![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tehe, Flash bloķēšana by default un atļaušana tikai uzticamiem saitiem, kuri bez tā nefunkcionē, IMVFHO, tieši ir piesardzība, savukārt (iespējams) overkill būtu Adobe Flash nelietošana.
Un man bija Adobe Flash, pirms Adobe nepārtrauca atbalstu 64 bitu Linux versijai, jā, varētu lietot 32 bitu Firefox ar 32 bitu Adobe Flash, bet YouTube otaku video man nav tik svarīgi, lai ļautu kaut kādai kompānijai diktēt manu dzīvi. Izmēģināju alternatīvos pleijerus, bet tie ar grūtībām atbalsta Flash 9, kamēr visi svarīgie saiti izmanto funkcijas no Flash 10 => no flash for me, at least for now, and it`s just mild annoying. Tad, kad viņi beidzot atjaunos 64 bitu versijas atbalstu, droši vien uzlikšu atpakaļ. Oh, ETM, ja vien tu zinātu, ka Linux lietotāji mani maigi izsakoties nemīl, jo man nav pietiekoši Principā varam atzīt šo disputu par pabeigtu, un draudzīgi palikt katrs pie saviem uzskatiem. ![]() P.S. Vairāki antivīrusi uz viena datora nav overkill - tas ir >95% stulbums, jo A/V parasti slikti sadzīvo viens ar otru. This post has been edited by Niks: Jul 5 2010, 00:25 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Nerdi iesaistās verbālās divkaujās par softu. How quaint...
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Un tāpēc nerdi ir forši. \o/
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Slice of life - šķēle no dzīves
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |