gaidu otro sēriju.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Japanese games are inferior... Tu pie klasiskajiem geimiem pieminēji tādas spēles kā Packman, Zelda, Metal Gear Solid un Battle City. You do realise those are Japanese games? Nemaz nerunājot par visām fighting games, kas gandrīz visas nāk no Japānas. NES laikos lielākā daļa spēļu nāca no japānas. Bez japāņu spēlēm geimu industrija nebūtu ne tuvu tik populāra kā tā ir tagad. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Japanese games are inferior... Tu pie klasiskajiem geimiem pieminēji tādas spēles kā Packman, Zelda, Metal Gear Solid un Battle City. You do realise those are Japanese games? Nemaz nerunājot par visām fighting games, kas gandrīz visas nāk no Japānas. NES laikos lielākā daļa spēļu nāca no japānas. Bez japāņu spēlēm geimu industrija nebūtu ne tuvu tik populāra kā tā ir tagad. K... Ņemšu savus vārdus atpakaļ, tikai lai izteikties konkrētāk: Japanese games, aside from old arcades, fightings and a few good franchises, are inferior! |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Japanese games are inferior... Tu pie klasiskajiem geimiem pieminēji tādas spēles kā Packman, Zelda, Metal Gear Solid un Battle City. You do realise those are Japanese games? Nemaz nerunājot par visām fighting games, kas gandrīz visas nāk no Japānas. NES laikos lielākā daļa spēļu nāca no japānas. Bez japāņu spēlēm geimu industrija nebūtu ne tuvu tik populāra kā tā ir tagad. K... Ņemšu savus vārdus atpakaļ, tikai lai izteikties konkrētāk: Japanese games, aside from old arcades, fightings and a few good franchises, are inferior! Lūk šim jau es varu piekrist xD (BTW: Jaunais Split/Second ir diezgan grūts ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Japāņu RPG smird, sukā, kūp un slīd pa sienu. Tie ir nesalīdzināmi ar rietumnieku spēlēm. Var teikt, ka abi žanri atšķiras tik ļoti viens no otra, ka tos pat nevar salīdzināt. Apgalvošu, ka WesternRPG > Japanese RPG.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Japāņu RPG smird, sukā, kūp un slīd pa sienu. Tie ir nesalīdzināmi ar rietumnieku spēlēm. Var teikt, ka abi žanri atšķiras tik ļoti viens no otra, ka tos pat nevar salīdzināt. Apgalvošu, ka WesternRPG > Japanese RPG. Izklausītos nu afigenna spici, ja tu maz zinātu, ko tu runā, nevis būtu kaut ko pa labi pa kreisi izlasījis par to, kura attieksme šobrid ir FoOoOoRšĀaAaA internetos, un pēctam nācis atražot viņu kaut kur citur, lai iegūtu cieņas punktus vietējā maijpuķīšu pļavā. :> |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Pag, ja tu aizstāvi japošku rpg, tad būtu jauki, ja tu pamatotu savu viedokli nevis smādētu arta viedokli tik dēļ tā, ka viņš ir viegli iespaidojams.
Pats neesmu spēlējis gandrīz nevienu jap rpg, bet kopumā ņemot es no rpg sagaidu maksimālu pietuvinātību realitātei tieši atmosfēriskuma ziņā. Tas sevī iekļauj vairākas lietas kurām japāņu rpg ir cita pieeja, piemēram čar dizains afaik gandrīz vienmēr ir anime-isks ar visām līdz absurdam pārspīlētajām personībām uc. tam līdzi nākošajam. Sērfij, cik vēl līdz alpha protocol? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |