![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Tiem kas tagad skatās nav tik traki.
![]() ![]() Tagad jau esmu noskatijies. Mobile suit gundam movies. Mobile Suit Zeta Gundam movies. Gundam: Char's Counterattack. Gundam 0083: Last Blitz of Zeon. Gundam: The 08th MS Team. Gundam Wing & Endless Waltz. Mobile Suit Gundam SEED. Gundam SEED DESTINY. MS IGLOO: The Hidden One Year War . MS IGLOO: Apocalypse 0079. Gundam SEED C.E. 73 STARGAZER. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ja kkur dabūšu novilk, tad noskatīšos noteikti oldschool gundam. Vispār, Destiny es redzēju tikai tapē, ka trakerī bija ielikts un es nolēmu nostīties.
![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Oldschool nekādā gadījumā nedrīkst skatīties! Visi labi zina, ka jebkura anime vecāka par 3 gadiem ir pilnīgs fui. Paprasi viedajam Šuminam
![]() P.S. Top jaunā manga Gundam Unicorn un arī anime būšot. Man laikam pietiks ... vienu no personāžiem sauc Full Frontal!!! ![]() Viņi ko galīgi saspiedušies? Satura ziņā paliek aizvien sviestaināki, galvenais - modelīšus notirgot. This post has been edited by Taka: Jan 6 2007, 20:55 -------------------- Press any key to continue
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Sāku skatīties pirmo Seed daļu, aka vnk Gundam Seed. Man ļoooti patīk. Katra sērija liekas tik pilna un, nu.. es pat īsti nevaru paskaidrot, taču skatīties ir ārkārtīgi aizraujoši. Destiny bija daudz sliktāka par šo. Esmu gan laika trūkuma dēļ tikusi tikai līdz 10tajai sērija, taču viss liekas tik aizraujoši. Un nav gan taisnība, ka anime, kas vecāka par 3 gadiem ir pilnīgs fui. Ir daudzas ļoti labas animes 4 un 5 gadus vecas. Vienīgi var redzēt, ka animācija ir jau so-so, bet mani tas nebūt neuztrauc.
![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tad tu ej pilnīgi pret jauno otaku meinstrīmu, jo viņi visi svēti tic, ja vecās animes ir galīgi garām.
Ja slinkums skatīties visu SEED, vari nosūkt kompilāciju movīšus (3 gab.), bet es personīgi neiesaku - sižets tur ir tā apšķērēts, ka neredzot seriālu, pat īsti nav skaidrs kurš ir kurā pusē. Ir arī Destiny movīši - tie ir 4 (3 jau nosuboti), un tur ir sanācis labāk, pie tam nav recap'u ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kaede |
![]()
|
Paldies, bet man tiešām nav slinkums skatīties visu anime, tādēļ, ka man tā ļoti patīk!
![]() Un to, ka es eju pret otaku meinstrīmu, pamanīju. Mani tas kkā nekad nav uztraucis, katram jau savs! ![]() ESmu tikusi animei līdz kādai padsmitajai sērijai. Var just, ka šajā ir ieliktas vairāk emocijas, kā otrajā daļā. Vismaz mani pašu šī anime vairāk pārņem, kā otrā. Destiny likās daudzās vietās pilnīgi tukša, šī ir pilna, ar sajūtām, pārdzīvojumiem. This post has been edited by Kaede: Jan 22 2007, 18:42 -------------------- |
Taka |
![]()
|
Destiny autori paši aizmirsa ko viņi īsti grib pateikt un kur sižets virzās.
![]() Galvenais - pārdot jaunos Gundam modelīšus. Liels bizness ar miljardiem jēnu apgrozījumu kā nekā ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kaede |
![]()
|
Esmu jau noskatījusies vairāk kā pusi, nākamajās brīvdienās centīšos pieveikt to, kas vēl ir atlicis, ja laiks atvēlēs pam vienu brīvu dienu!
![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Brīdī, kad Kira satikās ar Asuranu uz Orb pie tās bāzes, man visp aizrāvās elpa. Iitin kā jau nekā tāda, vnk tas brīdis bija tik ideāli izveodots! Šai anime ir lieliski osti! ![]() ![]() Edited: tikko kā pabeidzu skatīties šo anime. Tā ir atstājusi uz manu neizdzēšamu iespaidu. Neko tik labu vēl nekad nebiju redzējusi, skaisti. Viena no tām retajām animēm, kuru ir vēlme noskatīties atkal, bet ir grūti to izdarīt. Viena no tām uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmajām animēm, kurā es patiesi apraudājos. Tā vienkārši pāņem! Tagad arī, klausoties Gundam Seed ostus nespēju beigt sajūsmināties. Lai gan skatīties beidzu, man būs vajadzīgs vēl krietns laiks, lai to visu norītu. Beigas bija tik skaistas! Labākas es nebūtu spējusi iedomāties! Anime, kas liek pārdomāt tik daudz par to, kas notiek mūsdienās un par to, kas vispār ir noticis. Tik piesātināta! Tik pilna ar emocijām. Laikam jāatzīst, ka, no šobrīd redzētajām animēm, šī ir mana mīļākā. 10+/10 ![]() This post has been edited by Kaede: Feb 17 2007, 19:35 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Patiikami lasiit tadus komentus :3
Gundams FTW ^ ^ oftopiks Kaede - zinu ka tikai sakritiiba bet ir tada modere ieksh 9D ![]() 9 Dragons Akklaim mmorpg ^ ^ This post has been edited by Spectre: Feb 24 2007, 02:16 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Vismaz uz sava vecuma mērķauditoriju SEEDs strādā. Arī labi.
-------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Njā. Esmu nedaudz pārsteigts par Kaedes emocijām, bet nu ko es zinu par Gundamiem. Varbūt patiešām tie ir skatīšanās vērti.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Nē zigi, Gandami sūkā!
![]() Un visa meča sūkā. Zato romantiskā anime rullē. 24/7. Bez šaubām. To zina visi viedie letiņu otaku. Nacionālā īpatnība tā sacīt... -------------------- Press any key to continue
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
romantiskā anime rullē. ![]() Njā. Esmu nedaudz pārsteigts par Kaedes emocijām, bet nu ko es zinu par Gundamiem. Varbūt patiešām tie ir skatīšanās vērti. Tur nav vienkārši dzelži, bet gan piesātināta ar emocijām. Anime ir patiešām sulīga. ![]() KAA beidzot nosuboja visas Gundam Seed sērijas. Var skatīties izcilā kvalitātē. Tagad nezinu, vai vilkt no jauna šo anime... This post has been edited by Hikaru: Feb 24 2007, 17:16 |
Taka |
![]()
|
romantiskā anime rullē. Jā, Taka. Es šitam teikumam pilnīgi piekrītu. ![]() Ironija laikam nepielec? Romantiska anime=zīmēti meksikāņu seriāli, tad jau labāk hentai skatīties. Romantiku vajag dzīvē piekopt. Un beidz jaukt cilvēkiem prātus. Meči sūkā. Visi. Pēc definīcijas. This post has been edited by Taka: Feb 24 2007, 18:21 -------------------- Press any key to continue
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:06 |