![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nez, manupraat vareeja pavilkt garaaku. Noskatoties, peec nedeeljas jau ir 0(nulle) emociju un atceras tikai kad atgaadina.
-------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
khem... beidzot noskatījos visu...
![]() ![]() Sviests jau protams ir liels, taču skatīties var... lai gan neteiktu ka esmu ļoti lielā sajūsmā. Uzzināju protams daudz, daudz jaunumu, piemēram, kur ir jāturās braucot ar moci, ja sieviete ir pie stūres... ![]() |
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Katram ir sapnis, lai viņam būtu šī skolotāja:
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā ir kolosāla anime un īsa. Pašlaik cenšos novilkt 5. sēriju, bet esmu redzējusi arī beigu sērijas tusā inčukalnā. DearS ir super, iesaku visiem!
P.S. Ja kāds grib inficēties ar vienu krutu dziesmiņu, lai sazinās ar mani caur skype... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 12:00 |