IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

28 Pages V « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gundam SEED Destiny, iesp. SPOILERI!!!
Taka
post Mar 12 2005, 13:18
Post #106

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Būtībā 2h SEED izklāsts ar voice aktieriem un dziesmām, beigās var redzēt visus shoujo smile.gif
Man patika

--------------------
Press any key to continue
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Spectre
post Mar 12 2005, 13:19
Post #107

Hentai

From: Bristol, UK

NU tas ir apmeeram taa kratkoje soderzhanje [citejot Taka] par visu Gundam Seedu paraleeli teiksim iet iet un sakaas dziesma iznaak dziedaataaji un dzied .... tad ierunats tiek live to taa pamiishus starp anime kadriem arii parada ik pa laikam ^^ nu ja neesi iipash Gundam fans ta iespeejams nav veerts jo 293 megos 2h iespiestas ... reeki pats kaada tur lielaa kvalitaate bet nu es vakar noskatijos 2x =)

Uhh Taka arii redzeeji ..... man briizhiem gandriiz asaras saskreeja aciis ..............
kaa gribeetos taadaa festaa paseedeet ......

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
deleted-ray
post Mar 12 2005, 14:03
Post #108

Heimin
*

Kaads negrib padaliities caur dc vai mircu? A to savaadak no torenta man kaadu meenesi buus jaavelk sad.gif
+Quote Post
Spectre
post Mar 14 2005, 08:52
Post #109

Hentai

ar mircu ir probleema, jo gan darbaa gan majaas man stav ieksheejais tiikls takshto neko izsuutiit neavaru tikai sanemt ......

Bet tas taa .... Gundams tomeerir gundams un new epa isteniibaa ieruleeja bija laba seerija .... echi bikiit ... bikiit some situaaciajs arii likaas interesanti ^^;

Bet nu next epa gaidaama laba at last Archergelings un Freedom praadiiisies anyway ceru uz awesome battle ar labiem skatiem un gribu lai Arthurans uzmet visu faith un joino Archangelingam.

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Hideki
post Mar 15 2005, 21:02
Post #110

Shishaku

From: Rīga, Imanta

Kāds ir ievērtējis HaroHaro & ToriTori fansubu 21 epai? Ir jēga viņu vilkt vai pietiks ar Seed fansub relīzi?

--------------------
"And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..."

"Not too late?
- Everyone is still alive. Inside of you.
I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone.
- Are you really sure?
I'm not alone. I'm going back to everyone.
The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time."
+Quote Post
Spectre
post Mar 22 2005, 13:41
Post #111

Hentai

Nezinu neesu nemaz meeginaajis peedeejas 2 epas esu vilcis no Sed-Fansubs un loti gaidu next epu jo uz katuves paraadiijaas Freedom nu iskataas, ka tomer atkal aizies peec veaas atabules Kira Vs. Arthuran uttt... tiesa es doaaju ka shoreiz kira neaakstiisies un diezgan reska sados visiem peec nopelniem ...... happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Spectre
post Mar 29 2005, 09:44
Post #112

Hentai

Nu taa esu palicis uzticiigs Seed-Funsubs, izskataas ka vini saakushi bikiit leenaak laist aaraa reliizes un vairaak piestraadaat pie kvalitaates. Bet nu 23 epa bija taa veerta ...... mmm mkaa es shito gaidiju .... Kira ieradaas un vienkaarshi visiem ielomija pa druskai ^^ pieraadija to ka Nr.1 var but tikai 1 visi jaunie pilotini savos uber coolajos suitos atraavaas instantly happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Mar 29 2005, 11:24
Post #113

Tennou

Es pārgāju uz Haro^2 Tori^2 relīzēm, jo izskatās ka AonE neturpinās. Žēl, protams.
23. epa bija... skatāma, bet tā arī nav skaidrs, kur tas viss bīdās. Biku bezsakars

--------------------
+Quote Post
bubu
post Mar 30 2005, 12:58
Post #114

Shishaku

From: Rīga

QUOTE(Spectre @ Mar 29 2005, 09:44)
Nu taa esu palicis uzticiigs Seed-Funsubs, izskataas ka vini saakushi bikiit leenaak laist aaraa reliizes un vairaak piestraadaat pie kvalitaates. Bet nu 23 epa bija taa veerta ...... mmm mkaa es shito gaidiju .... Kira ieradaas un vienkaarshi visiem ielomija pa druskai ^^ pieraadija to ka Nr.1 var but tikai 1 visi jaunie pilotini savos uber coolajos suitos atraavaas instantly happy.gif
*

Visu laiku domāju, ka Athrun ir tas labākais pilots, a še tev - pēkšņi izrādās Kira arī māk lidināties.. smile.gif Pareizāk laikam būtu bijis, ja vispirms redzētu parasto Gundam SEED, nevis vispirms Destiny wink.gif Bet nekas, sižetā var iebraukt tāpat.
+Quote Post
Taka
post Mar 30 2005, 17:05
Post #115

Tennou

QUOTE(bubu @ Mar 30 2005, 11:58)
QUOTE(Spectre @ Mar 29 2005, 09:44)
*

Visu laiku domāju, ka Athrun ir tas labākais pilots, a še tev - pēkšņi izrādās Kira arī māk lidināties.. smile.gif Pareizāk laikam būtu bijis, ja vispirms redzētu parasto Gundam SEED, nevis vispirms Destiny wink.gif Bet nekas, sižetā var iebraukt tāpat.
*

Labrīt! Visi tie, kas šeit regulāri spamo ir redzējuši gan SEED gan Destiny.
Daži pat visus Gundam seriālus, filmas un OVAs rolleyes.gif

--------------------
+Quote Post
bubu
post Mar 30 2005, 17:17
Post #116

Shishaku

Nekas, man vēl tas viss prieks priekšā!
.............................
+Quote Post
deleted-ray
post Mar 30 2005, 20:38
Post #117

Heimin
*

Vai negrib kaads uz manu emailu (b-ray@inbox.lv) atsuutiis Destiny openingus un endingus (atskaitot ignited), jo es nekur nevaru atrast sad.gif ?
+Quote Post
Taka
post Mar 30 2005, 22:57
Post #118

Tennou

QUOTE(Ray @ Mar 30 2005, 19:38)
Vai negrib kaads uz manu emailu (b-ray@inbox.lv) atsuutiis Destiny openingus un endingus (atskaitot ignited), jo es nekur nevaru atrast sad.gif ?
*

Uhmmm... Vai tavs emails turēs 5-7Mb vēstules?
blablablablablablablablablabla (60 čaru limits ir debīls!)

--------------------
+Quote Post
bubu
post Mar 30 2005, 23:54
Post #119

Shishaku

Pats vilku no torrentiem. Ja tie der, tad skaties šeit: http://boxtorrents.com/details.php?id=127204
+Quote Post
Taka
post Mar 31 2005, 07:03
Post #120

Tennou

Te būs Gundam SEED Op&Ed videos, ievērtējiet cool.gif

http://sd446.sivit.org/webseed/bt/Our%20Mu...m00s%5d.torrent

un bubu - es silti iesaku izlasīt visu topiku, nevis tikai pēdējos pāris postus, pirms bāzties ar "gudriem" padomiem. dry.gif

--------------------
+Quote Post

28 Pages V « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 June 2025 - 07:01