![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
bez tam kad beidzot shins dabuus jaunu, speecigaaku gundamu?(vecais vairs nav modee un kira jau arii dabuuja superiigo freedom!)
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Gan jau līdz 40. epai būs ticis pie jauna...
Kira vēl joprojām lidinās ar to pašu Freedom, bet gan jau arī viņš pie apgreida tiks. Bandai tak jaunie Gundam modelīši jānotirgo... -------------------- Press any key to continue
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jaa,viniem laikam ienesiiga pelna!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu tā 33. serija ir gatava, http://cellpwn.no-ip.org/
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ahh Stellar..
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
baac man no taa torrenta tik nežeeligi leni velk tev veicas ka tik aatri novilki....
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Velns ar Kiru, velns ar Shinu ..... kas buus ar Lacus [
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tak viņa vēl neko nav pasākusi, sēž uz asteroidā nomaskētā Eternal un skatās televīziju
![]() -------------------- Press any key to continue
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
lai lakuss iet ieskrieties man intresē tie personāži ap kuriem noris darbība(grautiņš). nevis tie kas visu laiku tikai stūlbi mūld un spēj visu panākt ar savam k***** un bļaušanu līdz otrs sāk svārstīties vai raudāt vai sazin ko vel citu. tā kā lakusai laimīgu taciņu uz sauli... un visspēr vinīgo normālo meiteni jau kira nobeidza. no šā var izsecināt ko es domāju par pārējām (seed vai seed destiny) sieviešu kārtas parstāvjiem... nu vel kapteine ramiresa ir tīri pievilcīga. ;\
|
Ayumi |
![]()
|
eliminator, beidz piekasiities ar to lakusu ja tev vina nepatiik tad neizpaud savas domas un naizskar lakusas fanus!
![]() Jam man arii nepatiktu stellar, es vinu vismaz neapd.....tu! jaa, pa stellar tad- no coment!... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
GunMetaL |
![]()
|
sorry siss bet tu man esi ignorējamo lietotāju saraksta tāka neredzu kā tu aizstāvi savu iemīļoto lakusu
|
Ayumi |
![]()
|
man pie vinas vietas ka tu neredzi!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Seven_of_zero |
![]()
|
Ehh gaidam 34 seriju, bus klope, un kartiga.
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
jūs varat gaidīt bet es skatīšos raw versiju
![]() edited: vāks kā kira atrāvās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() es nevarēju aturēties no bilžu ielikšanas ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Kira nav miris
![]() Arthurans pametiis faith un paaries Archangel pusee ... iespeejams kameer Kira rekoverosies no DMG tikmeer Arthurans arii destroyos Shinu ..., jo Arthurans neatturaas un nav tik maigs kaa Kira kursh nenogalina pretinieku ^^ , tad ilgi pa gultu vaartiisies Shins ... bet tad jau buus laikam septembris <<<--- jo pa vidu tad ies Lacus cinaa ar chairmanu kush uizraadiijaas veel lielaaks gailis par Arthurana tevu, un Kagali cinaa ieksh orba, un uz Novemra saakumu vareesim redzeet kaa tas viss beigsies =) Liels bliikshkis - hmm nav jau nekaads briinums Neutron - jammer - canceleri iekshaa bija sabaazti ^^, eehhh zheel peedeejais no power gundamiem aiztriekts pie teeviem .. . incanti naakamajiem kas tur bija ..... nukes powers buus or nebuus ... tie doku gndami [piu], man ir pat aizdomas kaada taktika tiks pielietota shina dastroyam ... dokiem vienmeer vaargaa vieta ir bijusi savienujuma vietas un ja galvenajam viduklim tos izmaitaa, gundams uzreiz paliek easy target .... tas taads mineejums ... Vot tik incanti kur Kira attapsies un kas vinu atradiis ... ieprieksh tas jau bija riktiig kawaai ka vinu atnesa pie Lacus ^^ igigigi laikam japaluur iecieniitaakas Gundam Seed seerijas Ehh Shinam veel ir daudz jaamaacaas .... bikiit pargalviigs vish ir, ar Revengiem neko nepanaksi, jo uz lielu kulaku vienmeer atradiisies veel leilaaks ... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |