![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Šogad noskatījos "Planetes". Ļoti patika. And now you have my respect. Patiesība kuri no mūs joprojām ir fanatiskie animugagi, kuri mēs bijām kādreiz? Pats animu tagad skatos tikai lai aizpildītu brīvu laiku, jo gulēt man daudz nevajag. Atceros pat paris gadus atpakaļ no visas plūsmas skatijos ap pusi kas tika subbets. Tagad tikai to kas varētu ieinteresēt ar humoru vai story. Toties animu tagad jau nav tads pats, ka tājos gados. ![]() This post has been edited by Keydan: Apr 9 2010, 23:38 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Es esmu pievērsies klasikas un ne tik vecas klasikas skatīšanai, bet ik pa laikam parādās arī jaunas, bet labas anime. Principā pēdējo vismaz 3 gadu laikā nevienu sezonu neesmu izlaidis.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Piedod, ka joprojām nedaudz skatos animu. Par maz skatiishanos tev neviens nepaarmet. Par mekleesahanas prasmju nespeeju. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak, dievs, cik jūs vēl pirdīsiet te par to, ka es, slinkuma pārņemta, uzdevu vienu jautājumu par to, kur atrast, šajā tredā? Un turklāt, man deva atbidli, līdz ar to mans spams būtu beidzies ar diviem ierakstiem- mana un Keydana, bet NĒ... vajag iebakstīt acī un pārmest, lai interesantāka dzīve!
This post has been edited by FuschichO: Apr 10 2010, 21:35 -------------------- |
Shinoi17 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 3-April 10 ![]() |
visss ko jus darat is rage , un ko ar stulbie jautajumiem kur nostities? google un atradisi pietiekami daudz kur nostities varu ieteikt
www.animefreak.tv |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
visss ko jus darat is rage , un ko ar stulbie jautajumiem kur nostities? google un atradisi pietiekami daudz kur nostities varu ieteikt www.animefreak.tv QUOTE bet NĒ... vajag iebakstīt acī un pārmest, lai interesantāka dzīve! ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ko tu ņem pie sirds, cilvēks vispār tev to īsti neveltīja, vienkārši kopīgs offtopic. Iedzer apelsīnu sulu un nomierinies. Vispār labi pastrādāts, es jau vairākas stundas gaidu, kad edg ieraudzīs tavu uzbraucienu, un būs sm fun. Tā tik turēt, bans nav aiz kalniem.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nav ko gaidīt, tā jau arī ir - es bakstu ar mietiņu mugurā. Fuschicho, tu ātri piepūties kā balons, un es sēžu aplītī un urbinu. Vinnija pūka izklaides līmenis, bet, kamēr tu nedomā pirms runā, sviests, ko tu no sevis ar katru dūrienu izspied, ir izklaidējošs. Varbūt es eksperimentēju, vai tev apniks un tu beigsi par visu nervozēt?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FuschichO |
![]()
|
Ja tučka, ja tučka, ja vovsje ne medved. Preved.
![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šo es noteikti skatīšos, pirmā episode jau piesaistīja. Man patīk dīvainas animes ar savādiem galvenajiem varoņiem. Un tas kappa.
![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Arii sho pabeidza subot. Mmm, pozitiivisma deva kaa no Honey & Clover imho.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Japāņiem labi iznak absurda komēdijas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13 June 2025 - 21:34 |