![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Mans ieteikums - pagaidiit. Veel dazhi gadinji - un liikais pubertitaati tikko sasniegushaa tiinja vecums buus garaam un tik ljoti vairs neieniidiisi sabiedriibu un savus vecaakus, kas nesaprot kuulo "emo-indigo" cilveeka personiibu. Atkritiis arii motivaacija mainiit vaardu-uzvaardu naivi domaajot, ka tas ir sociaalais protests.
Ieekonomeesi laiku, finanses un samazinaasi saskarsmi ar birokraatiju. Win-win. Kaa alternatiiva - veelams sekmiigs - suiciids. |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Mans ieteikums - pagaidiit. Veel dazhi gadinji - un liikais pubertitaati tikko sasniegushaa tiinja vecums buus garaam un tik ljoti vairs neieniidiisi sabiedriibu un savus vecaakus, kas nesaprot kuulo "emo-indigo" cilveeka personiibu. Atkritiis arii motivaacija mainiit vaardu-uzvaardu naivi domaajot, ka tas ir sociaalais protests. Ieekonomeesi laiku, finanses un samazinaasi saskarsmi ar birokraatiju. Win-win. Kaa alternatiiva - veelams sekmiigs - suiciids. Tu diezgan stipri kludies.Jo sabiedriba mani daudz maz neizskar.Un par vecakiem.Nu tur ir bisku savadak.Es nezinu kas tev lika domat ka esmu tada veida cilveks. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Veelme mainiit vaardu/uzvaardu per se un korelaacija ar vecumu. Neticeesi, bet shajaa vecumaa daudziem ir konflikti ar vecaakiem, un daudziem taa paiet jau peec dazhiem gadiem, tikai ne visi nonaak liidz shaadai, gh, Idejai.
![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Tiesi tur tu kludies.Tiesi par vecakiem
![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
un paturpinot - neticami,bet arī katrs cits pusaudzis uzskata,ka viņš ir unikālā sniegpārsliņa ar tādām problēmām kā nevienam citaml uz lielās pasaules. Neatkārtojamām. Lielākoties ne jau vārdā ir vaina, bet attieksmē.
-------------------- |
Bellzy |
![]()
|
Ta ir,ja.Bet es nezinu kapec tas izklausas itka jus uzskatitu mani par tadu
![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
par pusaudzi? tāpēc ka esi
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
un paturpinot - neticami,bet arī katrs cits pusaudzis uzskata,ka viņš ir unikālā sniegpārsliņa ar tādām problēmām kā nevienam citaml uz lielās pasaules. Neatkārtojamām. Lielākoties ne jau vārdā ir vaina, bet attieksmē. Ha, un tagad iedomājies, ka viņš agrā vecumā izvarots, vai arī joprojām tiek sists mājās, un tu te viņam saki, lai viņš beidz te kunkstēt, jo visiem ir problēmas. ![]() Es tik saku, var jau būt arī nopietnāki iemesli, kāpēc savus vecākus nemīlēt par MAN NENOPIRKA IPODU, TĀTAD VIŅI MANI NEMĪL ;___;, un ar tādiem vārdiem patiešām jauzmanās. This post has been edited by Kikyou: Jul 20 2010, 09:14 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
var, bet rule of thumb ir, ka tīņi ir angsty. gluži kā iedomājoties "loli" mums mentālais imeidžš būs maza meitene ar puicisku figūru, taču
![]() This post has been edited by Sigfa: Jul 20 2010, 11:16 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Wait until your balls drop, un viss būs kārtībā.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Bellzy |
![]()
|
Ta.Kamer man internets nav kartejo reizi atsledies.
Es velos pateikt visiem drosmigajiem minetajiem kapec es gribeju mainit vardu un uzvardu.Ka jau ieprieks teicu vienam vai diviem.Ka tas cilveks kludas.Negribejas teikt kapec.Bet lai mazliet apturetu jusu jautribu minet un mest savus minejumus seit.Izdomaju ka tomer pateiksu :3 Man mate ir mirusi un tevu nesmu redzejis kops ta laika.Tagat iespejams tev skiet ka tiesi tapec es velos mainit vardu.Bet patiesiba ne.Man par viniem ir praktiski vienalga.Jo tas viss notika 15 gadi atpakal.Ja zini cik man gadi tagat.Sapratisi ![]() ![]() Cerams ka tagat bus mazak fuslas ar Church ect ![]() Piedodied ka nerakstu ar garumzimem.Man tilde neiet.Un negribas no googles visus vardus kopet ![]() P.S Isabel,nejau par manu vecumu ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |