![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Es esmu izlasījis. Un nesaprotu, kas tev nepatika. Cilvēkam vajadzēja openingus un endingus, nu es parādīju vietu, kur tos var dabūt. Tas ir tik slikti?
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(bubu @ Mar 31 2005, 08:18) Es esmu izlasījis. Un nesaprotu, kas tev nepatika. Cilvēkam vajadzēja openingus un endingus, nu es parādīju vietu, kur tos var dabūt. Tas ir tik slikti? Tavas piezīmes par to kurš Gundam kādā secībā jāskatās. Galīgi garām, liecina tikai par to ka esi lasījis tikai pēdējos 2-3 postus. Tipiski... -------------------- Press any key to continue
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Mar 31 2005, 14:06) Tavas piezīmes par to kurš Gundam kādā secībā jāskatās. Galīgi garām, liecina tikai par to ka esi lasījis tikai pēdējos 2-3 postus. Tipiski... Khmm, ja tu domaa sho postu QUOTE(bubu @ Mar 30 2005, 11:58) Visu laiku domāju, ka Athrun ir tas labākais pilots, a še tev - pēkšņi izrādās Kira arī māk lidināties.. ![]() ![]() Tad man radaas iespaids, ka bubu runaaja par sevi, nevis citiem maaciija, kaaa jaaskataas. Vai ne taa ? |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Nu ja tieši tā. Biju vispirms noskatījies visu SEED Destiny, kas man bija. Un tad sāku ieinteresēties par SEED'u, ko patlaban arī skatos. Vienkārši tobrīd, kad dabūju SEED Destiny nebiju vēl atradis SEED.
Neiešu tak citiem mācīt kā skatīties to, ko pats vēl neesmu redzējis. ;) |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Labi, skaidrs. Peace kā saka. My fault. Atvainojos.
Gundam SEED DVD ripus mkv formātā ērti var dabūt pakās pa 5 sērijām no Anime-HQ Viņiem pagaidām ir tikai 35, bet gan jau tiks arī līdz pārējām. Par to, kurus seriālus skatīt: Universal Century tiek uzskatīta par kanonu, no kura izriet visi pārējie Gundam gabali visus UC darbus vieno viena universe un Newtype koncepts. Universal Century hronoloģija: Mobile Suit Gundam (aka First Gundam), 1979., TV - 43 eps - pats pirmais Gundam darbs Gundam I, 1981., movie Gundam II: Soldiers of Sorrow, 1981., movie Gundam III: Encounters in Space, 1982., movie Gundam: The 08th MS Team, 1996., OVA - 12 eps 08th MS Team: Miller's Report, 1998., compilation movie (eps 1-8) Gundam 0080: War in the Pocket, 1989., OVA 6 eps Gundam 0083: Stardust Memory, 1991., OVA 13 eps Gundam 0083: Last Blitz of Zeon 1992, compilation movie Mobile Suit Z Gundam, 1985., TV - 50 eps Green Divers, 2001., 3D-screen movie Z Gundam I: Heirs to the Stars, 2005., movie - in production Z Gundam II, 2005., movie - in production Z Gundam III, 2005., movie - in production Mobile Suit Gundam ZZ, 1986., TV - 47 eps Gundam: Char's Counterattack, 1988., movie Mobile Suit Gundam F91, 1991., movie Mobile Suit V Gundam, 1993., TV - 51 ep G-Saviour, 2000., live action movie tālāk seko alternate universes Future Century timeline: Mobile Fighter G Gundam, 1994., TV - 49 eps After War timeline: After War Gundam X, 1996., TV - 39 eps After Colony timeline: New Mobile Report Gundam W, 1995., TV - 49 eps Gundam W: Endless Waltz, 1997., OVA - 3 eps Gundam W: Endless Waltz, 1998., movie Correct Calendar timeline: Turn ∀ Gundam, 1999., TV - 50 eps Turn ∀ Gundam: Earth Light, 2002., movie Turn ∀ Gundam: Moonlight Butterfly, 2002., movie Cosmic Era timeline: Gundam SEED, 2002., TV - 50 eps Gundam SEED: Between the Stars, 2002., one short 5 min. OVA Gundam SEED Special Edition, 2004., TV, 6 movies Gundam SEED: Astray, 2004., 2 promo clips Gundam SEED Destiny, 2004., TV - 50? eps Atsevišķi der pieminēt: Gundam Evolve, 2001., OVA - 12 eps, iznākušas 5 - īsi (ap 5 min.) animēti gabaliņi, kas būtībā reklamē dažādus Gundam modeļus. Rāda dažādus Gundamus no dažādiem seriāliem. Laba CGI, der kolekcijai. Es ieteiktu sākt ar Gundam movie Trilogy - viegli dabonama (man ir), un kā nekā pirmavots, no kura viss pārējais cēlies. Gundam gabali, no kuriem es ieteiktu atturēties: Gundam SEED Special Edition movīši - absolūti nesakarīgs editings, nu pārāk izšķērēts. Gundam (aka First Gundam) TV seriāls - labāk skatīties Movie Trilogy, viss būtiskais tur ir. Gundam 0083: Last Blitz of Zeon 1992, compilation movie - šaušalīga 12 epu OVAs pārkompilācija 2h movītī. Abas Turn A Gundam filmas var skatīties seriāla vietā, bet editings... editings... Miller's Report ir interesanta filma, kuru var pastīties starp 8. un 9. OVAs epizodi. OVAs vietā ne. Green Divers manuprāt nav dabonama jo 3D filma tak. G-Saviour - visleimākais Gundam products, bezsakarīgs live action ar ASV rakstītu scenāriju, pilnīgs pē. un CGI pretīga. Apkauno Gundam vārdu, tiesa tas tur par laimi, arī nav minēts. Pārējie ir vairāk vai mazāk skatāmi, citi labāki citi atkal nē ![]() Gabali, kurus es noteikti ieteiktu noskatīties: Gundam movie Trilogy 8th MS Team OVA Gundam 0080 un 0083 OVAs Zeta Gundam Gundam Wing: Endless Waltz movie, īpaši ieteicama Two-Mix mūzikas faniem ![]() Gundam SEED, SEED OVA un Destiny Pārējos - pēc vēlēšanās/intereses -------------------- Press any key to continue
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu tad mazliet iebraukshu offtopikaa un pateikshu, ka mans vismiiljaakais no gundamiem (vismaz pagaidaam) ir G Gundam saits kopaa es vinju vaacu veselu gadu, bet tas bija taa veerts (uzbaazu pat uz 15 matricaam) :)Vinjaa man patiik tieshi tas, ka (taapat kaa Wingaa) grautinji un fightingi norisinaas sameeraa biezhi - nepaliek garlaiciigi.
|
bubu |
![]()
|
thx, Taka. Šitādu sarakstu es pa visurieni meklējos, nu t.b. kādā secībā viss šitais būtu jāskatās, tagad ir lielāka skaidrība. Tos .mkv ar biju uzgājis, bet bet biju jau sācis vilt visas 50 epas Anime-Gundam/Shinseiki-Illuminati/Aoshi fansubotas, tā ka iztikšu bez tā angliskā dual-audio
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(bubu @ Apr 2 2005, 22:39) thx, Taka. Šitādu sarakstu es pa visurieni meklējos, nu t.b. kādā secībā viss šitais būtu jāskatās, tagad ir lielāka skaidrība. .. citreiz var paliidzeet papeetiit kas kam sequel/prequel kautvai tajaa pashaa anidb. protams, gadiijumos kaa shis, kad drausmaa kaudze showu, paies kaads laiks izsekot visam liidz .. |
Taka |
![]()
|
Es viņus uzskatiīju skatīšanās secībā, tieši kurš kuram ir prequels un sequels. Tas attiecas tikai uz Universal Century, jo pārējām universēm praktiski daudz gabalu nav.
Gundam W, ASV pazīstams ar nosaukumu Mobile Suit Gundam Wing aizsāka Gundamu "māniju" ASV un izsita ceļu citiem šoviem. Tad nāca SEED. Vecos šovus pārsvarā skatās vecie fanie. Nenoniecinot SEED, tomēr gribu teikt ka gan SEED, gan SEED Destiny ir vecā Gundam, Zeta Gundam un Double Zeta rimeiki. Un vispār bubu - marš uz Mecha and Anime HQ ! ![]() Lielākais mecha (Gundam, Macross uc) fanu saits. Iesaku -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Noskatijos jauno EPU jau ^^ nu shii saliidzinaajuma ar ieprieksheejo bija mieriiga epa ar paaris flashbakiem bet nu vini nav tik apniciigi kaa naruto ^^; un saak akutkas bikiit apskaidroties ......... tikai rezultats tam visam gan ir nezinaams veel pagaidaam.
P.S. -----------> Taka a tu jau Special Gundam Seed DVD esi redzeejis ????? Ani-Kraze ir izlaidusi 1; 2; 3 katra sver ap 1,3-1,4GB Neko nevaru pateikt, jo pats tagad velku un kautkaa leenaam baigi naak mosh pariit vareeshu uzraxtiit kaadu atzinu par taam triis dalaam. Man pasahm bija paaris special no Gundam Seed bet nuu ir aizdomas ka sheit ir kas jauns un veel neredzeets jo 1,3Gb nav maz nedomaaju ka tur ir 5 min Red, 5 min Blue Ova =) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Spectre @ Apr 3 2005, 23:08) Ani-Kraze ir izlaidusi 1; 2; 3 katra sver ap 1,3-1,4GB Neko nevaru pateikt, jo pats tagad velku un kautkaa leenaam baigi naak mosh pariit vareeshu uzraxtiit kaadu atzinu par taam triis dalaam. Man pasahm bija paaris special no Gundam Seed bet nuu ir aizdomas ka sheit ir kas jauns un veel neredzeets jo 1,3Gb nav maz nedomaaju ka tur ir 5 min Red, 5 min Blue Ova =) Gadijumā tie nav jau minētie QUOTE Gundam SEED Special Edition movīši ? ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mjam laikam jau ka taa tas arii ir smagi buushu salaameejis, bet nu watever nokachaashu jo nu DVD reliidze ar 5,1 skanu ir tiikama lietina ^^ mjam tikai kautkaa 1-3 visu laiku a kur ir 4,5,6 ???? kstate man ir beidzot beidzot gandriiz [uzsveru GANDRIIZ] visi singli OST dazhaadi remixi best off remixu kolekcijas mmm laikma tas vis kautkur piedevaam uz 1Gb
EDITED: Kad raxtiju OSTI veel kachaajaas ------- tagad man ir visas dziesmas ^^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Tieši tā, Hideki. Ani-Kraze ir izlaistie 1; 2; 3 ir tie paši Gundam SEED Special Edition movīši.
Ani-Kraze tos jau reiz izlaida, tikai toreiz viņi svēra ap 450MB/gab. Šoreiz laikam labāka kvalitāte un 5.1 skaņa. 4; 5; 6; vēl nav bet ceru ka būs. Japānā tos uz DVD izlaida jau 2004. gada beigās. Gundam SEED Special Edition ir seriāla pārstāsts, bet nu baaaaigi izeditēts. Ir dažas min ar jaunu animāciju, lai sasietu to visu kopā bet nu kopumā - ieteicama tikai tiem, kuri ir redzējuši pašu seriālu, seriāla vietā noteikti neder. Editinga piemērs - ap 30. epu, kur Kiram bija battle ar visiem pārējiem Gundamiem un gāja bojā Nicols un Tolle, editinga dēl Strike Gundamam smieklīgi mainās backpacki - viņi vienkārši ... mainās ![]() Vienā kadrā Strike ir ar Aile pack, citā ar Sword pack. Tā vienkārši. Labs papildinājums kolekcijai, bet citādi bez īpašas vērtības. -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Nostījos 24. epu. Būtu labi, ja režisors beidzot tiktu ar sevi skaidrībā uz ko tad viņš īsti grib koncentrēties - jauno castu, vai veco.
Baigi saraustīta lēkāšana no vienas vietas uz otru viņam sanāk. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:25 |