IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

28 Pages V « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gundam SEED Destiny, iesp. SPOILERI!!!
GunMetaL
post May 23 2005, 06:21
Post #196

hentai lion

Group: Chuunin
From: ZAFt headquarters

Kads var atrauties....... smile.gif
es jau nesaku ka uzreiz bet tomēr....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taka
post May 23 2005, 07:29
Post #197

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Abi atrausies.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 23 2005, 07:32
Post #198

Hakushaku

From: Riga

klope bus pamatiga. un tas jaunaia gundam. mjaaa tur bez "meteor" neiztikt

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Taka
post May 23 2005, 07:58
Post #199

Tennou

Jaunais Gundam ir vienkārši bezjēdzīgi overpoverēts. Kira un Šinns abi dabūs bietē - laiks apgreidot savus Gundamus.

--------------------
+Quote Post
Spectre
post May 23 2005, 09:08
Post #200

Hentai

From: Bristol, UK

buus vien jaapiekriit vairaakumam =) laiks jaunajie gundamiem ....
P.s. to EliminatoR zinot gudamus un to veesturi aru pateikt ka Shins Kiram neieraxtiis, ja nu vieniigi kaadu nelielu dmg izdaris or smthing like that .... kiram ir ultimate seed mode jo vinsh tika speciaali radiits tam tongue.gif a parejie ir tikai so so ...

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Taka
post May 23 2005, 17:18
Post #201

Tennou

Kā mēdz izteikties ārzemju kolēģi:
Kira>>>all

tas jau paliek boring

--------------------
+Quote Post
GunMetaL
post May 24 2005, 00:45
Post #202

hentai lion

to ka kira ir tas ultimate coardinator to mēs visi zinam. bet gan jau ka kiram šoreiz ari tiks pamatīgi sadots pa bieti!!!! vismaz es ceru ka pamatīgi!!! jo man tas kira mazliet tāka sak jau besīt ara ar savu krutumu.

man prāt šoreiz kiram būtu jātraujas jo šis turpinājums cik zinam nav pa viņu bet pa shinu un taka šoreiz galvanajam destroideram vaidzetu but shīnam.
nu tad kad džeks dabūs savu gundam destiny. tad ies vaļa klope. un apkāt lidos kritušie enģeļi.

nost ar kiru. lai dzīvo shīns biggrin.gif
+Quote Post
Spectre
post May 25 2005, 11:04
Post #203

Hentai

EliminatoR esi redzeejis Gundam Seed visu no a liidz z oO ?
Kira man liekaas uz doto briidi cool, nav vairs nekontrolejamu emociju sakopojums, tagad ir apsverts, mieriigs un pretiniekus neizniicina tikai dmg izdara.
Bet nu next/aiznext epaa ir skaidrs, ka kaadam nesvezjet ^^ un spaarni buus samiciiti. Mani jau iisteniibaa smagi interesee, kas buus ar Lacus, jo tur buus jezga liela Chairmans vinu grib novaakt no cela ....

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
GunMetaL
post May 25 2005, 17:03
Post #204

hentai lion

jo ātrāk viņus novāks jo laimīgāks bušu... biggrin.gif KIRA MUST DIE!!!

man kira riebjas. jo man prāt viņš tur tikai visu 4akare.
nu kira ir labiņais atom sprādziena epicentra vidu.
ta nav viņam ko tur darīt viņš jau ierodas sabendē visus mobile suits
un aiziet laiīgs :[

vāks šis ir viens no maniem nesakarīgākajiem topikiem

un ja esu redzējis to gundam seed no a-z.

lai nu kā kira istā vieta ir nu lainu kur bet ne kara laukā wink.gif
+Quote Post
bubu
post May 25 2005, 17:41
Post #205

Shishaku

From: Rīga

QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 17:03)
lai nu kā kira istā vieta ir nu lainu kur bet ne kara laukā wink.gif

Tieši tāpēc jau viņš tur cīnas, lai izmainīto to pasauli, un nebūtu jākaro.
+Quote Post
GunMetaL
post May 25 2005, 17:45
Post #206

hentai lion

To es zinu. bet pedējo reiz kad viņš cīnijās lai atbrīvotu pasauli no kara viņam nekas neizdevās. moš šīnam izdosies smile.gif
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 25 2005, 19:22
Post #207

Hakushaku

From: Riga

Hmm smile.gif vispar nakamaja serija bus viena pamatiga kauja. un varbut vina notiksies netalu no Latvijas biggrin.gif , varbut ka ari Latvija biggrin.gif .

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
GunMetaL
post May 25 2005, 19:37
Post #208

hentai lion

supeeer... biggrin.gif
+Quote Post
Spectre
post May 27 2005, 02:27
Post #209

Hentai

Noskatijos septiito reizi visu Gudam Seedu un gribeeju pieveerst uzmaniibu tieshi 33/34-36 seerijai + peedeejaas 2 un afterphase, Kiram izdevaas panaakt mieru, un, ja nu esat tomeer esat neuzmaniigi un nespejat sekot visam domu gaajienam, tad nu sorry, jauno karu uzsaaka jaunais Chairmans tongue.gif someone do not posesses the power of seed heheheheeeee
Turklaat Shins ir totaals lunis un pilniigi nekontroleejams idinsh uz doto briidi. Iesaku palasiit oficiaalos webus ... Shins ir norakstiists liidz ar zemi ..... Kira OWNZ. Shins ir Kiras saaakuma stadijaa Gundam Seedaa ja taa to nem =)
Kira and Lacus 4 - eva ^______^

P.S. EliminatoR Bleach ir okej nav ne vainas dauz-mega seeriju seriaalam, bet ja tev nav pilniigi visu Gundams seriaalu +other mecha seriaalu, kaa arii + single, Op/End ori/Rmx, + Ost luudzu nebliez bezjeedziigus apgalvojumus par gundamiem un vinu domu.... Jo iskataas, ka doma ir smagi dzilaaka par tavu speju iedziliaaties tajaa.
IMHO tongue.gif - Ludzu argumenteejiet or nomalnojat mani ka vien tiik nejutiishos aizvainots .....

--------------------
IPB Image
+Quote Post
GunMetaL
post May 28 2005, 00:04
Post #210

hentai lion

wow tavu pedejo topiku bus gruti argumentet dry.gif bet es pacentisos.

1.)par tiem visiem gundamu seriāliem man pagaidām vel visi nav bet, es pie ta sradaju, man vilksanas process bij apstajies uz pus pusotru lidz diviem menesiem
pacik man nebij neta. talak neta man piesledza tad otra problema mans hdd jau bij par bazts ar anime un cd-r rakstit man apriebies bij. taka saku krat dvd-rom.
tagad man ir dabuts tas un vilksanas process turpinas. un tas noved pie ta ka es
atkal velku savus tik loti iecienitos gundamus un domaju ari par citu mehu vilkšanu un protams velku. cieta diska problēma ir atrisināta un nekādi traucēkļi vairs nav izņemot laiku ko tas prasa tākā domāju pa vasaru varētu savilkt visu ko vaig smile.gif

2.)tagad par tiem op,end,rmx. zna4it mūzika tā man visa ir pacik es esu mūzikas fanāts
es mūziku klausos gandrīz nepartraukti. pat savu pleyeri gandrīz sasvilināju mēģinādams bažt netādu barošanu(ba4uki nereāli sakarsa) priecājos ka vel iet ost un parejos es klausos utt. un uzskatu ka dzīve bez mūzikas ir tikai mēsls kura mēs dzīvojam.

3.)par to šinu un kiru. Šīns ir daunis to atdzīstu jo nabags vel tikai atīstās(kiram gāja tik
smagi.) un vel kiram jau viņa ģimeni neuspēra gaisā acu priekšā tas jauvien izskaidro kapēc šīns tads mazliet pasists. tas ir fakts kas jāņem vēra tapēc jau viņam tik ļoti nepatīk ta orb. jo viņam tak uzspēra gaisā to salu uz ka viņš dzīvoja un varbūt gaisā neuzspēra bet apslaucīt apslaucija pamatīgi ja nemaldos 40 seed epa. šīna ejamais ceļš tikai mazliet atšķiras no kiras noietā. tikai ar meiteni šīnam iet sliktāk neka kiram gāja ar lakusu. jo lakusai nepārtraukti neizdzēsa atmiņu un nesūtija ka unversiālo narkašu kaujā no jauna. bet man prāt pastāv iespējas ka ar stellar varētu nebut tik labas beigas ka ar lakusas un kiras mīlas stāstam vārdsakot mazliet šķiet ka stallar tiks anhilēta...a moš es kļūdos :\ ...
katrā ziņa kiras pesonība man nešķiet tik intresanta kā šīna tapēc ka šīns nav, koardinātors atšķirība no kiras(ka zinām ģenētiski uzlabota cilvēku rase), un arī nav speciāli sabarots ar narkotikām ka daļa zemes spēku super karēvju. viņam ari ir seed mods tikai nespēju izskaidrot kapēc nav vel tā lagā teikts destiny kapēc šīnam ir tas seed spējas. jo pagaidām tās ir bijušas tikai koardinātoriem cik zinu a moš esu kautko palaidis garām bet, itka redzejis vai dzirdejis nesu neko par to ka kādam parastajam cilvēkam būtu bijis seed mods.

4.)tu teici lai argumentējam or nolamaājam. es izvēlejos trešo variantu. tapēc lūdzu
!@$!%@#^#&#@#^&$%$#^*$%#!!$ *(skaļa un nežēlīga nolamāšana)

paldies par uzmanību... biggrin.gif
+Quote Post

28 Pages V « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 22:30