![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Tobish, ja man paarspiileetaa fanservisa deelj derdz arii cenzeetais TV, dvd buus veel riebiigaaks? aight. mv HSTD crap/
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Cenzūras līmenis ir atkarīgs no kanāla. AT-X ir tāds, kādu viņiem atsūta studija. Tokyo MX arī laikam, pārējie lielākā vai mazākā mērā cenzē visas anime.
Ja kāds atcerās, piemēram, Mnemosyne oriģināli rādīja AT-X, jā, ar visu guro. This post has been edited by Niks: Aug 27 2010, 22:07 |
maitenieks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 22-August 09 From: Sabile ![]() |
Cenzēts vai necenzēts, bet būtību jau tas nemaina. Fanserviss izbojāja visu šovu.
-------------------- |
Ņetka |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-December 09 From: interwebz ![]() |
Pārāk traki.. manas smadzenes neizturēja.. tāpat kā ar "Ikkitousen"..
-------------------- ![]() "Living is what scares me. Dying is easy." -Charles Manson |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Man jau ļoti patikās, kaut gan tie lielie tesmeņi varēja būt nedaudz mazāki un nu vismaz vienu zombīti varēja nobeigt a to viņa tik stūrēt māk
![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
intro dziesma forsha. jaa, tie lielie pupi bija uzkriitoshi. neko nevar padariit. kaa autors grib - taa arii buss!
|
kaiter |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-June 12 ![]() |
wow tik daudz kritikas ,nu ko lai saka man patika šī anime ar visu fanserviss ar visam galvas šķaidišanam un visu parejo ja kaut ko mainitu tad tā vairs nebutu tā anime ,bet jau kau kas cits ši ir iespejams manā top 10
es uskatu,šī ir gaumes lieta ok storys 100 reizes jau parskatits un partaisits bey tomer neuskatu ka skatoties šo es butu izmetis laiku veja es saprotu liela daļa ir profesionali kritiķi un pelna naudu ar to This post has been edited by kaiter: Jun 10 2012, 16:51 |
Gith |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-July 12 ![]() |
Visu nenoskatījos, varbūt vēllāk atgriezīšos pie viņas hz, pašlaik nevelk.
|
TomoyaChan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 13-July 12 From: Rīga ![]() |
Godīgi sakot, šī ir viena no manām mīļākajām animēm. Ne jau dēļ Ero žanra, bet gan dēļ stāsta, domas kā tādas. Kādu laiku biju domājis par šāda veida izdzīvošanas animi un kad par to uzzināju, uzreiz gribēju noskatīties un to arī izdarīju!
![]() Lielu lomu nospēlēja tās grafika, kas man ir svarīga. Anime ar sliktu grafiku izvēlos skatīties tikai tad, ja kāds draugs to ir ieteicis un atzinis par ļoti labu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13 June 2025 - 21:48 |