![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Eee nesapratu tavu domu? Heaven's Base bija tads cietaks kumoss, ja puse no ZAFT spekiem tika gandriz momentali iznicinati. Šinns tak ar Destiny a Impulse tika iedots Lunamarijai. EFA palaida pret ZAFT floti 5
X1 ![]() Kad Athrun pamodas un ieraudzija Kiru, viņš padomaja ka ir miris ![]() Iekš opening var šo to ievērot. daži jauni Cilveki paradas. Un ka var noprast Visi trīs cinīsies kopa, Šinns, Athrun un Kira. Tie oficialie spoileri ir drauusmīgi nepareizi. piem, ''Appearing in the last minute was Kira, who came to space, in Strike Rouge.'' nu nu, 38 beigas jau nu galigi neizskatas ka tas ar ko vins lido ir Strike Rouge, vairak jau pec jauna Super Freedom izskatas. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tos oficiālos spoilerus tak amatieri tulkojuši
![]() Nu es par to, ka Šinnam bij jānožmiedz Athruns - un Dullindals viņu tik uz to grūž, nu pilnīgi kā Palpatīns... Tas tiešām ir Strike Freedom, tikai es nesapratu, kas viņu atjaunoja un tik fiksi... Dullindalam ir savie slēptie plāni un Rejs izskatās tajos piedalās. -------------------- Press any key to continue
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Es atkal nesaprotu, kaa tur bija no kaa atjaunot...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Brīnumainā kārtā puse no Freedoma palika pār pēc milzīgas eksplozijas
![]() Galveno Varoņu (un Meču) nezūdamības likums ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Iesaku neiedzilinaaties siikumos =) un luuret anime just as it is =)
Apnika spolierot unveel sazinko mochiit. Tiesa ti officiaalie spoileri tik tieshaam ir garaam [thx god] ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gomenosai 4 dabl post .....
Bet nu nevareeju nenotureeties ,,, jaa ir beidzot Kira back on line ... =))) un vina jaunais Gundams paarspeej Shina un ... piemirsaas =)) ka ir tam Clone vaards.... patiikama atgrieshanaas no komandeejuma viennoziimiigi .. ^_______________________^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Es taču teicu, ka dabus jaunu MS taisni no rupnīcas. nekas nav jaatjauno.
tikai šitais ir Freedom v.2.0 ![]() Njaa. Shins un Rey nemaz nenojauš kas vinus sagaidis ļoti ļoti drīz. ![]() Bet izskatas ka Cagaly ari tiks pie jauna MS. un tad jau mus driz gaida Vēlviena Batle for ORB. Kā domajat vai ORB tiks otro reizi iznīcinats, vai ne? -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Taka |
![]()
|
Kārtējā pusoficiālā spoileru paka:
PHASE 41 - Refrain Parted with Dullindal's ideal and was shot down by his pursuers, Athrun was saved by ArchAngel. In the midst of humility and pain, he looked back in the past to find the mastermind of all this... On the other hand, Kira flew again because Lacus was in danger. Desperatly, he asked Athrun what the future will be like as the war escalates. PHASE 42 - Freedom and Justice The Orb Force was completely suppressed by ZAFT's attack. Cagalli's Akatsuki went up against Shinn and Destiny, who launched on the reason of "I'll strike at Orb myself". But danger loomed in the face of difference in strength. Just when she was about to be shot down, S-Freedom appeared in the sky, as well as I-Justice... PHASE 43 - Voice of Counterstrike Determined, Athrun piloted I-Justce, and headed for Kira's S-Freedom, which is engaging Destiny and Legend. Athrun asked Shinn "What exactly is your true wish?" However, in the middle of the battle, Djibril planned to escape... PHASE 44 - Two Lacus's Posing as Head of Orb, Cagalli held a press conference on the previous battles, and the PLANT side countered with Meer's statements. However, Lacus, who finally made her appearance and posed as the real thing, placed the world into a state of confusion. Dullindal, as well as Djibril, continued to act while holding their own thoughts. Apsveicu visus ar kārtējo recap epizodi ![]() Vienīgais iemesls kāpēc GSD nepārspēs Naruto pēc flashback epizožu skaita ir tas, ka GSD ir tikai 50 epizodes vispār ![]() ![]() Un Bandai rotaļlietu departaments izpelnās prēmiju per Gundamu modelīšu tirdzniecības paaugstināšanu vēl par veseliem 5%! ![]() GSD to Gundamu vienkārši ir pārāk daudz. Tik daudz vēl nekur nav bijis. -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Lacus nerullē, ja man būtu tāds mazs, privāts fabriķītis uz asteroīda, kur ražo Gundamus ar kodolreaktoriem, es jau sen visu Zemi valdītu
![]() -------------------- Press any key to continue
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Taka @ Jul 26 2005, 14:58) Lacus nerullē, ja man būtu tāds mazs, privāts fabriķītis uz asteroīda, kur ražo Gundamus ar kodolreaktoriem, es jau sen visu Zemi valdītu ![]() bet paldies dievam tas nekad nenotiks.... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Pasakiet man, lūdzu, kāda jēga taisīt mobile suitu no zelta??! Zelts tak ir mīksts materiāls!
|
Taka |
![]()
|
QUOTE(bubu @ Jul 26 2005, 21:54) Viņš jau nav no zelta, tikai zeltīts/whatever. Vienkārši tā izskatās atstarojošais pārklājums. Un vispār - zeltīts Gundams ir kruta, jo modelīšu pārdošanas apjomi noteikti pieaugs ![]() GSD ir 12 Gundami kopā, ja Akatsuki skaitās... ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Mazliet humora, recap epizodes gaidās...
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 14:01) QUOTE(Taka @ Jul 26 2005, 14:58) Lacus nerullē, ja man būtu tāds mazs, privāts fabriķītis uz asteroīda, kur ražo Gundamus ar kodolreaktoriem, es jau sen visu Zemi valdītu ![]() bet paldies dievam tas nekad nenotiks.... ![]() ![]() ![]() Es to nemaz nevēlos, dzīvot GSD pasaulē nozīmē vismaz divas trešdaļas laika pavadīt melnbaltos flashbackos ![]() Tas nav interesanti. -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Un tagad - kaudze ar GSD parodijām
intsanti - ir kāds kam patika 4. opening song? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |