![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjā, JaYzZ, to ko līdz galam neizdarīji savā pirmajā postā, to pabeidzi pēdējā. Tu kādreiz arī izlasi, ko cilvēki pirms tevis ir uzrakstījuši. Iesaku pievērst uzmanību Outlawz postam. Es līdzīgi kā vinsj Last Exile, taisījos vilkt Saikano. Liels tev paldies, vilksju jau tāpat, bet ...
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Da nu ja beigas visa pasaule aiziet boja, un cuvaks sajuk prata un doma ka vel kopa dzivo laimigi ar to meiteini(un ja tas tev vel neliekas slikti, tad es nezinu kadas animes nobeigumam tev vajag lai varetu garigo sacakaret....)(man piem ir ta patik ar laimigam beigam piemer ka Chobits,DearS un vel dazas...)(man taa garigais sabojajas kad noskatijos Saikano)... You don't get it at all.. Atbildot uz jautājumu, kas mani reāli sačakarēja (nevar gan teikt ka sabojāja garīgo, jo ar "sabojāt" uzskatu lieki nosistu laiku nevis to vai jūties slikti / labi. Manuprāt, ja beigas tev ir vienaldzīgas pasākums ir 0 vertībā) ir Alien 9 ( un šeit kāpēc ) |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
shinChan piedo
![]() Roze ok sapratu... |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
cik Gankutsuou ir seerijas ?
jaataisa kaarteejais anime vakars taadel jabut labiem seriaaliem ar ne tik daudz seerijaa ^_6 -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Raggaman @ Oct 13 2004, 18:54) cik Gankutsuou ir sērijas ? jātaisa kārtējais anime vakars tādel jabut labiem seriāliem ar ne tik daudz sērijā ^_6 Knapi pirmā serija vien ir iznākusi, tā ka ar sjo seriālu savas ieceres pagaidām vari nesaistīt. Nedaudz sjamo palūrēju, iespējams būsju ar savu kritiku pārteidzies, lai gan tas acu ņirbulis, man liekas vairāk traucē nevis palīdz uztvert pasju anime. Nu cerēsim, ka sjis nebūs kārtējais grandiozais izpildījuma ziņā, bet tuksjais satura ziņā Gonzo razjojums, lai gan pagaidām neko vairāk par vienkārsju izklaidi tas nesola, bet arī tas nav maz ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Par jaunajaam animeeme runaajot, ir viens labs links, kuraa visas jaunaas animes aprakstiitas, ar skriiniem un taa taalaak, tas ir
www.jascii.net -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 15 2004, 18:35) Par jaunajām animēme runājot, ir viens labs links, kurā visas jaunās animes aprakstītas, ar skrīniem un tā tālāk, tas ir www.jascii.net hehz jascī sen zināma veca laba vieta bet es tomēr vairāk uzticos lv otaku vērtējumām par to Gankutsuou es bikiņ neiebraucu nah seriāls saakts no gramatas vidus nevis no saakuma ieslodzījums ifas cietoksnī ir pats intresantākais moments grāmata a šite no vidus nu moš laika gaītā seriālā paradīs arī šos notikumus vispaā jau stilīgi un šito es laikam skatīšos vienīgais besī tie tērpi viņiem kas mirgo kā her viņu zin kas -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
ShinChan |
![]()
|
Noskatījos arī Beck pirmo sēriju...gaidīju kaut ko vairāk par šļupstošu f.ck, f.ck, f.ck, mother f.cker un f.ck off.
Nedaudz nospoilosju, tacju domāju, ka iespējamiem seriāla vilcējiem tas liksies būtiski. Beck ir suns nevis ar tādu pasju skatuves vārdu pazīstamais amīsju mūziķis. Tas tā, lai kāds nesadomā vilkt dēļ tā vien. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ko tieši tu gaidīji?
QUOTE(ShinChan @ Oct 16 2004, 17:07) Noskatījos arī Beck pirmo sēriju...gaidīju kaut ko vairāk par šļupstošu f.ck, f.ck, f.ck, mother f.cker un f.ck off. Nedaudz nospoilosju, tacju domāju, ka iespējamiem seriāla vilcējiem tas liksies būtiski. Beck ir suns nevis ar tādu pasju skatuves vārdu pazīstamais amīsju mūziķis. Tas tā, lai kāds nesadomā vilkt dēļ tā vien. Attached thumbnail(s) ![]() |
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Fxp @ Oct 17 2004, 12:41) Iesākumā kaut vai šo: QUOTE(Fxp @ Oct 11 2004, 10:27) Ok, varbuut naakamaas seerijas buus skataamaaks, taču pagaidām mani nesaista ne chari (iipasji tas izvirtusjais skolnieks ar 50 gadiiga veča ģīmi), ne muuzika. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mmm, cik sapratu, pirmajā epizodē grupai jau vajadzēja būt nodibinātai, lai attaisnotu uz seriālu liktās cerības? ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Biju gaidījis bisku vairāk. Tas tīnis ar to 30- gadīgo mūli, man nedaudz pabojāja garīgo, un vispār esmu nedaudz sarūgtināts redzot ka viņi tik daudz effort ir ieguldījuši daudzos background, bet pašus čaračter atstājuši novārtā. Baigais prieks blenzt vietām pavirši stūrainos ģīmjos.
Tīri vai liekas ka Gankutsuo būs labāks, būs jāmēģina ievērtēt -------------------- ![]() |
Fxp |
![]()
|
Tad 30 vai 50 gadi viņam?
![]() Par kuru tieši skolnieku iet runa? |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Mmm diezgan origijināls liekas "Yakitate "Japan"". Par amizes cepēja piedzīvojumiem un viņa sapni uzšmorēt maizi kura varētu prezentēt Japānu kā valsti maizes tirgū un varētu nest nosaukumu "Japānas Maize".
Nu man vismaz patika savas oriģinaliotāes dēļ un humors ar gluži nav zemē metams. Vismaz neliela atslodze no visiem tiem Shoujo, ecchi, comedy ![]() -------------------- ![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Well, peec Cooking Master Boy man tas vairaak neliekas originaals.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:26 |